New beginnings


Een frisse start, een rustig hoofd, focus. Ben jij er klaar voor?

Wil je beginnen met een frisse wind door je haren, een diepe adem naar je buik, voelen wie je werkelijk bent? Laat dan hier je email achter en je krijgt direct een heerlijke en volledige Kundalini Yoga Les in je inbox.

Kundalini Yoga

Krachtige yoga met dynamische houdingen en oefeningen gericht op het zenuw- & klierstelsel

Immuunsysteem

 Door ademoefeningen, beweging en focus kan je je afweersysteem versterken. 

(Onder)rug

Door yoga creëer je "houdingsbewustzijn" en kan je spanning in je rug verminderen

Kundalini yoga 

is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker.

Een kundalini yoga les duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur en bestaat uit een kriya (een vaste volgorde van houdingen en ademhalingsoefeningen), ontspanning en meditatie. Elke les heeft een specifiek thema, de leraar zoekt een kriya en meditatie uit, passend bij dit thema. De structuur van een kundalini yogales is altijd hetzelfde, maar de inhoud kan iedere les weer anders zijn omdat er ontelbaar veel kriyas en meditaties zijn. Muziek en het zingen van mantra’s is een belangrijk onderdeel van een kundalini yogales. Iedereen kan kundalini yoga beoefenen. Door te ademen en (een beetje) in de juiste richting meebewegen heb je er al profijt van.

Be so happy, that when others look at you, they become happy too. 

By Harbhajan Singh

Happy yoga time!

.