Vive Marie

Op 15 augustus vieren we , 'onze-lieve-vrouw-hemelvaart, of zoals mijn grootmoeder altijd zei: 'Vive Marie'. Ze werd Gaby of Gabriëlle genoemd maar officieel heette ze Maria. En op die dag was het van geen belang dat ze eigenlijk niets moest hebben van de katholieke kerk, haar naamfeest moest gevierd worden. En dan nog het liefst met een dame-blanche 🍨 in de Roma, de beste crèmerie uit 't steedje 😁. 

Dus ik neem haar gedachtengoed mee tijdens de relax- en healcirkel. Niet dat we ijsjes gaan eten in Blankenberge (nee nee, ik heb een nieuwe mooie zenruimte ontdekt in Zedelgem) maar ik wil jullie wel laten kennis maken met de Maria-energie. 

Als je nu eens Maria niet associeert met het Christendom, maar als een arche-type van de vrij geworden vrouw en de liefhebbende oermoeder. 

Samen met de energie van de nazomer en het element AARDE uit de 5-elementenleer (TCM) gaan we ons 'VROUW-ZIJN' eren en voor onszelf zorgen. Het AARDE-element hoort bij de nazomer en bij overgangen. Net daarom een belangrijk element voor 40+vrouwen die in die fase beland zijn of er stilaan naar toe gaan. De twee organen die verbonden zijn met het Aarde-element zijn maag en milt. Kan jij mild zijn voor jezelf? 

Tijdens deze SLOWW-Relax en heal-cirkel ga je helemaal in jouw bekkengebied zakken - de vrouwelijke plek voor creatie en vruchtbaarheid - , de verzachting en stilte in jezelf opzoeken om zo helemaal te ontspannen en rust te ontvangen. 

In een veilige zustercirkel met max. 8 vrouwen vieren we dus 'Vive-Marie'. Ik begeleid je met een unieke combinatie van ontspannende houdingen, aromatische geuren, zachte aanrakingen en een rustgevend soundbad. 

Het is GEEN yogales, je ligt wel in comfortabele houdingen met ondersteuning van kussens, bolsters, blokken, dekentjes... 

Je brengt enkel een yogamatje, extra deken, warme sokken en een grote, stevige sjaal mee.  

We sluiten af ​​met een aangepaste thee en wat lekkers. 

Wil jij op deze feestdag ook extra voor jezelf zorgen? 

JA, feestdag is selfcare-dag!

Dus waar wacht je nog op? Je kan het bedrag van €37 overmaken op rekeningnummer BE65 0004 4017 6296 met vermelding van je naam en 'Vive Marie'

OPGELE T! Stuur me eerst een mail vooraleer je betaalt. Zo ben je zeker dat je nog een plaatsje hebt. 

adres locatie: L'eautus, Loppemsestraat 50, 8210 Zedelgem

.