Gyógynövényes házipatika

online tudásanyag


Ezen különleges akció keretén belül most 30%-os kedvezménnyel mindössze 13.999.- forintért

Ha akár egyetlen kérdésre is igen a válaszod, ez a tudásanyag biztosan Neked szól.

Így segítek Neked, hogy magabiztosabban mozogj a gyógynövények birodalmában:

✔ Egy helyen megtalálod a legfontosabb tudnivalókat, melyekre szükséged lehet a házipatika összeállításához.

✔ Összegyűjtöttem több mint 100 gyógynövényt, melyek a házipatika részét képezhetik, és amelyek közül könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelőeket.

✔ Összegyűjtöttem a legfontosabb, leghatékonyabb, legnépszerűbb gyógynövényeket megfázásra, köhögésre, lázra, külsőleges (bőrt érintő) fertőzésekre, kisebb égésekre, horzsolásokra, csípésekre, sebekre, enyhe emésztési panaszokra, álmatlanságra, idegességre, izom- és mozgásszervi fájdalmakra.

Tippeket kapsz a gyógynövények sokoldalú felhasználásához.

✔ A háziszerek elkészítésének rejtelmeibe is beavatlak.

Jelenleg közel 70 recepthez is azonnali hozzáférést kapsz, a recepttár pedig folyamatosan bővül.

A tudásanyag ismeretterjesztési célokat szolgál, a tudásanyagban található információk nem helyettesítik az orvosi konzultációt és nem minősülnek kezelési javaslatnak.

Miről lesz szó a tudásanyagban?

A leggyakoribb panaszok gyógynövényei - bemutatásuk és tippek a felhasználásukhoz kisebb panaszok esetére

Alapanyagok – megmutatom, hogy mire lehet szükséged a gyógynövények minél célszerűbb felhasználásához

Eszközök – megmutatom azokat az egyszerű eszközöket, amelyekre szükséged lesz a megvalósításhoz és amelyek valószínűleg már most is megtalálhatóak a konyhádban

Sokoldalú háziszerek és elkészítésük lépései – tea, gyógynövényes jég, pirula, alkoholos kivonat/tinktúra, gyógynövényes méz, szirup (cukormentes változatban is), gyógynövényes olaj, gyógynövényes balzsam, kenőcs, pakolás, kandírozott gyógynövény, gyógynövényes ecet stb.

Allergiateszt - hogy minimalizálhasd az allergiás reakció esélyét

Adagolások és mellékhatások – hogy a lehető legbiztonságosabban használhasd a gyógynövényeket

Ellenjavallatok - hogy tudd, mikor kell óvatosnak lenned

Külsőleg vagy belsőleg - hogy a legtöbbet hozhasd ki a gyógynövényekből

Receptek - a kezdeti lépésekhez

Friss vagy szárított gyógynövények - hogy mindig tudd, melyik a legjobb választás

Materia Medica – gyógynövények listája

Háziszerek korlátai, hogy tudd, mikor kell orvoshoz fordulni, és mikor veszélyes az öngyógyítás. (Ugyanezek az alapvetések igazak a patikában vásárolt gyógynövényes készítményekre is.)

Ha eddig csak teákban gondolkodtál, ez valóban egy izgalmas első lépés ahhoz, hogy a gyógynövények feltárják titkaikat, és elmerülhess sokszínű világukban.

Mennyibe kerül?

Általában ez a legkellemetlenebb rész, ám biztos vagyok benne, hogy ez most tetszeni fog.

Ebben a tudásanyagban sok száz órányi tanulás eredményét és több mint két évtized gyakorlati tapasztalatait gyűjtöttem össze.

A tudásanyag listaára 19.999 forint (bruttó ár, nincs plusz áfa), ám az 30%-os kedvezménnyel most mindössze

bruttó 13.999 forintért 

(ennyit fizetsz nincs plusz áfa, nincs plusz semmi), és örökre tiéd a tudásanyag a későbbi frissítésekkel, tananyagbővítésekkel (pl. receptek, videók) együtt.


Mit tartalmaz az ár?

✔ A több mint 100 gyógynövény felhasználását és több mint 11 háziszer leírását tartalmazó tudásanyagot.

✔ Több mint 70 receptet.

✔ A tudásanyaghoz történő örökös hozzáférést.

✔ Kizárólag saját használatra a tudásanyag pdf formátumban történő letöltési lehetőségét, hogy akár offline is hozzáférj a tudásanyaghoz.

Gyorsasági bónuszként 3 munkanapon belül történő fizetés esetén az Antibakteriális és antivirális gyógynövények ebookot.

Hogyan szerezheted meg a tudásanyagot?

✔ Töltsd ki a megrendelő űrlapot az oldal alján.

✔ Ha átutalással vagy PayPallal fizetnél, a megrendelést visszaigazoló levélben található adatok alapján utald át a tudásanyag akciós árát, bruttó 13.999.- forintot a megadott bankszámlaszámra. Fontos! A fizetési határidő 8 nap.

Ha egyéb fizetési módot választanál, kérlek, írj egy levelet a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

✔ Amint beérkezik a bankszámlára/PayPal számlára az összeg, pár napon belül megkapod a számlát, valamint elküldöm a tudásanyag elérésére vonatkozó további információkat.

✔ Ezután bárhol, bármikor, bármennyiszer elérheted a tudásanyagot, ahol rendelkezésedre áll internetkapcsolat és egy megfelelő eszköz (számítógép, tablet vagy okostelefon).

✔ Ha további kérdésed van, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

Gyakran ismételt kérdések

1. Mit tanulok?

A tudásanyagban minden fontos információt megkapsz, amelyek segítségével felhasználhatod a gyógynövényeket a házipatikádban.

2. Mikortól érem el a tudásanyagot?

A tudásanyag a befizetést követő lehető leghamarabb, de legkésőbb pár napon belül máris elérhetővé válik számodra, amelyről visszaigazoló levelet kapsz. (A tanfolyami felületen a beállítás kézzel történik, így előfordulhat, hogy egy-két napot várnod kell.)

3. Meddig kapok hozzáférést a tudásanyaghoz?

A tudásanyaghoz örökös hozzáférést kapsz, ezért teljesen rugalmasan sajátíthatod el az ismereteket, ahogy időd engedi. Ha a későbbiekben valahol elakadsz, bármikor meg tudod keresni a szükséges információkat.

4. Milyen formában érhető el a tudásanyag?

A tudásanyag egy zárt online tanfolyami felületen érhető el szöveges anyagok és letölthető pdf-ek formájában.

A tudásanyag részeit bárhol és bármikor (ahol van internetes kapcsolatod és ehhez alkalmas eszközöd: okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) feldolgozhatod saját időbeosztásod szerint, miközben ki sem kell tenned a lábadat otthonról. 

A letölthető pdf-eknek köszönhetően a letöltést követően internetes hozzáférésre sincs szükség.

5. Mennyibe kerül a tudásanyag?

A tudásanyag listaára akciós időszakon kívül bruttó 19.999.- forint. Nincs áfa.

6. Mikor tudok jelentkezni?

A tudásanyag listaáron folyamatosan elérhető. (Az akciós árak időszakosak.)

7. Hol tudok jelentkezni?

Töltsd ki a megrendelőlapot, ilyen egyszerű.

8. Hogyan tudok fizetni?

A banki átutaláshoz vagy PayPallal történő fizetéshez szükséges tudnivalókat a visszaigazolólevélben találod majd. (Ettől eltérő fizetési mód iránti igényedet, kérlek, jelezd emailben.)

9. Ajándékba is adhatom a tudásanyagot?

Természetesen. Ebben az esetben a megrendelőlap Ajándékba adom rubrikájába írd be, hogy IGEN. A befizetést követő visszaigazolólevél mellé pedig kapsz egy ajándékkuponkódot tartalmazó kinyomtatható lapot is, amit fizikai ajándékként átadhatsz a megajándékozottnak. Ez a lap tartalmazza az ajándékkupon beváltásához szükséges információkat.

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Elektronikus úton leadott megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Kérem, hogy elállási szándékodat emailben jelezd a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímen.

3. A tudásanyaghoz kapott hozzáférés után a fogyasztó nem jogosult a 14 napos elállási, illetve szerződésfelmondási jogával élni a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ M) pontja alapján: „a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítését követően elveszíti a 20.§ szerinti jogát”.

4. A szerződést a Jelentkezem gombra történő kattintással Mózesné Szikora Gabriella Hilda e.v.-vel kötöd. A vállalkozói adatokat és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: https://gyogyfuveskertem.hu/ad... Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) itt éred el: https://gyogyfuveskertem.hu/al...

5. Fizetési módok: PayPal, banki átutalás vagy banki befizetés. Ha egyéb módon szeretnél fizetni, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímre.

6. Számlázás: A tudásanyag ellenértékének beérkezése után legkésőbb 8 napon belül emailben e-számlát küldünk.

7. Megrendelés visszaigazolása: A megrendelés után emailben azonnali visszajelzést küldünk a fizetési tudnivalókról. Ha nem találod a postafiókodban, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappában is. Ha végképp sehol nem találod, írj emailt a 6. pontban megadott emailcímre.

8. Befizetés visszaigazolása: A befizetést követően egy-két napon belül értesítést küldünk a tanfolyami felülettel kapcsolatos tudnivalókkal, hozzáférési információkkal.

Kérdésed van? 

Írj emailt a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu címre.

.