Vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven?

Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Je hebt het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet. Dat je altijd achter de feiten aan loopt. Je voelt je vaak schuldig… Naar je kinderen, naar je vriendinnen, naar je partner, je werk.

Je wil het allemaal heel goed doen maar het lukt net niet. 

van #staysafe en #stayhome naar #staysane

Het is een rare tijd. Ineens moest je thuis werken. Je dacht, dat doe ik wel even. Maar dat viel vies tegen.

Je hebt het gevoel dat je altijd achter de feiten aan loopt. 's avonds zit je dan eindelijk op de bank en dan komen de stemmetjes. Oh, nee ik ben dit vergeten. Ik heb te weinig tijd gehad voor.... Je voelt je vaak schuldig. 

Je bent moe en voelt je vaak geïrriteerd. Je weet niet waar je moet beginnen en je vraagt jezelf vaak af of je dit nog lang vol houdt.

Wil jij meer lucht? Bijvoorbeeld meer tijd voor jezelf?

Sta eens stil bij wat je wil in je leven. Wat belangrijk is voor jou. Dragen de dingen op jouw to-do lijst wel bij aan jouw dromen en doelen? Je bent waarschijnlijk een deel van je tijd kwijt aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn voor jou!

Met deze motivatieposter hou je je focus op:

  • wie je wil zijn
  • wat je wil doen
  • wat je wil hebben 
  • en jouw doelen

De meest belangrijke dingen om deze moeilijke periode door te komen. Wat jij nodig hebt. Zoals tijd voor jezelf of leuke dingen. 

Yes, ik wil me ook beter voelen!


Wie ben ik?

Marije Ruijtenberg.

Professional Organizer | Life Engineer 

Het helder hebben van je prioriteiten is zooo belangrijk! Begin dit jaar werd ik weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn dochter bleek een aandoening aan haar afweer te hebben. Een hoop zorgen erbij. ⁠Gelukkig groeit ze er waarschijnlijk overheen. Ze kon niet meer naar de opvang en ik bleef van de één op de andere dag thuis om voor haar te zorgen. ⁠Ik heb alleen een druk bedrijf waar ook andere mensen in werken. Ik heb met mijn bedrijf een leverplicht (ik lever zorg in 10 Zeeuwse gemeenten voor de WMO). Dus ik kon niet zomaar alles on hold zetten. Mijn man werkt in de zorg en kon ook niet minder werken. Gelukkig konden mijn onderaannemers mijn klanten overnemen en regel ik nu vooral de administratie.⁠ En nu ik steeds met mijn dochter thuis ben, is ze gelukkig veel minder ziek, compenseert ze haar dip in haar groeicurve weer en bloeit ze helemaal op.

⁠Na de eerste schrik en veel geregel zag ik dit moment toch als een kans om een paar dromen te verwezenlijken. Ik werk nu als mijn man thuis is of mijn dochter slaapt. Ze slaapt maar twee uurtjes maar ik ben super gefocust en krijg ook grote projecten af zoals het maken van de helder&klaar planner. ⁠

⁠Met deze motivatieposter kan jij ook meer focus voldoening in jouw dagen thuis met je kind(eren).

Ik ben eigenlijk een chaoot op zoek naar de heilige graal. Ik ben namelijk een bezige bij met een hoofd vol ideeën. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te bedenken maar ik vind het lastig om dingen af te maken. ⁠⁠Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb twee dochters van drie en zeven. Tijdens mijn werk in de zorg en wetenschap heb ik gezien en ervaren dat het combineren van een drukke baan en de zorg voor kinderen vaak lastig is. Daarnaast ‘moet’ je ineens voldoen aan een hoop verwachtingen en normen van anderen als je moeder wordt. Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat zal voor iedereen anders zijn.

⁠Hierdoor hou ik mij al meer dan twintig jaar bezig met het aanbrengen van structuur om dingen leuker, mooier en makkelijker te maken. Eerst in de zorg en wetenschap en sinds vijf jaar in mijn bedrijf als Professional Organizer en Life Engineer. Met helder&klaar help ik ambitieuze vrouwen hun leven vorm te geven precies zoals zij dat willen! Met mijn helder&klaar methode heb ik al veel vrouwen geholpen. Ik werk ook voor de WMO door bijna heel Zeeland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers.

Heb je een vraag? Stuur me een mail naar info@helderenklaar.nl


Yes, ik wil me ook beter voelen!


.