TIME IS TICKING

Alle activiteiten vinden plaats in Westbeat, het nieuwe onderkomen van ICK. Het complex, met zijn imposante centrale ruimte en de opvallende boogvormige ramen, ligt vlakbij station Lelylaan in Nieuw-West. Het adres is Rijnlandlaan 3.

 Verzeker jezelf vandaag nog van een plek voor het open huis.

00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs

ACTIVITEITEN

14.00 - 14.45
DANSWORKSHOP VOOR KINDEREN/JEUGD 8+

Sensorium Toolkit

Leer dansen met je zintuigen. Kijk, Luister, Voel en Ruik met de Sensorium Toolkit en ontdek een nieuwe manier van bewegingen maken. Deze workshop is voor kinderen vanaf ca. 8 jaar. Danservaring is niet vereist.

15.00 - 16.00
DANSWORKSHOP VOOR VOLWASSENEN

Double Skin / Double Mind

Maak kennis met Double Skin/ Double Mind, de dansmethode van ICK. Je ontdekt de sensitiviteit van je lichaam door middel van de vier basisprincipes: breathing, jumping, expanding en reducing. De oefeningen lopen organisch in elkaar over, veelal gestimuleerd door geluid en muziek. Voor iedereen. Danservaring is niet vereist.

16.30 - 17.30
DANSVOORSTELLING ICK ENSEMBLE

We, the BREATH

WE, the BREATH - de nieuwste voorstelling van ICK - kiest de lichamelijke maat om een nieuwe dimensie te vinden. Ademhaling maakt de grens tussen binnen en buiten wazig. Tijdens de ademhaling kunnen we bij elkaar blijven en onze verschillen herkennen.

ICK houdt zich aan de maatregelen van de overheid tegen corona. Daarom is (afzonderlijke) aanmelding verplicht. Geef je op voor een van de workshops en/of de voorstelling We, the BREATH

Vul het hieronder het contactformulier in, of stuur direct een e-mail naar communications@ickamsterdam.com. 

Bevestiging gaat op volgorde van aanmelding.Kom kijken en dans mee!

.