De Social Media Miep

Tijdens deze Workshop Reels leer je:

  • De basis knoppen uitleg
  • Ondertitelen, waarom dit belangrijk is en hoe je dit doet
  • Waar je op moet letten voordat je jouw Reel gaat delen
  • Hashtags gebruik je die nu wel of niet bij Reels?

Nadat je bij de Workshop Reels bent geweest, kun jij moeiteloos Reels gaan maken, zodat je een groter bereik krijgt.

Ik weet hoe het voelt om je tijd te verdoen op social media. Scrollen naar ideeën, kijken hoe anderen dat doen. Een aantal jaar geleden deed ik dat zelf ook, totdat ik leerde hoe je je doelgroep doeltreffend kunt bereiken. Niet zoals het hoort vanuit de marketing boekjes, maar lekker als mezelf, op mijn manier, die mijn doelgroep raakt. Ik werd getraind door businesscoaches en volgde de ene na de andere social media- en marketingtraining. Met als klap op de vuurpijl gave Instagramtrainingen vanuit Amerika. Ook ging ik uitproberen en zag wat het effect was. Ik raakte mijn volgers.

In 2020 had ik nog mijn praktijk met webshop. Steeds vaker kreeg ik de vraag van andere ondernemers of ik niet eens mee wou denken over hun zichtbaarheid. Daar kreeg ik zoveel voldoening van, dat ik Facebook, Instagram en LinkedIn kanalen van andere ging beheren. Ook ging ik trainingen geven, zodat je het zelf kon leren, precies dat met wat bij die ondernemer past. 2020 was een jaar van schakelen, want ik had de praktijk nog en eigenlijk ook weer niet. De webshop kreeg steeds minder aandacht en tja, wat je geen aandacht geeft, groeit ook niet.

Daarop besloot ik begin 2021 helemaal voor De Social Media Miep te gaan. Inmiddels geef ik alleen nog maar training, 1-op-1, in groepen, in-company of op een podium. Het kan allemaal. Ik word heel erg blij van wat ik doe. Wanneer ik zie dat de online zichtbaarheid van mijn klant groeit, en ik zie dat hier ook nog omzet uit gehaald wordt. Dan is mijn doel geslaagd.

.