7-dnevni izziv: 

BACK TO YOGA

Vrni se k svoji praksi
Si padel/a ven iz svoje jogijske prakse? Ne veš več kako se vrniti h praksi joge? Je edini položaj, ki ga še znaš in redno izvajaš - Savasana?

Verjemi, vem, kako se počutiš.

To se mi je v zadnjih 10 letih zgodilo neštetokrat. Ravno to mi je omogočilo, da te bolje razumem in da razvijem tehnike, ki garantirano delujejo pri oblikovanju kvalitetnih navad - pa naj bo to joga, meditacija ali kaj drugega.

Pripravila sem 7-dnevni izziv Back to Yoga, ki te bo počasi in postopoma vrnil nazaj k jogi, ki ti bo pomagal spet najti veselje do prakse. Gre za edinstven program, kot ga pri nas še ni bilo.

Vrni se k jogi, vrni se k boljšemu počutju, večji kakovosti življenja in srečnejši verziji sebe. Hkrati pa odkrij nove dimenzije prakse, ki ti jih lahko ponudim jaz. Moja funkcionalna joga se z razlogom imenuje NEXT LEVEL - pridruži se in se prepričaj ;)

Kako poteka izziv?

Vsak dan, 7 dni zapored, prejmeš mail in povezavo do posnetka z vajami, meditacijami, praksami asan - začnemo le z nekaj minutami, ki si jih lahko vsak vzame na dan, in počasi povečujemo dolžino in intenzivnost prakse. Posnetki so na voljo v našem sistemu Momemce, dostop do posameznega posnetka se sprosti vsak dan. Izziv ni datumsko omejen, lahko se ga lotiš kadarkoli, priporočam edino, da ga res narediš v 7 zaporednih dneh. Ves čas izziva sem ti na voljo za vprašanja in podporo.

Izziv je primeren za vse, ki ste jogo že prakticirali v preteklosti, ni pa primeren za začetnike, ki se z jogo srečujete prvič.

Cena izziva je samo 15€, če pa se po njem odločiš za članstvo pri Nush Yoga, pa ti ta znesek priznamo kot popust na članarino, kar pomeni, da je brezplačen :)

Nimaš več izgovorov, tvoje novo življenje z redno joga prakso je le klik stran :)

Pripravi blazino za jogo in se vidimo! Na izziv se prijaviš tako, da izpolneš spodnji obrazec. Na mail ti pošljem vse potrebne informacije, zato preveri tudi vsiljeno pošto in zavihek Promocije v Gmailu.

Edini program, ki gre v globino.


Vpiši podatke in se prijavi na izziv:

.