Gratis tapping meditatie voor ontspanning

Nu meer dan ooit is het collectieve stress veld sterk voelbaar en beïnvloed het ons denken en handelen. 

Stress zorgt ervoor dat je in je hoofd zit, want je bent continue (bewust of onbewust) op zoek naar een weg uit de stress. Teveel in je hoofd zitten zorgt echter juist voor stress. Een vicieuze cirkel dus, waar je moeilijk aan kunt ontsnappen.

Met als gevolg dat je stresshormonen (o.a. adrenaline) verhoogd zijn en blijven. Op lange termijn kan dit tot allerlei psychische en lichamelijke klachten leiden, zoals burnout (bijnieruitputting), slaapproblemen, hoge bloeddruk, gewichtstoename, haaruitval, etc.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf dagelijks kunt doen om je zenuwstelsel te helpen ontspannen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een eenvoudige zelfhulpmethode om makkelijk positieve veranderingen in je leven te creëren. Door de combinatie van EFT en meditatie bereik je een dieper niveau van ontspanning en kun je negatieve associaties makkelijker loslaten.

Door simpelweg te tappen op een aantal specifieke punten op je lichaam terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen en kun je de ongewenste gevoelens makkelijker loslaten. We sluiten de meditatie altijd af met positieve affirmaties.

Ook al lijkt deze techniek heel simpel, daardoor is ze niet minder waardevol. Geef jezelf de kans om verandering te creëren in je leven door deze tapping meditatie gedurende tenminste een week dagelijks te doen. 

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om een link naar de meditatie en een instructiefilmpje te ontvangen.

Rianne woont met haar man en twee katten in haar droomhuis in het buitengebied van Nieuwstadt. Ze houdt van de natuur om haar heen en is dan ook veel in het bos dichtbij te vinden. Ze reist graag de wereld rond en besteedt veel tijd aan haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling,

Vanuit een brede interesse in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling heeft ze vele opleidingen en cursussen gedaan o.a. op het gebied van natuurgeneeskunde, coaching, NLP, bioresonantie, EFT, Quantum Human Design en Genekeys. 

Na 9 jaar in een eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut gewerkt te hebben, richt ze zich sinds 1 januari 2019 niet meer op werken als ‘therapeut’, maar als ‘lifecoach’, omdat ze zich graag wil richten op alle deelgebieden in iemands leven, niet slechts de fysieke of emotionele klachten.

Wanneer één gebied in je leven uit balans is, heeft dit meestal effect op alle gebieden in je leven. Ze kijkt dan ook holistisch (dat wil zeggen naar het geheel) en begeleidt je op alle gebieden. Dit kan zijn door middel van mindset coaching, ademhalings- en meditatieoefeningen, maar ook door middel van energetische behandelingen en/of homeopathische en orthomoleculaire supplementen. Haar unieke manier van werken zorgt ervoor dat je snel resultaat ziet, op alle gebieden in je leven.

.