bemutatja

Hogyan és miből készíts gyógynövényes olajokat,

balzsamokat, kenőcsöket, krémeket?

avagy a herbalisták legféltveőrzöttebb titkai

Gyógynövényes olajok, balzsamok, kenőcsök, krémek

online tudásanyag

Ha akár egyetlen kérdésre is igen a válaszod, ez a tudásanyag biztosan Neked szól. 

Így segítek Neked, hogy magabiztosan elkészíthesd saját gyógynövényes olajaidat és kencéidet:

Összegyűjtöttem a gyógynövényes olajok és balzsamok, kenőcsök, krémek készítéséhez leggyakrabban használt és legkedveltebb gyógynövényeket.

Összegyűjtöttem a gyógynövényes olajok és balzsamok készítéséhez leggyakrabban használt és legkedveltebb illóolajokat.

✔ Összegyűjtöttem a gyógynövényes olajok és kencék készítéséhez leggyakrabban használt és legkedveltebb növényi olajokat.

✔ Gyakorlati útmutatóval, egy 40 receptet tartalmazó receptgyűjteménnyel és alapreceptekkel is segítek a gyógynövényes olajok és balzsamok elkészítésében, hogy minél sokoldalúbban használhasd fel ezeket kozmetikumként vagy különféle panaszok esetén.


Miről lesz szó a tudásanyagban?

Gyógynövényes olajok felhasználása 13 módon - használd a gyógynövényeket úgy, ahogy soha korábban - ez a tudásrész önmagában is bőven is megéri a tudásanyag árát

Alapanyagok és eszközök – minden, amire a gyógynövényes olajok, krémek, balzsamok, kenőcsök készítésénél szükséged lehet

Alapok – olajok, balzsamok, krémek, kenőcsök közötti különbségek

Mellékhatások – bár nem gyakoriak, ám ezekről is tudnod kell

Friss vagy szárított? – avagy miből készüljön a gyógynövényes olaj vagy balzsam

Gyógynövények – 22 legkedveltebb és leghatásosabb gyógynövény gyógynövényes olajok és balzsamok készítéséhez

Illóolajok – 19 legkedveltebb és leghatásosabb illóolajok balzsamok, krémek, kenőcsök készítéséhez

Növényi olajok – 13 legkedveltebb növényi olaj gyógynövényes olajok és balzsamok készítéséhez

Gyógynövényes olajok elkészítése - lépésről lépésre a legjobb eredmény érdekében

Gyógynövényes balzsamok, krémek, kenőcsök elkészítése - lépésről lépésre

Lehető leghosszabb eltarthatóság - hogy ne kelljen bosszankodnod, és ne végezzék a szemetesben a kencéid

Minden az illóolajok biztonságos felhasználásáról - hogy biztonságosan illatosíthasd vagy fokozhasd kencéid hatását

Alapreceptek - hogy bármikor elindulhass "a kályhától"

Receptek - 40 gyógynövényes/illóolajos recept, hogy további inspirációkat szerezz, és a felmerülő problémáknak leginkább megfelelő olajat, balzsamot tudd elkészíteni akár teljesen kezdőként is

Mennyibe kerül?

Ez a sok hasznos és gyakorlatias tudás mindössze

12.999 forintért lehet a tied

ami bruttó ár, nincs plusz áfa, nincs plusz semmi), ennyit fizetsz, és örökre tiéd a tudásanyag. 


Vagy rendeld meg csomagban:

Mit tartalmaz az ár?

✔ A 22 gyógynövény, 19 illóolaj és 13 növényi olaj bemutatását

✔ Elkészítési és felhasználási módokat is bemutató gyakorlatias tudásanyagot

4receptet tartalmazó ebookot és alaprecepteket 

✔ A tudásanyaghoz történő örökös hozzáférést

✔ Kizárólag saját használatra a tudásanyag pdf formátumban történő letöltési lehetőségét, hogy akár offline is hozzáférj a tudásanyaghoz

Hogyan szerezheted meg a tudásanyagot?

✔ Töltsd ki a megrendelő űrlapot az oldal alján.

✔ Ha átutalással vagy PayPallal fizetnél, a megrendelést visszaigazoló levélben található adatok alapján utald át a tudásanyag ellenértékét a megadott bankszámlaszámra. Fontos! A fizetési határidő 8 nap.

Ha egyéb fizetési módot választanál, kérlek, írj egy levelet a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

✔ Amint beérkezik a bankszámlára/PayPal számlára az összeg, pár napon belül megkapod a számlát, valamint elküldöm a tudásanyag elérésére vonatkozó további információkat.

✔ Ezután bárhol, bármikor, bármennyiszer elérheted a tudásanyagot, ahol rendelkezésedre áll internetkapcsolat és egy megfelelő eszköz (számítógép, tablet vagy okostelefon).

✔ Ha további kérdésed van, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

Gyakran ismételt kérdések

1. Mit tanulok?

A tudásanyagban minden fontos információt megkapsz, amelyek segítségével elkészítheted saját gyógynövényes olajaidat, balzsamjaidat, krémeidet és kenőcseidet, mindezt a saját konyhádban.

2. Mikortól érem el a tudásanyagot?

A tudásanyag a befizetést követő lehető leghamarabb, de legkésőbb pár napon belül máris elérhetővé válik számodra, amelyről visszaigazoló levelet kapsz. (A tanfolyami felület beállítása kézzel történik, így előfordulhat, hogy egy-két napot várnod kell.)

3. Meddig kapok hozzáférést a tudásanyaghoz?

A tudásanyaghoz örökös hozzáférést kapsz, ezért teljesen rugalmasan sajátíthatod el az ismereteket, ahogy időd engedi. Ha a későbbiekben valahol elakadsz, bármikor meg tudod keresni a szükséges információkat.

4. Milyen formában érhető el a tudásanyag?

A tudásanyag egy zárt online tanfolyami felületen érhető el szöveges anyagok és letölthető pdf-ek formájában.

A tudásanyag részeit bárhol és bármikor (ahol van internetes kapcsolatod és ehhez alkalmas eszközöd: okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) feldolgozhatod saját időbeosztásod szerint, miközben ki sem kell tenned a lábadat otthonról. 

A letölthető pdf-eknek köszönhetően a letöltést követően internetes hozzáférésre sincs szükség.

5. Mennyibe kerül a tudásanyag?

A tudásanyag listaára akciós időszakon kívül bruttó 12.999.- forint. Nincs áfa.

6. Mikor tudok jelentkezni?

A tudásanyag listaáron folyamatosan elérhető. (Az akciós árak időszakosak.)

7. Hol tudok jelentkezni?

Töltsd ki a megrendelőlapot, ilyen egyszerű.

8. Hogyan tudok fizetni?

A banki átutaláshoz vagy PayPallal történő fizetéshez szükséges tudnivalókat a visszaigazolólevélben találod majd. (Ettől eltérő fizetési mód iránti igényedet, kérlek, jelezd emailben.)

9. Ajándékba is adhatom a tudásanyagot?

Természetesen. Ebben az esetben a megrendelőlap Ajándékba adom rubrikájába írd be, hogy IGEN. A befizetést követő visszaigazolólevél mellé pedig kapsz egy ajándékkuponkódot tartalmazó kinyomtatható lapot is, amit fizikai ajándékként átadhatsz a megajándékozottnak. Ez a lap tartalmazza az ajándékkupon beváltásához szükséges információkat.

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Elektronikus úton leadott megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Kérem, hogy elállási szándékodat emailben jelezd a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímen.

3. A tudásanyaghoz kapott hozzáférés után a fogyasztó nem jogosult a 14 napos elállási, illetve szerződésfelmondási jogával élni a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ M) pontja alapján: „a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítését követően elveszíti a 20.§ szerinti jogát”.

4. A szerződést a Jelentkezem gombra történő kattintással Mózesné Szikora Gabriella Hilda e.v.-vel kötöd. A vállalkozói adatokat és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: https://gyogyfuveskertem.hu/ad... Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) itt éred el: https://gyogyfuveskertem.hu/al...

5. Fizetési módok: PayPal, banki átutalás vagy banki befizetés. Ha egyéb módon szeretnél fizetni, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímre.

6. Számlázás: A tudásanyag ellenértékének beérkezése után legkésőbb 8 napon belül emailben e-számlát küldünk.

7. Megrendelés visszaigazolása: A megrendelés után emailben azonnali visszajelzést küldünk a fizetési tudnivalókról. Ha nem találod a postafiókodban, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappában is. Ha végképp sehol nem találod, írj emailt a 6. pontban megadott emailcímre.

8. Befizetés visszaigazolása: A befizetést követően egy-két napon belül értesítést küldünk a tanfolyami felülettel kapcsolatos tudnivalókkal, hozzáférési információkkal.

Kérdésed van? 

Írj emailt a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu címre.

.