U tijeku su predprijave za grupu u veljači- još je samo 2 mjesta slobodno!
Popunjavanjem prijavnice iskazuješ svoj interes za sudjelovanjem. Grupu ću formirati po završetku prijava.

Ulaganje u ovaj intenzivni program koji će u samo 8 tjedana kompletno promijeniti tvoj način gledanja na biznis i sadržaj je 729 € / 5429,65 kn

Hej poduzetnice!


Sigurno si čula da tvoj posao bude uspješan moraš imati strogo definiranu nišu, moraš imati detaljno razrađenu ciljanu skupinu, moraš slušati samo jednog mentora i/ ili imati samo jednu ponudu?

Pritom moraš imati savršen Instagram, onda moraš imati newsletter zajednicu, i naravno moraš kontinuirano (najbolje svakodnevno) objavljivati sadržaj. To se mora, bez toga nema uspjeha. A ti želiš uspjeti. 

Uložila si u sebe i svoj posao, završila poslovne i mindset edukacije, da bi na kraju dobila popis moranja- i instrukcije kako da promjeniš sebe. Možda su ti i donijele uspjeh- ali sada se osjećaš zbunjeno i neautentično, čak ako ti to i donosi novce.

Tebi je dosta moranja!

I meni je. Meni je prvenstveno dosta gledati briljantne žene, poduzetnice, iz sastanka u sastanak, kako ih ta moranja koče da uživaju u svom poslu iz strasti i žive svoj biznis (i život!) punim plućima i s lakoćom! 

I baš zato sam osmislila ovaj Intenzivni mentorski program gdje ćemo u pet tjedana, s grupom poduzetnica baš poput tebe, razbiti moranja i pronaći onaj poslovni model koji tvojim klijentima nosi maksimalnu korist, a tebi radost- jer tvoj posao iz strasti konačno služi tvojoj viziji života.

Dvije generacije žena su prošle ovaj mentorski programi i sve su bile fenomenalne!

Njihovi biznisi, niše i ciljane skupine su bile i kompletno drugačije. Ali svima im je bila zajednička ideja da kreiraju biznis u kojem će rasti i uživati, kao i želja da stvarno razumiju klijente- ne (samo) da bi prodale, nego pomogle, širile radost i mijenjale svijet.


Ovo si ti sada:

Već neko vrijeme kreiraš sadržaj i pružaš (ne)plaćenje usluge ili prodaješ proizvode. Osjećaš da si na nekoj vrsti prekretnicezakočena jer su te silne biznis edukacije dovele samo do zaključka da možda tvoja ideja (ili čak ti!) nije dovoljno dobra?

Nedostaje ti fokusa, i imaš osjećaj da "radiš u prazno", te da silni trud koji ulažeš u kreiranje sadržaja nema poante?

Nisi sigurna obraćaš li se pravim ljudima i razmišljanje o niši i ciljanoj skupini te opterećuje?

Treba ti nova perspektiva i svjež pogled na tvoj biznis kako bi zasjao u punom potencijalu?

Dosta ti je tog osjećaja da stalno moraš nešto drugačije, nešto bolje, nešto novo- a ni sama ne znaš koje točno benefite bi to donijelo baš za tvoj biznis.

Želiš se osjećati dobro u svom biznisu. Želiš da se tvoja strast osjeti u tvom sadržaju i da ti pomogne osvojiti ljude s kojima je gušt raditi, ali sada češće osjećaš teret i stres.

A zamisli da može biti ovako:

Kristalno ti je jasno kako su tvoja vizija života i posla isprepletene, kako tvoje poslovne odluke utječu na tvoj životni stil- i kako te znanje o tome može brže dovesti na cilj!

Fokusirano donosiš odluke koje su najbolje za tebe i tvoj biznis, i u kojima uživaš, a ne one "koje se moraju napraviti"

Koristiš znanje o idealnim klijentima
kako bi njima pružila bolju uslugu, i pritom ostvarivala svoje snove.

Promišljanje o poslu ti dolazi intuitivno, a ne iz tuđih ciljeva i moranja koja su bila njihovi najbolji izbori.

Osjećaš se dobro u svom biznisu, i imaš osjećaj da svaki tvoj klijent može biti osoba s kojom nedjeljom piješ kavu na sunčanoj terasi (da- toliko ste kompatibilni!)

Nakon ovih 8 tjedana ćeš:

  • imat ćeš jasnu viziju sebe i svojih želja i kako to utječe na tvoje poslovne odluke, te kako se svaki tvoj idući korak uklapa u život koji želiš živjeti

  • konačno shvatiti "uporabnu vrijednost" niše i ciljane skupine- što svi ti podaci koje si ispunjavala na svim tim programima stvarno znače konkretno za tvoj biznis i kako ih upotrijebiti

  • (re)definirati svoj pogled na sadržaj, kanale komunikacije i prezentaciju sebe, svojih vrijednosti i branda prema idealnom klijentu

  • (re)definirati svoje usluge tako da budu korisne za klijente, a tebi uzbudljive

  • naučiti da nijedan kanal komunikacije nije presudan- ali da za svaki moramo znati čemu služi i koje je njegovo mjesto u tvojoj strategiji koja dovodi do tvojih ciljeva

  • uz moju potporu i grupu koja ti drži leđa, napravit ćeš one male, ali ogromne stvari, koje poput lavine pokreću promjene: osmisliti i rasprodati novi program, snimiti prvi video, dignuti cijene, promijeniti dizajn, kreirati feedback formu, osmisliti prvu uslugu, napraviti zaokret komunikacije na Instagramu ili promijeniti koncept newslettera iz onog koji te guši u onaj u kojem uživaš (ovo je jedan dio "malih" uspjeha koji su se dogodili tijekom mentorskog programa ;-)

Sadržaj programa koji će te dovesti do rezultata:

6 modula, 6 Q&A sastanka, 6 radnih bilježnica i popratni materijali + Bonusi

Program traje 8 tjedana, a novi rok je u Veljači 2022.

Koncipiran je tako da se radi u manjoj grupi 4 poduzetnice kako bi sve što radimo mogli prolaziti na vašim konkretnim primjerima. Upravo tu činjenicu da sve obrađujemo na primjeru, polaznice  mentorskog programa navode kao jedan od najvećih bonusa, jer ovaj program kombinira najbolje od oba svijeta- individualni pristup i energiju, podršku i razmjenu iskustava grupe.

Svaki od pet modula se sastoji od 75 minutnog Zoom sastanka (ponedjeljkom), radne bilježnice, te povratnog 75 minutnog Q&A sastanka (petkom) gdje ću odgovarati na sva tvoja pitanja, nedoumice ili ćemo zajedno komentirati radne bilježnice. Nakon svaka dva tjedna predavanja imamo pauzu, kako bi sve informacije sjele na mjesto i našle put u tvoj sadržaj. Cijelo je vrijeme aktivna WhatsApp grupa u kojoj zajednički prolazimo kroz izazove.

Sve snimke predavanja i Q&A sastanaka dobivaš u trajno vlasništvo, kako bi se sistemu mogla vraćati pri svakoj novoj razvojnoj fazi svog biznisa.

BONUSI

1. "Kreiraj svoju idealnu rutinu- maksimalno povrati svoju investiciju, te iskoristi puni potencijal programa!"

Na njemu  će ti gostujuća predavačica Ana Butara, certificirani coach za navike i marketinška stručnjakinja, pokazati kako stvoriti naviku primjene i rutinu koja će ti omogućiti da maksimalno iskoristiš ovaj i svaki drugi program!

2. "Sadržaj koji priča vjerodostojnu (biznis) priču" 
Masterclass na kojem će ti gostujuća predavačica Lorena Vlahovski, pripovjedačica i biznis storytelling učiteljica i mentorica, pokazati kako da autentično predstaviš svoj biznis kroz svoju priču.

3.  "Zašto je važno definirati nišu" i "Kako kreirati nišu koja će ti omogućiti život po tvojim mjerilima?" u vrijednosti € 51,00 (390 kn)

Ova dva masterclassa će ti promjeniti pogled na nišu- od one uske ladice koja te izluđuje, do idealnog startne pozicije. U ova dva predavanja ćeš naći mnoštvo konkretnih primjera stvarnih biznisa- uključujući i moju priču kako sam odabrala nišu za Contentu.

4. Pristup on-line programu: "Izazovi se na prodaju- prodaji s lakoćom svaki dan!" u vrijednosti € 99,00 (745,91kn)
Tvoj odnos s prodajom više neće biti isti! U samo 14 lekcija ovladaj autentičnom prodajom u svom tempu. Program će biti dostupan na Contenta platformi za učenje od 15.01.2023.


5. Bonus individualne konzultacije od 45 minuta na kraju programa u vrijednosti € 75,00 (565,00kn)

Ovdje ću ti dati sasvim personalizirane smjernice koje će riješiti eventualnu nedoumicu, uz snimku sadržaja koja ti trajno ostaje i eventualne popratne materijale.
Intenzivni mentorski program: “Osnažena za uživanje u svom biznisu”

6 glavnih modula uživo putem Zoom platforme u trajanju do 75 minuta

6 Q&A sastanaka uživo putem Zoom platforme u trajanju do 75 minuta, na kojima ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja i/ili povratnu informaciju na radnu bilježnicu

BONUSI u vrijednosti većoj od 225 €

Audio i video snimke svih predavanja u trajno vlasništvo

Pet radnih bilježnica i popratni materijali koje možeš ispunjavati i u digitalnom obliku

WhatsApp grupa podrške tijekom trajanja programa.


Ulaganje u ovaj intenzivni program koji će promijeniti tvoj način gledanja na biznis i sadržaj je 729 € / 5492,65 kn


Ako se još dvoumiš je li ovo ulaganje za tebe Sonja ti poručuje:

“Ako si spremna da učiniš svoj biznis još boljim - i da to radis na smislen i strukturiran način, ako želiš da budeš CEO koji zamišljaš da budeš, i ako želiš jasnoću u poslovanju i generalnom sistemu poslovanja - Ana je coach za tebe.”

Sonja Bajić
, Sonja Bajić Studio, Alumni prve generacije Mentorskog programa

Najčešća pitanja

Koliko dugo program traje i gdje se održava?

Program traje 8 + 1 tjedana,  i održava se u potpunosti on line. Iduća grupa starta u veljači 2023. Predavanja se održavaju preko platforme Zoom, a svi materijali se dijele preko google disca, te ih je potrebno preuzeti na osobno računalo do 10 dana nakon završetka programa.
U devetom tjednu se održavaju bonus individualne konzultacije, također preko Zoom platforme. 

Kako ide prijava?

Ovaj ekskluzivni, gotovo individualni, program je ograničen na 4 sudionica iz razloga da mogu posvetiti punu pažnju i dati što više specifičnih primjera kako bi dobile maksimalnu vrijednost iz njega.
Klik na dugmiće
na ovoj stranici odvesti će te na pristupni upitnik kako bi vidjela je li ovaj program trenutno najbolji fit za tebe i tvoje izazove.
Nakon potvrde rezervacije tvog mjesta u programu, mjesto osiguravaš uplatom iznosa od 10%, a nakon uplate dobivaš pristup bonus webinarima. 

Što ako nismo dobar fit?

Ukoliko smatram da ovaj program ne rješava tvoj izazov, javit ću ti se povratno sa sugestijom drugačijeg načina suradnje ili te uputiti na neko drugo rješenje. Moj odgovor ćeš dobiti kada se bude formirala grupe na kraju prijavnog razdoblja.

Što ako se mjesta popune? 

Ne brini, otvorit ću listu čekanja za drugi krug programa. No, sama prijava te ne obvezuje da sudjeluješ u tom programu.

Je li moguće plaćanje na rate?

Da, dostupan je plan plaćanja od dvije rate- jedna se uplaćuje prije početka, a druga do sredine programa.

Što ako ne mogu prisustvovati uživo na nekom od sastanaka?

Odmah nakon sastanka će biti dostupna snimka za preuzimanje. Ipak, kako bi iskoristila puni potencijal ovog programa preporučujem ti da sudjeluješ uživo. 

Koliko mi vremena treba za ispunjavanje svih zadataka u tijeku programa?

Između predavanja i Q&A sata potrebno je popuniti radnu bilježnicu. Dosadašenje polaznice su potvrdile da im je za to bilo potrebno 1-4 dodatna sata taj tjedan. Radne bilježnice ti daju mogućnost da predavanja usvojiš i primjeniš na vlastitom primjeru, ali ovaj mentorski program nije škola, a ja nisam učiteljica koja će provjeravati zadaću.
U WhatsApp grupi podrške analiziramo tekuće izazove, te često dajem dodatne resurse. Na koji način i koliko ćeš sudjelovati u grupnom chatu je na tebi- svaka sudionica postavlja svoje granice, a ostali ih poštuju. Potičem te da od cijelog programa iskoristiš maksimum koji ti je u tom momentu potreban.

Možeš li garantirati rezultate?

Mogu ti garantirati da ću ti bez zadrške prenijeti svo znanje, te najbolje prakse, biti ti podrška i vjetar u leđa. Također dati ću ti sisteme koje meni i mojim klijenticama donose rezultate.
No tvoje rezultate, nažalost, ne mogu garantirati. S obzirom na to da čvrsto vjerujem da ne postoji magični sistem koji je jednako djelotvoran za sve- tako da će implementacija i interpretacija znanja i sistema zahtijevati tvoj trud, rad i odabir posvećenosti.

Kakva si kao mentor?

Predlažem ti da pročitaš iskustva alumnica zadnje generacije Mentorskog programa ili zaviris na bilo koji live na mom IG profilu. Vjerujem u autentičnost i način prenošenja znanja koje koristim u besplatom sadržaju možeš očekivati i u programu. Jako puno radim sa primjerima jer vjerujem da su ključ usvajanja znanja, te volim strukture koje će ti omogućiti da bolje pratiš i konzumiraš sadržaj predavanja.

Je li moguć povrat novaca?

Ovaj program zahtjeva tvoju posvećenost i jednom kada uložiš u njega, povrat novaca nije moguć. Čvrsto vjerujem da će ti dati vrijednost kao i poduzetnicama koje su u njemu sudjelovale prije tebe.

.