Ben jij wel druk met de juiste dingen?

Je bent een druk bezette vrouw bent die probeert alle ballen in de lucht te houden. Je hebt het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet. Dat je altijd achter de feiten aan loopt. Je voelt je vaak schuldig…

Naar je kinderen, naar je vriendinnen, naar je partner, je werk.

Je wil het allemaal heel goed doen maar het lukt net niet. Eindeloze to-do lijstjes, feestjes, clubjes, klusjes….moe wordt je ervan.

Maar het kan ook anders

Wil jij meer lucht? Bijvoorbeeld meer tijd voor jezelf?

Sta eens stil bij wat je wil in je leven. Wat belangrijk is voor jou. Dragen de dingen op jouw to-do lijst wel bij aan jouw dromen en doelen? Je bent waarschijnlijk een deel van je tijd kwijt aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn voor jou!

Met dit prioriteiten werkboek ga je onderzoeken wat belangrijk is voor jou. Wat jij nodig hebt. Zoals tijd voor jezelf of leuke dingen. 

Hierdoor vaar je  beter je eigen koers onafhankelijk van de sociale norm en verwachtingen van anderen Hierdoor kan je bijvoorbeeld makkelijker nee zeggen.

Yes, ik wil ook meer lucht!


Wie ben ik?

Marije Ruijtenberg.

Life Engineer | Professional Organizer

Ik ben eigenlijk een chaoot op zoek naar de heilige graal. Ik ben namelijk een bezige bij met een hoofd vol ideeën die het heerlijk vindt om nieuwe dingen te bedenken en te beginnen maar ik vind het lastig om dingen af te maken.

Hierdoor hou ik mij al meer dan twintig jaar bezig met het aanbrengen van structuur om dingen leuker, mooier en makkelijker te maken. Eerst in de zorg en wetenschap en sinds vijf jaar in mijn bedrijf als Professional Organizer en Life Engineer.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters van drie en zeven. Tijdens mijn werk in de zorg en wetenschap heb ik gezien en ervaren dat het combineren van een drukke baan en de zorg voor kinderen vaak lastig is. Daarnaast ‘moet’ je ineens voldoen aan een hoop verwachtingen en normen van anderen als je moeder wordt. Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat zal voor iedereen anders zijn. Durf het anders te doen dan de rest. ⁠

Met helder&klaar help ik ambitieuze vrouwen hun leven vorm te geven precies zoals zij dat willen! Met mijn helder&klaar methode heb ik al veel vrouwen geholpen. Ik werk ook voor de WMO door bijna heel Zeeland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers.

Yes, ik wil ook meer lucht!


.