Hemmagympa online med Fröken Humla för att

Leva spänstigare & gladare längre

Särskilt för dig som uppskattar medveten rörelse & musik

Hur gör du för att ta hand om dig i dessa tider? Visst hör och ser du ofta hur viktigt det är att röra på sig regelbundet och allsidigt. Men hur lätt är det med de förhållningsregler som nu råder att få till det. Det var inte lätt ens innan, eller hur. 

Nu finns en enkel lösning

Hemmagympa online med Fröken Humla

Snäll & säker gympa som blir av. Visst är det vad du behöver. Nu har du bästa läget att se till att du tar hand om dig och får din så viktiga dagliga träning gjord i trevligt sällskap. Bli Silver-medlem så ger du dig själv guldkant på livet. Ps. Du kan bli gratis Brons-medlem längre ner.

Ska du inte testa hemmagympan först

Titta och testa direkt

Om du ännu inte hemmagympat online med Fröken Humla så har du små snälla smakprov här. Som Silver-medlem har du exklusiv till gång till live-gympa online samt ett stort bibliotek med gympa att skapa dina egna rutiner med.

Vad får du för pengarna

Allt det här får du som Silver-medlem nu

Här ser du allt du får som Silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. 

Live-gympa

Varje vecka live: Stå upp-gympa och Sitt ner-gympa, 

Gympa-bibliotek

Förutom alla live också Minigympa, Liggympa och Minilektioner,

Påminnelser

Du kan beställa påminnelser via sms och/eller messenger. Då blir det av.

Bättre hälsa

Starkare muskler, lungor och hjärta, smidighet och balans är färsk-och friskvara.

Gemenskap

Lika viktigt som gympan. Chatta, kommentera och umgås online.

Bästa priset

När du blir Silver-medlem får du alltid bästa priset och bästa bonus.

Hur var det nu med priset?

Bästa priset någonsin som Silver-medlem

Ordinarie pris för Hemmagympa online med Fröken humla är 200 kr per månad. Nu får du de två sista månaderna på höstterminen, november och december för bara 300 kr. Du tjänar direkt in 100 kr.  

Din snabbhets-bonus är att så snart du har blivit medlem får du direkt tillgång till all gympa redan nu i oktober. 

Och som inte det var nog. Såklart du ska ha en Goodiebag för du äntligen tar tag i att börja träna. Vad det är i Goodiebagen ser du här nere. 

Rabatt på priset kan du få som medlem i vissa föreningar. Är du betalande medlem i föreningen Rörelse i vila får du t ex 10% rabatt. Du som fått den hemliga Skattkartan har också möjlighet att få rabatt.

Såklart du får bonus

Goodiebag

Alla som blir silver-medlem senast 31 oktober 2020 får en goodiebag online full av Naturlig träning för lata & smarta...

Vem är den där Fröken Humla?

Lisel Humla Sjöstedt

Friskvårdare och gruppträningsinstruktör och utbildare sedan 1991 speciellt inriktad på anpassad, inkännande och glädjefylld träning. 

Ska vi inte börja snart?

Schemat för hemmagympan

Live Stå upp-gympa onsdagar kl 15. Live Sitt ner-gympa måndagar kl 11. Varje vecka nya exklusiva inspelningar med Liggympa som passar från morgon till kväll. Plus ett Minigympa-pass för diverse småmuskler. och Minilektion på tema träning & hälsa.

Vad våra medlemmar säjer

Bli Silver-medlem i Hemmagympa online höstterminen 2020

Varmt välkommen in i Hemmagympa-gänget!
Fyll i alla uppgifter och klicka på den orange knappen så kommer du till betal-sidan och kan direkt Hemmagympa online med Fröken Humla!

Ps. Ett gratis-alternativ

Bli Brons-medlem

Kanske passar det dig bättre att vara med på gratis nivå. Det går jättebra. Då får du ett urval av inspelningar av alla olika sorters gympor som ingår i Hemmagympa online. Om du vill gå över till att bli Silvermedlem får du också ett extra förmånligt pris.

.