Lakáshirdetést feladni látszólag nem nehéz. 

Készítesz néhány fotót, leírsz néhány fontos dolgot a lakásról, feltöltöd egy hirdetési oldalra, és várod a vevőket...


Miért érdeklődnek mégis olyan kevesen a lakásod iránt?


Ha ugyanazt a típusú hirdetést, ugyanazokkal a sablonos képekkel teszed ki, miből gondolod, hogy pont ez tarolni fog?


Megfelelően elkészített képekkel, vevőmágnes hirdetésszöveggel viszont sokkal könnyebben érheted el, hogy meg is nézzék a lakásodat.

Gondolj bele!

Ha a hirdetésed olyan, mint a többi, a hirdetésfolyamban  milliónyi konkurense lesz.


Egy jó fotóval viszont elérheted, hogy 100 lakáskeresőből legalább 10 megnézze a hirdetésedet és közülük legalább 1 be is jelentkezzen hozzád.


Érdekel, hogyan érheted ezt el?

Ebben a pdf-ben megmutatom azokat a hibákat, amiket semmiképp se kövess el!
Balatoni Ildikó vagyok, a Marsala Home Staging tulajdonosa.

Lakástulajdonosoknak segítek, hogy eladó lakásukat gyorsabban és akár több pénzért adják el. Figyelemfelkeltő hirdetéseket készítek, ami kitűnik a hatalmas kínálatból,  így félig már eladja a lakást!

 

 

Mit mondtak azok, akik  már olvasták a könyvemet a lakáshirdetések 7 legnagyobb hibájáról?

Abronits Norbert

Tetszett, és igen hasznosnak találtam, nemcsak mint magánember, de mint korábbi ingatlan-értékesítő is. Sőt, tovább is küldtem olyan barátaimnak, akik éppen a lakásukat árulják. Ha tehetném, kötelező tananyagként oktatnám a home staginget az ingatlanosoknak, s ennek hasznos taneszköze lehetne a te könyved is. 

Hilda Gaebler

Kedves Ildikó, elolvastam a könyvecskét. A felvetett problémával teljesen egyetértek, Ezektől a dolgoktól szoktam Ideges lenni, pl. butorok fényképezése, rendetlenség a lakásban, ami igenis elvonja a figyelmet a lényegről, pl. szoba nagysága stb. Egyetértek, és nagyon jónak tartom. Köszönöm. Üdv. Hilda Gratulálok.

Neszmélyi Bernadett

Olyan alapvető dolgokra hívja fel a figyelmet Ildikó, amik elolvasáskor evidensnek tűnnek, de mégsem az, hiszen mégis rengeteg olyan hirdetéssel találkozhatunk, amelyekben elkövetik a 7 hiba valamelyikét, sok esetben akár többet is. Ha megfogadjuk Ildikó tanácsait, elkerülhetjük a hibákat és máris jobb esélyekkel indítjuk a lakás eladást. Jó lenne, ha az ingatlanos portálok is segítenék a minőségi hirdetések elterjedését pl. ezzel az írással.

.