Intuitivnost kot skrivno orodje v poslu

Intuicija in posel gresta ZELO dobro skupaj, a le če vemo, kako jo uporabiti, da kreiramo uspeh po lastni definiciji. V tem spletnem predavanju ti pokažem, kako lahko nehaš izgubljati čas, energijo in denar za sledenje zunanjim pravilom, nasvetom in trendom ter namesto tega uporabiš intuicijo, da na sebi lasten način dosežeš več, lahkotneje in v krajšem času.


Kaj lahko pričakuješ na predavanju?

Zakaj sledenje formulam ne deluje

Voditi svoj posel zna biti zelo naporno, še posebej, če smo se ga lotili, da bi počeli tisto, v čemer smo dobri, in "voditi posel" ni to. Zato se začnemo obračati na zunanji svet, nasvete, pravila, trende in izgubimo najmočnejše orodje v našem poslu - sebe. 

Kako okrepiti kreativnost

Kreativnost ni le slikanje in kiparjenje. Kreativnost je veščina, ki jo vsi imamo, in ki - seveda le, če jo uporabimo - nam pomaga reševati težave, razvijati nove storitve/produkte in rasti tako osebno kot poslovno. 

Kako priti do rešitve za vsako težavo

Vemo, da ima vsak problem rešitev, a včasih se vseeno zdi, da rešitev ni, ali pa jih mrzlično (in zaman) iščemo zunaj sebe.

Ko stopimo v stik s sabo in svojo intuicijo, se odpre za vsak problem morje rešitev. 

Poleg tega bom govorila o tem,

  • kaj so 3 napake, ki jih delajo tudi najbolj intuitivni podjetniki in podjetnice,
  • zakaj je ključno v poslu narediti stvari po svoje, pristno,
  • kako oblikovati svoj delovnik, da bomo podprli svojo intuitivnost in s tem produktivnost in uspešnost.

Termin predavanja


Predavanje bo potekalo v živo prek spleta.

Takoj po prijavi prejmeš na svoj e-mail naslov sporočilo, v katerem potrdiš svojo prijavo, nato ti takoj pošljem povezavo do dogodka.

torek,

12. marec 2019

ob

20h

Predavateljica


Spletno predavanje vodi Sanda Škoro,
intuitivna life coachinja, voditeljica prvega slovenskega podcasta o duhovni in osebni rasti, Življenje in jaz, in vodja programov za osebno, duhovno in poslovno rast.


Spletno predavanje se začne čez

dni
ur
minut
sekund