Gyógynövényes házipatika workshop


A jelentkezés erre a workshopra lezárult

2022. évben megrendezésre kerülő workshopokról a gyogynovenytanfolyam.com és a gyogyfuveskertem.hu weboldalakon tájékozódhatsz. 

Amennyiben a lenti jelentkezési űrlapon megadod a nevedet és e-mailedet (a többi rubrikába tegyél x-et, a visszaigazoló levelet pedig hagyd figyelmen kívül), szintén értesítést kapsz a következő workshopról.

A két gyógynövényportál tulajdonosával egy gyógynövényes workshop keretében találkozhatsz 

2021. november 27-én, szombaton 9 órakor 

a Szelence Café Vegán Kávézóban

(1013 Budapest, Pauler u. 8.)

ahol Te is elkészítheted a saját gyógynövényes kencéidet.

Velünk találkozhatsz: 

Pillanatképek és vélemények az első gyógynövényes workshopról:

"Köszönöm szépen, a múlt szombati élményt úgyszintén, nagyon jól éreztem magam, nagyon hasznos volt! 😍 Köszönettel, Szilvi"

"Mind a helyszín, mind az anyag, és elsősorban a Ti személyetek nagyon pozitív volt. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshoppon. Andi különösen figyelmes volt, ahogy járt köztűnk és figyelt ránk. Sok sok ilyen jó hangulatú napokat kívánok Nektek!!! Jó egészséget a munkatokhoz! Szeretettel, Márti"

"Ezúton szeretném megköszönni a jó hangulatú rendezvényt! További sok sikert és kitartást kívánok a gyógynövényes munkához👍 Üdvözlettel, Takács Melinda"

"Kedves Andi és Hilda! Nagyon élveztem a workshop-ot, sok új és hasznos dolgot tanultam. Üdvözlettel, Flesch Tünde"

Tervezett időbeosztás: az előadások, beszélgetések és a közös kencekészítés másfél órás blokkokban zajlik. A blokkok között negyedórás szüneteket és egy kb. félórás ebédszünetet tervezünk.

Az egész napos program első felében közösen megismerkedünk a gyógynövények gyógyhatásaival, és beszélgetünk a házipatikáról.

Majd elkészítjük a kencéket, illetve bemutatásra kerülnek az alábbiak: 

✔ feketenadálytő-pakolás

✔ körömvirágos balzsam

✔ gyömbér kapszula.

Mennyibe kerül?

A workshop részvételi díja bruttó 15.000 forint (nincs áfa). 


Mit tartalmaz a részvételi díj?

Minden hozzávalót, felszerelést és eszközt (kötényt, kesztyűt, edényeket, keverőpálcákat, címkéket, olajat, alkoholt, mézet, gyógynövényeket, üvegeket, tégelyeket, stb.) a szervezők biztosítanak.

✔ Megismerkedést a gyógynövényes házipatika összeállításának alapjaival és a házipatika gyógynövényeivel a legkülönfélébb panaszokra. 

✔ A levetített ppt-t és a tanfolyami recepteket Szikora Hilda (Gyógyfüveskertem) a workshopot követően a zárt szolgáltatási felületén örökös hozzáféréssel elérhetővé teszi minden résztvevőnek.

Mivel Mózesné Szikora Hilda az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2021/001866), ezért a workshop hivatalos tanúsítványt adó képzésként kerül megrendezésre, így még "papírt" is kaphatsz: 

A tanúsítvánnnyal igazolni tudod azt, hogy részt vettél a workshopon, és elvégezted a képzést.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettség áll fenn, ezért több személyes adatra, például a születési hely és idő, édesanyád neve stb. is szükség lesz. Jelentkezés után egy másik felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést, ahol a szükséges adatokat is meg tudod adni. Mindez szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó workshopon.

A workshopot limitált résztvevőszámmal hirdetjük meg azért, hogy személyesebb legyen a foglalkozás, és hatékonyabban tudd elsajátítani az ismereteket.

A résztvevők számát 20 főben maximalizáljuk.


Még ennyi hely maradt: 

Regisztrálj még ma, hogy biztosítsd helyed a workshopon: jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor beérkeztek a szükséges adatok, elfogadtad a felnőttképzési szerződést, és befizetted a workshop részvételi díját is. 

Mennyibe kerül?

A workshop részvételi díja bruttó 15.000 forint (nincs áfa). 


A workshopot személyes részvétellel tartjuk a Szelence Café Vegán Kávézó különtermében (1013 Budapest, Pauler u. 8.), ahol étkezésre is lehetőség van (piték, étel menü, sütemények, egészséges italok formájában). 

A helyszín a Déli pályaudvartól gyalog is jól megközelíthető, a Horváth Kert és a Vérmező közötti részen található az Attila út és a Krisztina körút közötti területen. Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.


Amennyiben a járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a személyes találkozást, akkor a workshopot a Zoom rendszerén keresztül online tartjuk meg, és az egységcsomagokat minden résztvevőnek postázzuk.

.