Word lid van de ICK-Circle en geef ruimte aan het Intuïtieve Lichaam!

De ICK-Circle helpt de ambitie van de Space for Dance Art waar te maken en ondersteunt de toewijding van ICK om een podium te geven aan dans, creatie en onderzoek.

ICK draagt met de Space for Dance Art bij aan een betere wereld door een podium te geven aan het Intuïtieve Lichaam. Vanuit een artistieke drift worden rondom dit thema voorstellingen, workshops, en symposia georganiseerd, in samenwerking met kunstenaars, wetenschappers en bedrijven uit de hele wereld. 

Word vandaag lid van de ICK-Circle en zie het Intuïtieve Lichaam tot leven komen. Als tegenprestatie stelt ICK op maat een vriendenpakket met u samen, variërend van het volgen van een Double Skin/Double Mind workshop, het deelnemen aan onderzoeksprojecten, het in gesprek gaan met internationale kunstenaars tot aan het bijwonen van repetities in onze studio/theater en het bijwonen van de premières.

U bent al Circle-lid vanaf €50 per jaar. Interesse? Vul uw contactgegevens in en we nemen spoedig op om uw aanmelding compleet te maken.

ICK kijkt naar u uit. Op de tast gaan we voorwaarts.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

ICK Dans Amsterdam

.