Replays GRATIS Online Event, 20/2

Eerste Hulp Bij Ondernemen: zelfzorg, cash en business strategie

Schrijf je meteen in of scroll even naar onder voor meer info!

Ik (Jana) heb iets gedaan wat ik nog nooit gedaan heb, en deze keer niet alleen, maar samen met andere ondernemers!

Een tijdje geleden zag ik een online event passeren waarbij verschillende ondernemers masterclasses gaven rond een bepaald onderwerp en ik vond dit zo een tof idee. Zoals je misschien weet, geef ik bijna elke maand een masterclass en deze maand dacht ik "wat als ik in samenwerking met andere ondernemers gewoon nóg meer waarde kan geven?" Dat leek mij een dikke win-win-win (voor jou, voor hun en voor mij).

Ik besloot om financiële business coach Elke van Bloomness.be uit te nodigen en via Elke, kwam ook Annick van Opternieft erbij die onderneemsters helpt met zelfzorg. Zo ontstond het idee: het online event "Eerste Hulp Bij Ondernemen", waarin we jou helpen beter voor jezelf te zorgen (Annick), meer cash op je rekening te krijgen (Elke) en met wat je kan doen in je bedrijf wanneer niets lijkt te werken (ik, Jana). En wat nog het leukste is? Het is helemaal GRATIS! Het online event ging door op 20 februari.

Op het programma:

- Wat is zelfzorg? + de 3 grootste valkuilen bij het ondernemen en hoe je hieruit geraakt via zelfzorg door @opternieft

- Hoe zorg je dat er meer geld stroomt in jouw business om zo meer stabiliteit en groei te creëren @bloomness.be

- Welke strategieën pas je best toe wanneer je in een dipje zit en je hebt het gevoel dat (bijna) niemand koopt, om meer klanten en omzet te kunnen krijgen? (Me)

Het enige wat je hoeft te doen, is je hierboven inschrijven en dan sturen we je de links naar de replays.

Er is ook een giveaway waar je nog aan kan meedoen t.e.m. maandag 27/2. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is iets delen over EHBO of mij (Jana) een privébericht sturen met je grootste takeaway(s). Vergeet me (Jana) zeker niet te taggen als je iets deelt zodat ik kan zien dat je meedoet.

De actie van Jana op De Sprong, waarin je 6 maand samenwerkt aan de groei van je bedrijf terwijl je omringd bent door andere ondernemers geldt nog t.e.m. 22/2. Op het einde van de masterclass vind je daar meer info over.

Elke van Bloomness geeft ook nog 5 gratis adviessessies weg. Aan het einde van haar masterclass deelt ze hoe je er ééntje kan claimen. Dit kan nog t.e.m. zondag 26/2.

Ten slotte heeft Annick van Opternieft op het einde van haar masterclass een nieuw aanbod gedeeld dus neem daar ook zeker een kijkje als je nieuwsgierig bent.

Veel leerplezier!

Liefs

Jana

Schrijf je in

.