Se framtiden an här och nu

Lev lyckligare & rörligare längre

Välkommen till en härlig och annorlunda gympa-värld...


Trots att tiderna är som de är och du är som du är så finns det hopp! Med Hemmagympa online till musik och i gemenskap kan du återskapa och upprätthålla din glans. 

Du vet att regelbunden träning är det enda som gäller. Du vet också att det gäller att ta i lite mer som behövs för att träningen ska ge effekt. Kanske vet du också att du är en sån som gillar att röra på dig till musik. Du har antagligen insikt även i hur välgörande det är att träffa andra i lagom dos. Det kan också vara så att du vet att det är bäst om du får anpassa träningen efter dina egna förutsättningar.

Det är därför du väljer att Hemmagympa online med Fröken Humla!

Nu finns en enkel lösning

Hemmagympa online med Fröken Humla

Snäll & säker gympa som blir av. Visst är det vad du behöver. Nu har du bästa läget att se till att du tar hand om dig och får din så viktiga dagliga träning gjord i trevligt sällskap. De som vill träffas i "omklädningsrummet" på Zoom innan och efter gympan. 

Vi gympar via YouTube och Zoom så det är möjligt att titta via teven (kanske att du behöver lite support med det). Ansiktsgympan och Rörelse i vila funkar i mobilen men Stå upp-gympan  och Sitt ner-gympan blir bättre på lite större skärm.

Att vi gympar till musik är nästan unikt. Det gör också att Hemmagympa online med Fröken Humla och Hemmagympa med Sofia på teve kompletterar varandra.

På tal om unikt så var annars hittar du Ansiktsgympa med resultat. På svenska och live. Rörelse i vila eller Liggympa i lugn och ro som vi så fyndigt kallar det, var hittar du det? Just det. Unikt. Och en komplett kombo.

Ska du inte testa hemmagympan först

Titta och testa direkt

Om du ännu inte hemmagympat online med Fröken Humla så har du små snälla smakprov här. Som Silver-medlem har du exklusiv tillgång till live-gympa online samt ett stort bibliotek med gympa att skapa dina egna rutiner med.

Vad får du för pengarna

Allt det här får du som Silver-medlem nu

Här ser du allt du får som Silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla.  Skulle du betala för varje gympa-termin för sig skulle det kostan dig så mycket mera. Det räcker att du är med på ett Live-pass per vecka så är det billigt ändå. 

Live-gympa

Varje vecka träffas vi online för Stå upp-gympa, Sitt ner-gympa och nytt för 2021: Ansiktsgympa med resultat samt Rörelse i vila.

Gympa-bibliotek

Du som gillar att gympa ännu mer på dina villkor har ett Gympa-bibliotek att botanisera i.

Påminnelser

Du kan beställa påminnelser via sms och/eller messenger. Då blir gympan gjord.

Bättre hälsa

Starkare muskler, lungor och hjärta, smidighet och balans är färsk-och friskvara.

Gemenskap

Lika viktigt som gympan. Chatta, kommentera och umgås online.

Bästa priset

När du blir Silver-medlem får du alltid bästa priset och bästa bonus.

Hur var det nu med priset?

Bästa priset någonsin som Silver-medlem

Bokar du enstaka pass i Hemmagympa online med Fröken Humla kostar det 120 kr per pass. Fullpris för en hel termin är 495 kr. Då får du rubbet, alla gympapass som ingår utan att ens behöva boka varje gång för bara 495 kr. 

Varje vecka har vi 4 fasta pass där vi hänger i Zoom-salongen för/efter om vi vill. Dessutom ett hela tiden växande bibliotek med inspelade pass.

Vi har valt att ha kort terminen och göra passen så inbjudande som möjligt för dig att vara med på. Det ökar sannolikheten för att du ska känna dig nöjd med både dig själv och träningen.

Vårterminen 2021 är 1 april - 14 juni.  Just nu öppnar vi upp för att just du ska kunna hoppa in för bara 295 kr. Då tränar du fritt ända fram till 14 juni 2021. Välkommen!


Såklart du får bonus

Goodiebag

En påse fylld med överraskning där du får en utvald video-workshop. Du är med och väljer. Nytta och nöje utlovas...

Vem är den där Fröken Humla?

Lisel Humla Sjöstedt

Friskvårdare och gruppträningsinstruktör och utbildare sedan 1991 speciellt inriktad på anpassad, inkännande och glädjefylld träning. 

Ska vi inte börja snart?

Schemat för hemmagympan

Extra trevligt med träff i Zoom före/efter/under tiden:

  • Sitt ner-gympa måndagar kl 11
  • Stå upp-gympa onsdagar kl 15
  • Ansiktsgympa fredagar kl 11
  • Rörelse i vila l söndagar kl 15

Plus att du kan plocka inspelade pass att träna med när du vill i Gympa-biblioteket. Växer intresset för fler live-pass på andra tider kan det komma att läggas till, även under pågående termin.

Vad våra medlemmar säjer

Börja ett bättre 2021

Varmt välkommen in i Hemmagympa online-gänget!
Fyll i alla uppgifter och klicka på den rosa knappen så kommer du till betalsidan där du kan swisha eller få kontouppgifter och direkt Hemmagympa online med Fröken Humla!

PS. Ett gratis-alternativ

Häng i väntrummet

Kanske passar det dig bättre att vara med på gratis nivå. Det går jättebra. Då får du ett urval av inspelningar av alla olika sorters gympor som ingår i Hemmagympa online. Du kan alltid uppgradera till att bli silvermedlem vid terminsstart, 4 gånger per år. Våra terminen börjar 1 februari, 1 april, 15 juni, 1 september och 1 november.

.