Bästa läget för dig att

Leva än skönare och spänstigare

Välkommen till en härlig och annorlunda gympa-värld online...

Tiderna förändras och vi med dem. Vi har väl alla insett vikten av välgörande fysisk träning i de tider vi fortsätter leva i. Men vi har framtiden för oss, eller hur!

Vi har också vant oss vid att göra mer och mer online. Helst när det passar oss själva. Viss fysisk träning blir faktiskt allra bäst online. Särskilt om någon puffar på och peppar oss. Precis den gympan hittar du här!

Enklare och bättre

Hemmagympa online med Fröken Humla

Det finns så många olika sätt att träna online. För att inte tala om offline, dvs i verkligheten i en lokal tillsammans med andra. Då är det vanligtvis på en bestämd tid och regelbundet. Plus resa.

I gympa görs ofta en del rörelser nere på golvet. Och så upp igen. I en del sittgympa ska du kunna stå upp. Och så musiken då. Och ljudnivån förstås.

Om du längtar efter en mer innerlig och annorlunda träning har du förhoppningsvis kommit helt rätt. Det där du inte hittar så lätt någon annanstans. Inte ens på TV. Här finns det!

Goda ord från er

Visst är det både snälla och

Smarta fördelar för dig

Puffar och pepp

Med puffar och pepp går gympan så lätt. Vad ska du träna idag? För gympa gör en ju så glad!

Enkel teknik

Du slipper appar, livesändningar och sociala medier. Det räcker med att du är online.

Just för dig

Träning som du klarar av oavsett dina förutsättningar. Du är med och bestämmer och anpassar på ditt vis.

Mobil/Surfplatta 

räcker! Gympan är ju av den art att du sannolikt ser/hör gympan bra även i mobilen eller surfplattan.

Friskvårdsbidraget

Du tar väl vara på ditt friskvårdsbidrag. Det gäller ju även för träning online.


Betala bara en gång

Du betalar bara en gång per gympakurs på ett enkelt och säkert sätt. Och sedan är det ditt för evigt.

Välj från vår nya meny

Vilka gympakurser vill du ha?

Välj den gympakurs som du längtat efter. Det du vet eller tror skulle göra dig och ditt liv både skönare och spänstigare. Välj ett träningsprogram eller fler.

Och ja, vattengympa funkar som hemmagympa online. För dig som har möjlighet att träna i en lämplig pool där du kan ha mobilen/surfplattan stabilt placerad på bassängkanten.

Kanske har du lagt märke till att alla träningsprogram också är särskilt lämpliga för människor med olika former av begränsad rörelseförmåga.

Ansiktsgympa är som gjord både för dig och skärmen. Du kan se i detalj hur du ska göra och du märker snabbt resultat. Det första resultatet är att klara av att göra rörelserna...

Liggympa gör du där det passar dig bäst; sängen, soffan, golvet eller på marken. Du lyssnar på instruktioner och klarar galant att träna avspänning, smidighet, kroppskännedom och styrka. Eller somna gott.

Sittgympa är så smart att göra framför skärmen.  Du ser och hör allt. Sittgympan funkar även för dig som sitter i rullstol. I sittgympan tränar vi allt som gör dig gott, även kondition.

Vattengympa framför skärmen är inte så konstigt som det låter. För dig som har möjlighet att träna i en lämplig pool där du kan ha skärmen stabilt placerad på bassängkanten. Ljudet i högtalare eller i dina trådlösa hörlurar.

Det här måste väl vara dyrt?

Smartaste schyssta priset


Nä, det är inte dyrt. Du får smartaste schyssta priset. Varje gympakurs kostar just nu bara 300 kr inkl 6% moms. Och träningsprogrammet du köper är ditt för evigt. Eller åtminstone så länge Fröken Humla Lärplats finns kvar. Och den är redan betald för evigt så tillgången säkrad ganska så länge...

I priset ingår ca 60 minuter inspelat material uppdelat i lagom doser träning som du kan kombinera på olika sätt. .Lika viktigt är de snälla puffar och den pigga pepp du får i valfri dos på lämpligt vis.

Det som alla tycker är bra men sällan sköter är Träningsdagboken. Nå, den ingår i alla fall. Kanske är det nu den äntligen blir av. Då blir allt extra bra!

Nu är det väl dags för

Frågor och Svar


Här hittar du förhoppningsvis sådant du undrar men ännu inte fått svar på. 

Vem är den där Fröken Humla?

Lisel Humla Sjöstedt

Friskvårdare, gruppträningsinstruktör och utbildare sedan 1990 speciellt inriktad på anpassad, inkännande och glädjefylld träning. 

Utvecklar och förbättrar kontinuerligt sig själv och olika unika träningsprogram. Plus är nästan märkligt mycket omtyckt. Ps. Det finns en ung Fröken Humla också, redo i kulisserna...

När kan jag börja gympa?

Du kan börja direkt!

Det är lätt att komma igång. inga stora förberedelser behövs. Du behöver inte åka iväg nånstans. Internetuppkoppling för att kunna se video är det enda. Nu kör vi.

Om du är snabb

Bonus till dig

Beslutsam handlingskraft ska belönas! Januari är en tuff månad för många så vi sätter deadline för bonus - Om du har skickat iväg din betalning senast måndag den 30 januari 2023 så får du: Varje gympakurs du köpt utökad med 50% mer träning. Smartaste bonusen, eller hur!

Om du är velig...

Du kan vänta

Och du kan ångra dig. Har du bara beställt  (via faktura) men inte betalt kan du avbryta beställningen när du vill. Har du betalt via Swish men ändå ångrar dig kan du välja mellan att inom 14 dagar från du fått tillgång till kursen byta till annan av våra gympakurser eller ge bort den till någon annan.

Alla hjärtans gympa till dig

Fyll i dina uppgifter här och gör dina val av gympa och betalning på nästa sida. Varje träningsprogram kostar 300 kr inkl 6% moms. Du kan välja faktura eller Swish och får självklart kvitto. 

Bonusen med 50% mer gympa gäller för betalningar gjorda senast 28 februari 2023. 

.