Saját online vállalkozást indítanál?

Régóta nagy álmod egy online vállalkozás elindítása?

Ha az alábbiak közül valamelyik igaz rád, feltétlenül olvass tovább!

"Vállalkozó lennék!"

Eleged van az alkalmazotti létből, szabadabb életre vágysz? Szeretnél végre a magad ura lenni, a saját tehetségeddel, kreativitásoddal érvényesülni? 

"Online is terjeszkednék!"

Van egy boltod, de úgy érzed, hogy földrajzi korlátok közé vagy szorítva? Úgy érzed, itt az ideje az online terjeszkedésnek, az ország meghódításának?

"Az alkotásaimat szeretném eladni!"

Szeretnéd, ha az alkotásaidat nemcsak a szűkebb környezeted tudná megvásárolni, hanem elérhetőek lennének a nagyvilág számára is?

"Webáruházat szeretnék indítani!"

Online szeretnéd értékesíteni a termékeidet egy webáruházon keresztül, és szeretnéd magadévá tenni az ehhez szükséges marketingtudást? 

"A szolgáltatásomat akarom értékesíteni!"

Ma már teljesen természetes dolog, hogy a szolgáltatásaidat nemcsak a lakókörnyezetedben, hanem országos szinten értékesítenéd. Szeretnéd megtanulni, hogyan?

"Hálózatot akarok építeni"

Szeretnéd megismerni azokat az online eszközöket és lehetőségeket, amelyek segítségével végre fellendítheted az üzletedet?

Itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj:

Indítsd el saját, pénztermelő online vállalkozásodat!

Képzeld el, milyen fantasztikus lesz:

 

Online vállalkozóként  sokkal szabadabb, boldogabb életet élhetsz. 

Egy vállalkozás önbizalmat és sikerélményt ad. Nem kell kockáztatnod, akár főállás mellett, biztonságban is elkezdheted, később főállású vállalkozóként folytathatod!

A magad főnöke leszel: soha többet nem kell amiatt aggódnod, hogy elenged-e szabadságra a főnök, vagy mi lesz, ha megbetegszik a gyerek. Te oszthatod be a saját idődet!

És nem beszélve a pénzről: végre megtapasztalhatod, milyen az, amikor rajtad múlik, hogy mekkora bevételt tudsz elérni. Nem keresni fogod a pénzt, hanem csinálni, ez nagyon fontos különbség!

Eleged van abból, hogy egy irodában ülsz egész nap? Online vállalkozóként bárhol tudsz dolgozni! Akár a kertedben egy kényelmes függőágyban, vagy a kedvenc kanapédon ülve is :)

Egy online vállalkozás természetesen nem fog magától működni. Befektetett munka nélkül nincs nyereség. De érdemes megspórolnod a felesleges köröket, tanulópénzeket - itt a megoldás, hogy a lehető leggyorsabban és legeredményesebben el tudd indítani a pénztermelő online vállalkozásodat.

A megoldás: Online Vállalkozás Start

Az online tanfolyam, amelyből megtanulhatod, hogyan indíts el egy pénztermelő online vállalkozást:

Képzelj el egy olyan online tanfolyamot, amely a nulláról kezdve, lépésről lépésre, gyakorlatias és érthető módon végigvezet téged a vállalkozásindítás lépésein!

 • Végre tudni fogod, hogy érdemes-e vállalkozást csinálni az ötletedből,
 • Végre nem kell találgatni, pontosan tudni fogod, hogyan következnek egymás után a vállalkozásindítás egyes lépései, 
 • A lehető legminimálisabb anyagi befektetéssel és a lehető leggyorsabban érheted el, hogy működő vállalkozásod legyen,
 • Megtanulod, hogyan készítsd el a honlapodat, 
 • Megtanulod, hogyan szerezz vevőket, és hogyan termeljen profitot a vállalkozásod. A célunk nem az, hogy évekig hobby-vállalkozóként üzemelj, hanem az, hogy simán meg tudj élni a vállalkozásodból és meglegyen a tudásod és tapasztalatod ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudj és növeld a bevételeidet. Ha magadévá teszed a tanfolyam anyagát, akkor ez lehetséges!

Egy tapasztalt mentor fogja a kezed végig, segít, ha elakadtál, válaszol a kérdéseidre, sőt még lelki támaszt is nyújt, ha kell! :)

Miért tanulj éppen tőlem?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, 2013 óta vállalkozó. Nem azért vagyok képes neked megmondani a tutit, mert már több, mint 1000 tanfolyamos tanult nálam az évek folyamán. Nem is azért, mert már 20 tanfolyamot és tudásanyagot készítettem marketing témában.

A legfontosabb szerintem, hogy jártam a Te cipődben, pontosan tudom, mit jelent a nulláról kezdve vállalkozást indítani. 

Tudom, milyen az, amikor nincs a kezedben jókora kezdő tőke, nincs melletted senki, aki igazából támogatna, csak te vagy és az álmod, amit meg akarsz valósítani.

Tudom, milyen kérdései, problémái vannak egy kezdő kisvállalkozónak, ismerem azokat az akadályokat és nehézségeket, amelyekkel szembe fogsz kerülni.

De a megoldást is ismerem, és azt a semmihez sem fogható érzést is, amikor végül sikerül megvalósítani, amit elterveztél.

Ezen az izgalmas, néha nehéz, de rengeteg örömet és boldogságot adó úton szeretnélek végigkísérni, és együtt örülni veled az induló vállalkozásod első sikereinek. Ezért készítettem ezt a tanfolyamot.

Miért olyan különleges ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam azért egyedülálló, mert:

 • Azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket kapsz, amelyeknek segítségével azonnal elkezdheted a vállalkozásod létrehozását.
 • Logikusan felépített, gyakorlatias leckék vezetnek végig az ötlet megtalálásától kezdve a technikai megvalósításon keresztül a vállalkozásod marketingezéséig. Semmi feleslegeset nem fogsz tanulni, csakis azt, ami ténylegesen kell ahhoz, hogy el tudd indítani a vállalkozásodat.
 • Mi másokkal ellentétben a lelkeddel is foglalkozunk! A vállalkozás nemcsak játék és mese... Hallottál már a gonoszról, aki itt nem a csúf, kopasz Hókuszpók, hanem olyan ellenfelek, mint a pesszimizmus, a szűkösen mért idő, a gonosz konkurensek, vagy éppen a környezeted, családod meg nem értése? Bizony vállalkozóként ezzel is szembe kell nézned. Sehol máshol nem fognak neked ezekről beszélni! Itt viszont ezekről is szó lesz.
 • Segítség, adózás!!! Ilyet sem találsz más tanfolyamokon: egy kisvállalkozó számára kardinális kérdés, hogy a megfelelő adózási módot válassza. A kezdő vállalkozókban, így benned is, nyilván ezernyi kérdés merül fel a témával kapcsolatban. A tanfolyamon résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy feltegyék adózással kapcsolatos kérdéseiket, azokra pedig profi könyvelő fog válaszolni!

Mi mindenről fog szólni a tanfolyam? Íme:

1. Vállalkozásindítási ismeretek

Mielőtt belevágunk, néhány fontos elméleti dolgot tisztázunk:

Milyen lehetőségeid vannak, ha online vállalkozást szeretnél? Milyen fajtái vannak az online vállalkozásnak, és melyik való neked? (Talán olyasmi is, amire eddig nem is gondoltál.)

Melyek a vállalkozásindítás legfontosabb lépései? 

Mire lesz szükséged? Mekkora anyagi befektetésre kell számítanod?

Hogyan találd meg a tökéletes könyvelőt?

Mi az, amit még a vállalkozás hivatalos indulása előtt el tudsz kezdeni?

Marketingtervezés a kezdetektől

Anyagiak: hogyan tervezd meg a vállalkozás és a reklámozás költségeit?

Hasznos infók, amelyekről egy vállalkozónak tudnia kell: időgazdálkodás, munkák kiszervezése, ügyfélszolgálati feladatok, árazás... és még sok más fontos dolog.

A marketing általános áttekintése: milyen területekre kell majd figyelned, a rendszer és a stratégia teljes átlátása

2. Ötletszerzés, piackutatás és pozicionálás

Vajon jó az ötleted? A piackutatás megmutatja! Enélkül ne kezdd el a vállalkozást! Megnézzük, van-e kereslet az ötletedre, és van-e megfelelő célpiac, amelynek el tudsz adni.

Piackutatás módszerei online

Célcsoport pontos meghatározása, megtalálása

Minden, amit a jó pozicionálásról tudni kell

A buyer persona meghatározása, hogy mindig tudd, ki az, akinek el akarsz adni

Termékpiramis létrehozása, termékkínálat kialakítása a fentiek alapján

3. Honlap és webáruház készítése, webergonómia

Lesz szó a webergonómiáról: vagyis arról, hogyan tervezz felhasználóbarát honlapot, amelyet a látogatóid imádni fognak

Megnézzünk, milyen tulajdonságai és elemei vannak egy jó vevőszerző honlapnak, milyen menüpontokra és funkciókra lesz szükség, hogyan helyezd el a közösségi média integrációkat (lájkoló doboz, megosztás...)

És meg is tanuljuk az elkészítését: ehhez az ingyenes WordPress motort fogjuk használni, a világ léegnépszerűbb honlapkészítőjét,

Lépésről lépésre, részletesen és érthetően mutatom meg neked, hogyan tudod létrehozni a honlapodat, ehhez semmiféle programozói ismeretre nincs szükség, egyszerűen utánozd, amit csinálok!

Megmutatom, hogyan tudsz domainnevet vásárolni (magyar vagy külföldi),

Megmutatom, hogyan válassz tárhelyet, hogyan kapcsold össze a domainneveddel,

Megmutatom, hogyan telepítsd fel pofonegyszerűen a tárhelyedre a WordPresst, végignézzük az összes menüpontot és beállítást, megmutatom a legfontosabb WordPress bővítményeket és beállításukat,

Megmutatom, hogyan tudsz WooCommerce plugin segítségével webáruházat létrehozni a honlapodon.

4. Blogírás és keresőoptimalizálás

Miért van még mindig szükség arra, hogy blogot írj, és hogyan lehet ezt hatékonyan csinálni? Miről írj, honnan szerezz témaötleteket?

Látogatószerzés keresőoptimalizálással (SEO): ez az ingyenes módszer segít abban, hogy előre kerüljön a honlapod a keresőben, és sok-sok látogatót szerezhess

Megmutatom, mit kell beállítanod a honlapodon, a SEO plugin segítségével megkönnyítjük a blogbejegyzések keresőoptimalizálását

Megmutatom, hogyan tudsz létrehozni egy blogot a saját oldaladon, illetve hol érdemes még blogolni ezen kívül

Blog.hu és Caféblog bemutatása

Minden, amit a linképítésről tudni kell 

Plusz bevétel Google AdSense segítségével, avagy a "kattintásvadász" honlapok titka

5. Facebook és közösségi média

Ismerd meg a közösségi médiában rejlő lehetőségeket! Hatékony stratégiát hozunk létre.

A legfontosabb közösségi oldalról, a Facebookról esik majd a legtöbb szó. Megnézzük, hogyan alakítsd ki a Facebook jelenlétedet, hogyan hozd létre a Facebook oldalad, mit állíts be,

Megnézzük, hogyan és miről érdemes posztolnod, hogyan könnyítheted meg a munkádat,

Megnézzük, hogyan tudsz létrehozni Facebook csoportot, mire jók ezek, hogyan tudod őket a vállalkozásod népszerűsítésére használni,

De szó lesz a legfontosabb közösségi oldalakról, mint az Instagram vagy a Pinterest, melyiken érdemes jelen lenned és hogyan érdemes kommunikálnod,

Megnézzük, hogyan tudsz egyszerre posztolni több közösségi média felületre. Ezzel időt és energiát spórolhatsz.

6. Facebook hirdetések, kampányok, remarketing

Ezekből a leckékből azt fogod megtanulni, hogy a Facebookon milyen hirdetéstípusok vannak,

Részletesen, lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudod őket elkészíteni, 

Megnézzük, hgyan tervezd meg lépésről lépésre a hirdetéseidet és a kampányaidat,

Megmutatom, hogyan válassz képet a hirdetéshez, hogyan írd meg a szöveget, 

Arról is lesz szó, hogy mi az a remarketing (követőhirdetés), és hogyan teheted vele hatékonyabbá az értékesítést.

7. Értékesítési tölcsér, automata értékesítési rendszer

Hogyan tudod úgy automatizálni az eladást, hogy már az első perctől kezdve bevételeket hozzon neked? 

Hogyan készítsd el a több lépcsőből álló értékesítési tölcséredet / termékpiramisodat, hogy minél több érdeklődőből sikerüljön vevőt faragni?

A tökéletes csali, ami vonzza a vevőjelölteket

Miért kell belépő termék és hogyan tudod elkészíteni?

A landing oldal elkészítése

A sales oldal elkészítése, legfontosabb elemei, szövegírás tippek

A feliratkoztató és megrendelő űrlapok elkészítése, fontos tudnivalók

8. Hírlevél, listaépítés, e-mail marketing

Megtanulod, hogy miért olyan fontos még mindig az e-mail marketing, és milyen lehetőségek rejlenek benne

Megmutatom, hogyan tudsz listát építeni legálisan és szabályosan

Részletesen megmutatom a MailerLite hírlevélküldő használatát; ez nemcsak tökéletesen alkalmasak a marketingcéljaid megvalósítására, hanem jó ideig teljesen ingyenesen használhatod 

Szó lesz az e-mail kampányokról, a hírlevélírás mesterfogásairól, 

Megmutatom, hogyan állíts össze és időzíts be egy automata hírlevélsorozatot,

Beszélünk a legfontosabb technikai tudnivalókról, pl. hogyan kerüld el, hogy a leveleid a spam mappába kerüljenek

Megnézzük, hogyan tudod integrálni a honlapodba a feliratkozó űrlapokat, megrendelőlapokat

9. Tudásanyagok készítése

Hogyan tudod elkészíteni a különféle formátumú tudásanyagokat, felvételeket?

Megmutatom, hogyan tudsz e-bookot készíteni, dokumentumokat feltölteni online dokumentummegosztókra,

Megnézzük, hogyan tudsz zárt tagsági rendszert készíteni online tanfolyamhoz,

Elsajátítjuk a képernyővideó-készítés alapjait (Camtasia Studio),

Megnézzük, hogyan érdemes videót készíteni, hova tudod őket feltölteni, hogy ne a te tárhelyeden foglalják a helyet,

Megnézzük, hogyan tudsz hangfelvételt készíteni, vágni (Audacity), és hogyan tudod feltölteni hangmegosztó oldalra (Soundcloud).

10. Képszerkesztés, grafikák

Megmutatom, hogyan tudsz grafikai ismeretek nélkül képet szerkeszteni, illusztrációkat készíteni,

Megismerjük a Canvát, ezt az online alkalmazást, amelynek a segítségével rendkívül egyszerűen tudsz készíteni mindenféle grafikát (pl. illusztrációk készítése blogra, Facebook és egyéb közösségi média borítók és illusztrációk, szórólap, névjegykártya, könyvborító és még ezer más dolog), 

Mutatok neked olyan alkalmazásokat, amelyeknek a segítségével látványos montázsokat készíthetsz, képeket szerkeszthetsz és különféle effektekkel láthatod el őket,

Megmutatom, hol találsz jogtiszta képeket, amelyeket bátran használhatsz mindenhol.

De ne feledkezzünk meg a bónuszokról sem!

Ingyenes tanfolyam 19.900 Ft értékben, és ingyenes könyvelési tanácsadás: mindez ajándék a tanfolyam mellé!

BÓNUSZ: Kérdezd a könyvelőt!

"Segítség! Adózás!"

Minden kisvállalkozó számára kardinális kérdés a megfelelő cég- és adózási forma kiválasztása. A kezdés előtt mindenképpen érdemes felkeresned egy könyvelőt, de addig is a tanfolyam alatt lehetőséged lesz feltenni adózással kapcsolatos kérdéseidet, amelyekre profi könyvelő fog válaszolni! Írd össze a kérdéseidet, és tedd fel a könyvelőnek mindegyiket!

GYORSASÁGI BÓNUSZ

Kérsz egy tanfolyamot ajándékba? Most ezt is megteheted!

Ugyanis ha most megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted az Online Vállalkozás Start tanfolyamot, akkor ajándékba kapsz egy 19.900 Ft értékű MarketingMánia online tanfolyamot is, amelyet több speciális téma közül választhatsz ki:

 • Automatizált ügyfélszerző rendszerek
 • E-mail marketing
 • Online tanfolyamok készítése

(Nem muszáj azonnal választanod, dönthetsz később is, hogy melyik témában akarsz mélyebben elmerülni.)

Ne feledd, a gyorsasági bónusz a 3 munkanapon belül fizetőknek jár! 

Tanfolyamosaink mondták:

"Elengedhetetlen egy online vállalkozás elindításához"

A tréning tökéletesen visszaadta, amit ígért. Részletes, érthető, példákkal teli. Minden információt megad, amely elengedhetetlen egy online vállalkozás elindításához. Nagyon sokat tanultam belőle, és sok elemét fogom használni a jövőben az egyéni vállalkozásomban. - Békefi Judit

"Teljesen érthető és gyakorlatias"

A tanfolyam anyaga számomra teljesen érthető és gyakorlatias volt. Online vállalkozás indításában az eddigi tudásom gyakorlatilag nulla volt. Éppen azért vásároltam meg, mert egy ilyen vállalkozás indításán gondolkodom. Több marketinges oldaláról is kaptam ehhez információkat, de hatalmas segítség, hogy így egyben, lépésről-lépésre végig vezet a tanfolyam a megvalósításig. Több ötletem is van, hogy mit fogok indítani, de még a kiforrás fázisában vannak.:-)

A tanfolyam ára teljesen reális, az értéke pedig hatalmas számomra. Szeretem Kati szókimondó stílusát, érthető, nem szakzsargonokkal teletűzdelt a mondanivalója. Bátran ajánlom mindenkinek, a teljesen kezdőknek is, mert egyértelmű, érthető válaszokat kaptam a kérdéseimre. És a közben küldött kérdéseimet is nagyon hamar megválaszolta, melyeket emailben tettem fel. - Bódis Mónika

Mennyibe kerül és miért éri meg?

Ahhoz, hogy vállalkozást indíts ma Magyarországon, nem egyetemre és főiskolára, hanem azonnal alkalmazható, a gyakorlatban is működőképes tudásra van szükséged

Ez nem az a szakma, ahol a "papírtól" leszel sikeres, az online vállalkozás indításához szükséges ismereteket speciális, kimondottan kezdő kisvállalkozók számára készült tudásanyagokból lehet a legjobban megtanulni.

Az Online Vállalkozás Start kiváló választás ehhez.

⦿ Sok éves tapasztalatomat osztom meg benne, vagyis nem tankönyvszagú példákat és száraz elméletet kapsz.

⦿ Rengeteget dolgoztam ezen a tanfolyamon, hogy valóban minden benne legyen, amire szükséged van: több száz munkaórát, gyakorlatilag hónapokat töltöttem az elkészítésével. A végeredmény magáért beszél!

83 lecke, kb. 800-900 sűrű A4-es oldalnyi anyag, plusz több órányi videó: ilyen mennyiségű tudásanyagot aranyárban szoktak mérni, de meg is éri az árát, hiszen ezzel a tudással megalapozhatod a leendő vállalkozásod sikerét, és végre kényelmes, szabad és boldog életet élhetsz.

A tanfolyam ára mégsem kerül százezrekbe, és még részletfizetési lehetőség is van.

Ár: 49.900 Ft

Részletfizetés esetén:

2 x 25.900 Ft (az első részlet rendeléskor esedékes, a második pedig 1 hónappal később)

Az ár ennyi, nincs plusz áfa!

Tanfolyamosaink mondták:

Hihetetlen mennyiségű anyag

Hihetetlen mennyiségű anyagot kaptam...Nagyon alapos, mindenre kiterjedő, érthető, ezek alapján sikerülni fog a vállalkozásomat és az egyesületünket is újra alapozni, működtethetővé, fenntarthatóvá tenni. Aki nem vakrepülni akar, annak mindenképpen ajánlom!

Katona-Wallner Judit

Alkohol és Drogfüggőkért és Családjaikért Egyesület, http://alkoholesdrog.hu

Ügyféltündér, https://ugyfeltunder.hu

Ezek az anyagok hiánypótlóak

A tanfolyamon A-tól Z-ig megkaptam a válaszokat, hogy mit és hogyan tegyek, hogy sikeresen építsem fel a vállalkozásom.
Én igazán nagyon örülök, hogy Kati tanfolyamára rátaláltam. Éreztem, és be is bizonyosodott az egyszerű és érthető tananyagok tartalma nem felületes leírások, hanem értelmezhető, követhető és alkalmazható.
Ha valaki vállalkozni akar, számtalan kérdés vetődik fel benne. Most ezen a hosszú tanfolyamon végre sorrendbe raktam (és kaptam) a válaszokat az Online vállalkozásomhoz. Ez tényleg fejlődést hozott nekem.

Ajánlom mindenkinek, aki vállalkozni szeretne vagy vállalkozásában érzi, hogy hiányoznak még lépések a célok eléréséhez. Ezek az anyagok hiánypótlóak mindenki számára, mivel a jövő (és már most is) az Online világ.

Klamerius Zsuzsa

Mi vár rád...

Ha nem veszel részt a tanfolyamon:

Egyedül kell összebányásznod minden információt, ráadásul nem is fogod tudni, hogy pontosan mire is van szükséged. Nem a te hibád, ha nem tudsz eligazodni a rád zúduló információ-rengetegben, de a tévutakkal rengeteg időt elvesztegetsz!

Nem fogsz tudni kérdezni és segítséget kérni, ha elakadtál valamiben. Kihez fordulsz majd, ha elakadtál a technikai kérdésekkel, a marketinggel, véleményre vagy tanácsra, "külső szemre" lenne szükséged?

Ha lelki támaszt igényelnél - márpedig előbb-utóbb sor kerül rá, abban biztos lehetsz - nem lesz kihez fordulni. (Próbáltál már alkalmazottakkal vállalkozásról beszélgetni? Huhhh...)

Felesleges körök tömkelegét kell lefutnod, ami anyagilag is kellemetlen lehet, de ami még ennél is rosszabb, elveszi a motivációdat és leküzdhetetlennek tűnő akadályokat gördít eléd. 

Megspórolod a tanfolyam árát, de a tanulópénz lehet, hogy sokkal fájdalmasabb lesz...

Ha velünk tartasz az online tanfolyamon:

Részletes útmutatást kapsz a teendőkről. Egy vállalkozás nem fog magától elindulni, de nagyon nem mindegy, hogy hónapokig tartó kétségbeesett vergődés során, vagy az elejétől kezdve tudatosan, lépésről lépésre haladsz a célod felé. 

Kezdő vállalkozókra szabott, speciális tananyag: logikusan felépített, azonnal alkalmazható, gyakorlati tapasztalaton alapuló tudást kapsz. Semmilyen felesleges rizsa, azt tanulod meg, amire valóban szükséged lesz a vállalkozásindítás során.

Sosem leszel egyedül: végig fogom a kezed, lépésről lépésre végigvezetlek az úton, ami az ötletedtől a működő vállalkozásodig vezet. És ott lesz a mi kis közösségünk, csupa hozzád hasonló, optimista, motivált (leendő) kisvállalkozóval!

Bármikor tanulhatsz, amikor kedved, időd és energiád van, mert a tananyagot mindig eléred a belső tanfolyami felületen.

Teljesülhet az álmod, boldog és szabad életet élhetsz vállalkozóként!

Tanfolyamosaink mondták:

A Marketing Mánia tanfolyamai sokkal jobbak

Azt szeretem a tanfolyamaidban (ahogy ebben is), hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! 

Már vettem részt más online vállalkozás indítás tanfolyamon, de a Marketing Mánia tanfolyamai sokkal jobbak mert:
- egy zárt oldalon megvan az összes tanfolyamom örökké (nem csak 6 hónapig, vagy egy évig), így bármikor tanulhatok
- a tudásanyagok frissülnek és nem kell ezért külön fizetnem
- összességében ár-érték arányban ezek a legjobb tanfolyamok.
A tanfolyam abban segített, hogy összeálljon a fejemben a saját rendszerem és a leckék alapján már el is kezdtem megvalósítani. Akik szeretnének online vállalkozást indítani, azoknak erősen ajánlott a tanfolyam elvégzése! - Piroska

Jó befektetés volt

Még új vagyok ezen a területen, tavaly [konkurens cég] tanfolyamával kezdtem, amely sokat segített ugyan, de több dolgot is problémásnak láttam benne. Sok volt a "rizsa" :-), az infok nem voltak minden területen naprakészek, vagy csak felszínesen érintettek témákat, a hozzáférési határidők, előre nem bekalkulált "járulékos költségek" stb. Ezért láttam jó ötletnek a Te tanfolyamod megvásárlását is, bár előtte sokat agyaltam, szükségem van-e két, hasonló típusú foglalkozásra. Most úgy látom, jó befektetés volt :-) - Egy tanfolyamos

Sok hasznos információ rendszerezett formában

A tanfolyamon nagyon sok hasznos információt lehetett rendszerezett formában megszerezni. Különösen azért tetszik, mert bármikor hozzáférhető az információ, újra és újra elő lehet venni. Kiemelném azokat a fejezeteket, ahol a mit és hogyan együtt valósult meg példákkal alátámasztva. Kezdő vállalkozóknak, vagy még inkább vállalkozás indításában gondolkodóknak javaslom a tanfolyamot. - Zsolt

Nagyon sok, jól használható, gyakorlatias infó

A tanfolyam anyaga meglehetősen gazdag, alapos. Nagyon sok, jól használható, gyakorlatiasan bemutatott új információ, új tudás anyag van benne, tematikusan összeszedve, így bármikor könnyű visszakeresni. Az is látszik minden fejezetben, hogy Kati nem ma kezdte a marketinget, bőséges gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.
Kifejezetten nagyon hasznos volt a "Kérdezz a könyvelőtől" lehetőség, mert így nagyon jól beleláthattunk a törvényi "buktatókba".
Mindenképpen ajánlom a tanfolyamot a leendő kisvállalkozóknak! - M. István

Nagyon bőséges

Nagyon bőséges és a témát alaposan kimerítő anyag. - István

Olyan tudásanyag, ami nélkül szinte biztos a kudarc

A tananyagot azért rendeltem meg, mert bár még nincsen vállalkozásom, de szerettem volna egy olyan átfogó képet kapni az online marketingről, ami abban az esetben a segítségemre lehet, ha ott állok a lehetőség kapujában. Nem szerettem volna akkor kapkodni, és ismeretek hiányában hibát hibára halmozni.

Szerencsére jó döntés volt, mert a tanfolyam valóban egy nagyon széleskörű ismeretet nyújt, és átfogó képet ad a mai marketing lehetőségeiről és azok gyakorlati megvalósításáról. A személyes példák, "tanmesék" nekem nagyon tetszettek, mivel ezekből lehet valóban a legtöbbet tanulni, ami másnak már sikerült, vagy éppen nem és elmondja, hogy hogyan kellett volna.

Ajánlom mindenkinek, aki egy vállalkozásba belekezd, hiszen olyan tudásanyagot kap, ami nélkül manapság szinte biztosan kudarcra lenne ítélve.

Örülök, hogy átfutottam az anyag nagy részét, ami újabb és újabb ötleteket adott nekem, és ha egyszer jön a nagy ötlet, akkor csak megnyitom a tanfolyami felületet és pontról pontra végigcsinálom az ott leírtakat, és akkor már biztos lehetek benne, hogy az alap marketinges funkciókat elvégeztem, onnan pedig lehet tovább "szakosodni" az egyes részekben, amire Kati és csapata szintén lehetőséget ad a további tanfolyamaival. További sok sikert Nektek! - Péter

Fogyasztható és valóban segít

A tanfolyam szerintem nagyon jó. Egyrészt, mert online. Másrészt, mert rugalmasan oszthatom be mellette az időmet, van idő gyakorlásra is. A többi között pedig gondolataink beindítására tökéletes, jó útmutató.

Azért jelentkeztem erre a tanfolyamra, mert online vállalkozás indítását tervezem és ha nincs is időm mindent saját magam megcsinálni, ha pl. egy weboldal készítését másra bízom, legalább képben vagyok. Ajánlom a tanfolyamot, szerintem nincs is másik ilyen
lehetőség, ami fogyasztható, valóban segítenek és ennyiért.... AJÁNLOM! - M. János

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:

Hogyan kell elképzelni ezt a tanfolyamot?

Az Online Vállalkozás Start tanfolyam bőséges anyagához hasonlót nem fogsz találni. Ez nem csak egy "belecsipkedünk az alapokba" jellegű anyag, hanem az alapoktól a haladó szintig ismerteti meg veled a vállalkozásindításhoz szkséges marketinget. 

Számokban: 83 lecke, kb. 800-900 oldalnyi, képernyőfotókkal illusztrált oktatóanyag + videók.

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön érheted el őket, a befizetést követően azonnal. Nem kell várnod a postásra, nem kell postaköltséget fizetned, mint ha "dobozos" terméket rendelnél. 

Milyen gyorsan lehet feldolgozni a tanfolyam anyagát?

Ez abszolút rajtad múlik és azon, hogy milyen gyorsan szeretnél haladni. A tanfolyam anyaga kényelmes tempóban 3-4 hónap alatt teljesen feldolgozható, de már az első leckék után elkezdheted a megvalósítást is, így a leckék mellett párhuzamosan építheted a vállalkozásod. Mivel egyben megkapod a leckéket, nem kell várnod, bármikor az éppen szükséges részhez ugorhatsz. Ezt az anyagot haladó vállalkozó korodban is használhatod majd, és érdemes is lesz újraolvasni a leckéket.

A leckék gyakorlatiasak, lényegre törőek, könnyen feldolgozhatóak. 

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

Folyamatosan frissítjük, bővítjük az anyagot a tanfolyamosaink kérdései, igényei alapján. Egy dobozos tréninget pár hónap múlva kidobhatsz, mert elavult, de egy online tanfolyamot könnyű frissíteni. És ami a legfontosabb, nem kell újra tízezreket fizetned érte - nálunk magától értetődő, hogy minden jövőbeli frissítés, bővítés automatikusan jár neked! 

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Képernyőfotókkal illusztrált, írásos anyagok és oktatóvideók lesznek benne, mindig attól függően, hogy az adott leckét hogyan tudom a lehető legérthetőbben, legszemléletesebben átadni.

Elegem van azokból a tudásanyagokból, ahol csak a rizsázás megy, és órákat kell várni, mire egy használható infó elhangzik. Itt is ez lesz?

Mivel semmi tehetségem a rizsázáshoz, így egyértelműen nem. A tanfolyamosaim azt szeretik a tanfolyamaimban, hogy a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. Vállalkozóként az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem :) 

Mennyire kell értenem a számítógéphez, az internethez, a marketinghez?

Egy átlagos felhasználói tudás (meg tudsz írni egy Word dokumentumot, el tudsz küldeni egy e-mailt, tudsz keresni a Google-ban) elegendő. Mivel ez egy kezdő szintről induló tanfolyam, így mindent pontosan mutatni fogok, részletesen és lépésről lépésre, mikor hova kattints stb. Őszinte leszek, ha egyáltalán nem értesz a géphez, és még a bekapcsoláshoz is segítség kell, akkor ez a tanfolyam még nem neked való :) A marketinghez nem kell értened, azt majd itt megtanulod.

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban ill. e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

Nekem már van vállalkozásom, érdemes így is részt venni a tanfolyamon?

Ha úgy érzed, hogy hiányosak az ismereteid, ha szeretnéd rendszerezni a tudásodat és új lendületet adni a vállalkozásodnak, akkor mindenképpen. Sok ilyen résztvevőnk volt, és ők is nagyon hasznosnak találták a tanfolyamot!

Milyen kiadásokra kell számítani, ha ki akarom fizetni az általad javasolt marketingeszközöket, honlapot stb.?

Mindig igyekszem ingyenes marketingeszközöket ajánlani. A honlapkészítéshez az ingyenes WordPress motort fogjuk használni, emellett be kell fektetni egy domainnévbe és egy tárhelybe, ez kb. évi 5000 Ft-os tétel. Ami még pénzbe kerül, az a hírlevélküldő. Ebből pedig olyat ajánlok, amit jó ideig ingyenesen tudsz használni.

Van lehetőség a részletfizetésre? Mit kell tudni róla?

Igen, van részletfizetés! Ebben az esetben az első részletet most, a megrendeléskor kell kifizetned, a másodikat pedig 1 hónap múlva. Akkor díjbekérőt fogunk küldeni, és 8 napod lesz rá, hogy befizesd.

Megrendelés:

2019. január 9-18-ig

A befizetés után azonnal hozzáférsz az összes anyaghoz!

Ennyi időd van még:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@hurravallalkozunk.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@hurravallalkozunk.hu címre!

7. Részletfizetés: részletfizetés választása esetén a tanfolyam megrendelésével kötelezettséget vállalsz a 2 részlet befizetésére. Az első részlet a megrendeléskor esedékes, a második részletről 1 hónappal később küldjük a díjbekérőt. Ha a 2. részlet nem kerül kiegyenlítésre, a tanfolyamhoz való hozzáférést felfüggesztjük.

8. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

9. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). 

10. A zárt Facebookos ügyfélcsoporthoz a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@hurravallalkozunk.hu