Mitä odotamme

Etsimme tekijää vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistöhuoltoalan ammattilaisena osaat katsoa kokonaiskuvaa pihasta ja kiinteistöstä ymmärtäen kuinka saat työt tehtyä mahdollisimman jouhevasti, mutta turvallisesti.

Käytät tottuneesti älypuhelinta ja eri sovelluksia. Kiinteistöhuoltoalan työ on fyysisesti keskiraskasta, joten sinulla on tähän riittävä kunto.

Räätälöimme työtehtävää valituksi tulleen osaamisen mukaan. Työ voi painottua joko enemmän ulos tai sisälle. Talven konelumityöt kuuluvat kuitenkin toimenkuvaan.

Koneajotaito

Hallitset vähintään yhden kiinteistöhuollon lumityökoneen. Kesällä pystyt tekemään ruohonleikkuun päältä ajettavalla koneella. Keväisin onnistuu hiekkojen poisto ja syksyisin lehtien keruu.

Katto- ja nostokorityöt

Et pelkää korkeita paikkoja. Kolmikerroksisen kerrostalon katolle kiipeäminen menee ilman puntin tutinaa ja kykenet tarkastamaan katon. Myös kattolumien pudotukset onnistuu tarpeen tullen. Hallitset kattoturvallisuuden.

Tekniset työt

Nimien vaihdon, liputusten ja roskalenkkien lisäksi pienet tai isommat tekniset työt kuuluvat osaamiseesi. Esimerkiksi vesikalusteiden tiivisteiden vaihto, patterien ilmaus tai sulakkeiden vaihto onnistuu sinulta. Ehkä hallitset myös wc-istuimen vaihdon?


Mitä tarjoamme

Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jota yhteisön jäsenet ovat kuvanneet mm.  sanoilla "yhteistyötä tekevä" ja "huumorintajuinen". 

Parhaat työvälineet

Pyrimme siihen, että työnjälki ei jää ainakaan työvälineiden laadusta kiinni. Uudistamme työvälineitä säännöllisesti ja niiden huollosta huolehditaan.

Ensiluokkainen työyhteisö

Työkaverit ovat auttavaisia, ongelmanratkaisutaitoisia ja huumorintajuisia tekijätyyppejä. Jos jotain ei tiedä, aina saa kysyä. 

Mahdollisuus kehittyä

Meillä voit kehittää itseäsi. Pyrimme antamaan mahdollisuuksia hyödyntää omia vahvuuksia ja kehittyä ammatillisesti.


Tallennamme tietosi tätä hakua varten. Kun valinnat on suoritettu, hakemukset poistetaan, ellet erikseen anna lupaa säilyttää hakemusta 6kk.

Tiedätkö sopivan hakijan, vinkkaa hänelle!

.