SLOWW-WORKSHOP 

'VIER de overgang met de 5 elementen'

HET ULTIEME CADEAU AAN JEZELF

ZONDAG 12 SEPTEMBER VAN 10u tot 17u


De overgang vieren? 

Ja! Dat kan! 

De overgangsperiode mag je zien als een transformatiereis en nodigt je uit om naar binnen te keren. Om tijd en ruimte te nemen voor jezelf, om jezelf een cadeau te gunnen en al je 'zorgtaken' achter je te laten. 

Je mag afscheid nemen van je vruchtbare periode en een nieuwe 2de lente, een nieuw begin vieren. 

Op zondag 12 september doen we dat niet alleen, maar samen met andere vrouwen. In een fijne, relaxte sfeer gaan we RUIKEN, VOELEN, PROEVEN, VIEREN en BELEVEN. 

Hoe ziet deze workshop eruit? 

Het uitgangspunt is de 5 elementenleer volgens de traditionele Chinese geneeskunde gekoppeld aan de overgang. Op 12 september zitten we nog in het AARDE-element en gaan we stilaan naar het METAAL-element. 

Ik geef je tools mee om je op de energie van deze twee elementen af te stemmen en zo meer harmonie en evenwicht in je lichaam en mind te brengen. Je leert om op een zachte, yinne manier jouw bindweefsel terug soepel te maken zonder je lichaam te overbelasten. 

Ik ben het programma nog aan het finetunen, en voorzie in de namiddag een unieke beleving. Reken er maar op dat deze dag een echte SLOWW-belevingsdag wordt. Je zal een gevoel van ontspanning, rust, verbinding en tevredenheid ervaren en al je zintuigen worden geprikkeld. 

Is het een probleem als je nooit eerder aan yoga hebt gedaan of niet weet wat die 5 elementen nu precies zijn? Helemaal niet! Ik ben opgeleid tot holistisch yinyoga docent en geef functionele yoga. Mijn lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk en ik hou altijd rekening met jouw lichaam. Ik geef graag mijn kennis door over de 5 elementenleer en zal je wat onderdompelen in de theorie maar je gaat vooral zelf beleven. 

Waar gaat deze workshop door? 

Voormiddag: De Klaproos Brugge - huis van evenwicht en harmonie - Gentpoortstraat 41 - 8000 Brugge.

Namiddag: De Theeroos - Zwarte Paard  19 - 8730 Oedelem. 

Bij de workshops krijg je een gratis werkboekje  met meer tips omtrent de verschillende tools en de 5 elementenleer. 

VROEGBOEKKORTING

Tot en met 29 augustus betaal je €85. Vanaf 30 augustus betaal je €105. 

En bovendien geef ik aan de eerste 5 vrouwen die zich inschrijven een cadeautje ter waarde van €15. 

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt. Er kunnen maar 10 vrouwen aan deze eerste SLOWW-workshop deelnemen. Dus aarzel niet en schrijf je vlug in!

.