HőségAKCIÓ!!!

Te is hűsölj velem az irodámban!

Használd ki a 18. századi ódon falak adta kellemes hűvöst nálam a HőségAKCIÓ-ban.

Háromszor is nyersz, ha most jössz hozzám coachingra:

Hűsölsz

A kinti hőség helyett a hűs irodában tölthetsz el kb. 1,5 órát velem, ahol még attól sem kell tartanod, hogy megbetegedsz a légkonditól. A 18. századi, fél méter vastagságú falak most is gondoskodnak a kellemes hűvösről.

Lendületbe jössz

Energiával töltődsz, erőre kapsz, teli leszel új ötletekkel és megoldásokkal, éppen úgy, mint amire vágysz, mert a coaching folyamatban ezt a pozitív változást garantálom neked.

ITT találod az ügyfeleim véleményét rólam. Rád is ez vár!

Kedvezményt kapsz

Annyi % kedvezményt kapsz, amennyi a kinti maximum hőmérséklet és az iroda hőfoka közötti különbség! És ez a többi kedvezménnyel is összevonható!

Már ccsk 2 főnek! Foglald le a helyed most:

A kedvezmény rajtad múlik

Minél melegebb van, annál nagyobb a kedvezményed.

Pl: 40°-ban: 40-23 = 17% kedvezmény! Ha bérletet veszel, akkor most 23.560,- Ft-ot spórolhatsz ahhoz képest, mintha akció nélkül, egyesével fizetnéd a coaching alkalmakat!

Online is igénybe veheted

A kedvezményt akkor is igénybe veheted, ha nem tudsz/akarsz eljönni személyesen az irodámba, hanem részben vagy egészben online folytatjuk a beszélgetéseket.

A teljes folyamatra

A kedvezmény egy teljes folyamat minden alkalmára (5, ritkán 6 alkalom) vonatkozik, akár alkalmanként fizetsz, akár megveszed az 5 alkalmas folyamatbérletet.

Melyiket kéred?

Első coaching alkalom

Ekkor is egy teljes coaching folyamatra szerződünk, de a helyedet elég az első alkalomra (1,5 óra) lefoglalnod, így 1 alkalmat fizetned. Ára: (16.000,- Ft-hőségkedvezmény) => akár mindössze 13.280,- Ft.

További infó a lehetőségekről

Első alkalom házi feladattal

Vond össze a kedvezményeket! Ha vállalod az előzetes házi feladatot, akkor az alapdíjból alkalmanként 8% kedvezményről indulsz + HőségAKCIÓ. Ára: (14.720,- Ft - hőségkedvezmény) => akár mindössze 12.217,- Ft.

További infó a lehetőségekről

5 alkalmas folyamatbérlet

Maxold ki a kedvezményeket! 5 alkalmas bérletre alapból 15% kedvezmény jár. Most még abból jön le a HőségAKCIÓ-s kedvezmény. Ára: (13.600,- Ft/alkalom-hőségkedvezmény) => akár mindössze 56.440,- Ft/bérlet, azaz 11.288,- Ft/alkalom

További infó a lehetőségekről

Csak a hőséghullám végéig

Az akció a mostani hőséghullám időjósok szerinti végéig, azaz jövő péntekig (augusztus 11.) él. Tehát aznapig tudod befizetni a kedvezményes összeget. A lényeg az, hogy aznapig befizesd, tehát még 11-én 23:59-kor is utalhatsz, de 12-én már nem! Amennyiben nem érkezne meg hozzám augusztus 11-ig a pénz, az utalásod tényét a befizetés-igazolással tudod bemutatni. ;)

Már csak ennyi időd van jelentkezésedet befizetéssel megerősíteni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A kedvezmény egyre fogy, mert a hőmérséklet napról napra csökken! Foglald le a helyed most:

A kedvezmény pontos számítása:

A kedvezmény annak a napnak a tatai maximális hőmérsékletén múlik, amelyiken utalsz, méghozzá a következőképpen:

Minden nap kiteszem a Facebookra, a HőségAKCIÓ-ról szóló bejegyzés hozzászólásai közé a Freemeteo aznapra vonatkozó, óránkénti, tatai előrejelzésének képernyőfotóját. Az azon látható legmagasabb hőmérsékleti érték lesz az, ami a kedvezmény kiindulási értéke. Az aznap fizetendő összeget is odaírom mellé.

Az iroda hőmérséklete ezekben a melegekben is gyakorlatilag állandó: 23°. Erről már feltettem egy bizonyító erejű friss fotót, és innentől kezdve ezzel számolhatsz. (Ha később feljebb menne, akkor így jártam, azt az 1%-nyi kedvezményt extra ajándékként kapod! :) )

Így biztosíthatod a helyed:

1. Jelentkezz itt az oldalon neved, e-mail címed és telefonszámod megadásával.

2. A visszaigazoló e-mailben megkapod az utalási adatokat és a tudnivalókat.

3. Utald el a pénzt a megadott számlaszámra. Ne feledd, az utalásod napjának hőmérsékletén múlik a kedvezményed mértéke, ezért utalj azonnal, mert egyre csökken a hőmérséklet a következő napokban!

4. Amikor megérkezik az utalásod, legkésőbb a következő munkanapon felhívlak, és egyeztetünk időpontot az 1. coaching alkalomhoz.

 

FIGYELEM!

A kedvezménynek nem feltétele, hogy azonnal elkezdjük a folyamatot, de vállalnod kell, hogy 2017. augusztus 31-ig az első coaching beszélgetést megtartsuk. Ellenkező esetben az utalásodat foglalónak tekintem és az összeget elveszted. (Kivéve: vis major esetben.) Amennyiben az én hibámból nem tudjuk elkezdeni, akkor a teljes befizetett összeget visszautalom. (Ígérem, ilyen nem lesz, hacsak nem történik valami nagy bajom! :) )

Foglald le a helyed most:

Ne feledd, a kedvezmény egyre fogy, mert a hőmérséklet napról napra csökken!

 

Ezen extra akció keretében már csak 2 új ügyfelet tudok fogadni. Siess, mielőbb biztosítsd a helyed, ha élni akarsz ezzel az akcióval! Jövő nyárig ilyen biztosan nem lesz többet!


Jogi tudnivalók

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Lemondás: Lemondásra az akció keretén belül nincs lehetőség, mivel a helyek száma limitált.

3. Amikor megérkezik az utalásod, legkésőbb a következő munkanapon felhívlak, és egyeztetünk időpontot az 1. coaching alkalomhoz. A kedvezménynek nem feltétele, hogy azonnal elkezdjük a folyamatot, de vállalnod kell, hogy 2017. augusztus 31-ig megtartsuk az első coaching alkalmat. Ellenkező esetben az utalásodat foglalónak tekintem és az összeget elveszted. (Kivéve: vis major esetben.) Amennyiben az én hibámból nem tudjuk elkezdeni, akkor a teljes befizetett összeget visszautalom. (Ígérem, ilyen nem lesz, hacsak nem történik valami nagy bajom! :) )

4. Ezen extra akció keretében mindössze heti 2 új ügyfelet tudok most fogadni a következő 4 hétre (összesen 8-at). Siess, mielőbb biztosítsd a helyed, ha élni akarsz ezzel az akcióval! Jövő nyárig ilyen biztosan nem lesz többet!

5. Számlázás: a befizetésedről e-számlát küldök e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módomban. Jelentkezésedet kizárólag magyarországi számlázási címmel tudom fogadni.

6. Fizetési mód: banki utalás. Ha valamely más módon szeretnél fizetni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az aniko.szeles@iranytucoaching.hu e-mail címen.

7. Megrendelésed után azonnal e-mailt kapsz a fizetési és egyéb tudnivalókról. (Ha nincs az Inbox-odban, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappát is).

8. Kérdés, kérés, probléma esetén írj, vagy hívj: aniko.szeles@iranytuoching.hu vagy 20 / 421 - 13 -71

MailerLite