Nu er der dømt selvforkælelse til det helt store julehumør! Vi har nemlig samlet en godtepose af rang, til dig der gerne vil have (endnu mere) plus på livskontoen. 

Vi er en masse kvinder fra hele landet, der er gået sammen for at sammensætte julekalenderen til dig. Fælles for os er, at vi brænder for at hjælpe mennesker med at stå stærkere i dem selv, leve lykkeligere og i det hele taget have det så dejligt som overhovedet muligt! 

Hvilken bedre årstid til at slå os sammen, for at fortælle dig, at vi synes du skal forkæles?

Alle gaverne koster nul kroner, og du hapser bare løs herunder.

Vi håber det må bringe lige så meget glæde, som det gav os at skabe julekalenderen. 

❤️ Fra alle os til alle jer! ❤️


Brug knapperne herunder til at komme direkte til det du ønsker, eller kig dig om ved at scrolle ned på siden. 

Det får du adgang til i julekalenderen

🎄

Guides i hvordan du står stærkere i dig selv, tillader dig selv at stråle og lever et liv med mere plads til dig selv. Viden om hvordan du får bugt med stress, højner dit selvværd og øger din livsglæde

🎄

Miniforløb i hvordan du sætter tydelige og kærlige grænser, hvordan du bliver mere ligeglad med hvad andre tænker, og hvordan du får endnu mere ild til dit selvkærlige bål

🎄

Bøger hvor du kan detoxe dit vægttabs-mindset, får redskaber til mere selvkærlighed og bliver inspireret til at leve dit modige liv, og indrette dig til mere glæde

🎄

Meditationer hvor du skaber flow og booster dit selvværd. 


Tilmeld dig næste års julekalender

Du er sikker på at få besked næste år, når julekalenderen igen bliver aktuel. Du bliver kun kontaktet i forbindelse med julekalenderen.

Det er så skønt at følges ad. Du er hjerteligt velkommen til at dele med en du har kær


🌟🌟🌟

Guide til dig som er ramt af stress

Er du ramt af stress, og ønsker hjælp til at håndtere det?

Hvorfor vente med at prioritere dig selv og få hjælp til din stress?

Jeg har lavet en lille guide til dig, som er ramt af stress, med tre øvelser der reducerer dine symptomer med det samme. 

Mange stressramte føler sig alene med deres stress. Måske har du det også sådan? Vil du med i Danmarks største fællesskab for stressramte, og få støtte og hjælp fra andre stressramte, der har det ligesom dig. Tryk på knappen, og tilmeld dig nyhedsbrevet for at hente dine 3 øvelser, samt se hvordan du bliver en del af fællesskabet Netværk for Stressramte.

🌟🌟🌟

Guide

Få guiden og find dit drømmejob med 6 simple trin!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

5 ud af 5 stjerner

"Guiden er så rammende og virkelig god! De 6 trin har virkelig fået skubbet til mig! Det har gjort, at jeg nu har fundet et fantastisk arbejde, og jeg nu kan vinke farvel til de ting, som man skal undgå og tjekke alt det af, som man helst skal have i sit arbejde. Jeg har virkelig fundet mit drømmejob! Jeg kan ikke andet end at sige warw!”. Hilsen Lykke

🌟🌟🌟

Guide

Tre nøgler til lykke


 • Jagter du lykke?
 • Længes du efter at opleve mere glæde i din hverdag?
 • Har du svært ved st være til stede i nuet?
 • Har du nogensinde tænkt tanken “hvis bare jeg havde x/y/z” eller “når bare jeg får x/y/z, så bliver alt godt”?

Så vil jeg gerne invitere dig til et liv med mere lykkeJeg giver dig 3 nøgler til døre, der allerede findes i dit liv, men som du måske har låst og glemt alt om. Måske har de aldrig været åbne? Med nøglerne er det slut med at lade lykken være en (uopnåelig) destination ude i fremtiden.

🌟🌟🌟

Guide

Få din livskraft tilbage

 • Har livet slået dig omkuld med en fysisk eller psykisk mavepuster?
 • Er du slået ud af kurs og har svært ved at genvinde balancen?
 • Længes du efter at få saft & kraft tilbage i DIT liv

Hvis du kan svare ja til en eller flere er ovenstående, så kan mine 3 simple og konkrete tiltag til at få DIN livskraft tilbage gøre en forskel for dig. 

Kurset er for ALLE, der vil have saft & kraft i livet.

🌟🌟🌟

Guide

10 måder at starte en svær samtale på

 • Til dig, der præcis som alle andre, ikke kan finde ordene til at starte den svære samtale.
  • Til dig der savner den nærhed en svær samtale kan give.
  • Til dig der kan mærke, at I har samtaler, der trænger til at komme ud.


  Guide til dig der drømmer om, at kunne tale, med den du elsker.

  🌟🌟🌟

  Guide

  Indret dig til mere glæde

  At der er en dybere mening med indretning synes jeg, er vanvittig interessant. Når omgivelserne kan bruges som en stærk sparringspartner i f.eks. din personlige udvikling, så er det mere end bare indretning. Dét, du har omkring dig har betydning for, hvordan du trives, holdes fast, udfolder dig eller på anden måder udvikler dig.

  Jeg er sikker på, at når du bliver bevidst om det, så giver det mening for dig. Mange ting falder i hak og det er yderst brugbar viden, hvis du ønsker at lykkes med din personlige udvikling på den ene eller anden måde. Det ønsker jeg SÅ meget for dig – derfor vil jeg gerne fortælle dig lidt mere om det.

  🌟🌟🌟

  🌟🌟🌟

  Minikursus i grænsesætning

  Sådan sætter du tydelige og kærlige grænser, der bliver respekteret, uden unødig konflikt!

  Er du klar til at sætte tydelige og kærlige grænser, der bliver respekteret - uden unødig konflikt?

  ✅  Få bedre og kærligere relationer ved at sætte kærlige grænser, så der kommer mere balance i det at give, og det at modtage.

  ✅  Sæt grænser på en ordentlig måde, så du ikke eksploderer, og får sagt tingene på en måde du ikke bryder dig om.

  ✅  Undgå unødig konflikt, på en respektfuld måde - og få samtidig sat din grænse.

  🌟🌟🌟

  Minikursus

  Fem enkle vejrtrækningsøvelser guidet af åndedrætsterapeut Janne Wind

  Træk vejret! 

  I dette minikursus får du ekstra luft i en ilt-fattig tid, så du husker at trække vejret og berolige/kommunikere med dit nervesystem.

  Hver øvelse tager få minutter, så den kan laves lige når det passer i din dag - eller kan laves ligeså mange gange, du har lyst. Alle øvelser er simple, ligetil og brugbare. Nogle giver luft, nogle giver ro og nogle giver energi. Du "tjekker ind" i din krop, kommer i kontakt, skaber jordforbindelse og nærvær.

  Du kan downloade øvelserne som lyd- eller video-fil, så de er lige til at have med i lommen!

  🌟🌟🌟

  Minikursus: 

  Lær at blive ligeglad med, hvad andre tænker om dig

  Kender du det - at du ikke lige fik sagt det du mente til mødet/til svigermor/ til xxx, fordi du ikke havde lige havde lyst til at få et snappy svar tilbage? For bagefter at gå og ærgre dig over at du ikke fik det sagt?

  Du bliver i stand til at sige det du faktisk mener, også selvom andre mener noget andet 

  ✅  Ved at acceptere dig selv. 

  ✅  Ved at handle ud fra din mavefornemmelse.

  ✅  Ved at skrue ned for selvkritikken

  ✅  Ved at sige højt hvad du frygter. 

  Kom med på mit minikursus

  🌟🌟🌟

  Minikursus: 

  Over 600 fantastiske personer er allerede i gang med at (gen)opdage, deres magi inde i vores online rum:"Magien i DIG - Er større end du tror".

  Start din dag fantastisk” en skøn visualisering, hvor du bliver guidet til at optimere din dag, og til at blive skarpere på, hvad du egentlig ønsker dig i livet på under 15 min.

  Vælg taknemmeligheden”, en healing til at skabe mere af det du ønsker dig ind i dit liv, og opdage magien i dig igennem taknemmelighed, som er en fantastisk katalysator for netop det.

  ”Vær i din egen energi”, en intensiv Energy Clearing Session, hvor vi på 10 min. slipper alt det, der lige nu forhindrer dig i at være i din egen energi.

  Samt ”Få adgang til dine magiske evner” en visualisering, der på 10 min. guider dig til at genskabe kontakten med dine evner, selvom du måske har gemt dem så langt væk, at du ikke engang selv ved de er der.

  🌟🌟🌟

  Minikursus:

  STOP tankemylder!

  8 effektive strategier mod tankemylder, der ændrer dine vaner, så du kan sove i stedet for at tænke (allerede i aften)

  Tilmeld dig og få med det samme adgang til mini-kurset, som du kan følge hjemme fra sofaen. Slut med at ligge søvnløs og med hovedet fuld af tankemylder.

  Hej, jeg hedder Camilla Frøjk, er psykoterapeut MPF med praksis i København. Jeg har de seneste 7 år hjulpet kvinder med at reducere tankemylder. Her får du mit online mini-kursus: 8 effektive strategier mod tankemylder. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev MindTalk, som er fyldt med alt det, som optager dig og mig og alle de andre med tanker der myldrer. Og jeg vil elske at få dig med ombord. 

  🌟🌟🌟

  Minikursus:

  Få et selvværd, der sparker røv

  Selvudvikling, nye muligheder og mental glimmer er temaet på dette minikursus, hvor din indre selvkærlighed er i fokus.

  Gennem 21 dage vil vi sende dig små selvkærlige mails, der skaber refleksion og udvikling. De små mails er en blanding af undervisning og øvelser lavet til, at du træner din selvkærlighed og dermed dit selvværd.

  Det er tid til at glimte.

  🌟🌟🌟

  Minikursus: 

  På bare 5 dage: Bliv bedre til at sætte dig selv først.

  Føles dit liv også lidt overvældende? Har du svært ved at finde tid til dig selv? Drømmer du om mere ro og overskud?

  Hvis du har

  ✅  Nul energi og overskud?

  ✅  Svært ved at prioritere dig selv? 

  ✅  Ofte en følelse af at være overvældet og ensom sammen med andre?

  ✅  Svært ved at sige højt hvad du frygter?

  Så er dette kursus noget for dig!

  🌟🌟🌟

  Minikursus: 

  Skab et liv efter DIT hjerte

  Jeg hedder Marlena Munch, jeg er livs- og businessmentor, og jeg hjælper kvinder med at gå fra tvivl og overspringshandlinger til at finde KLARHED, RETNING og MOD til at skabe et liv med plads til deres unikhed, drømme og dybeste længsel.

  Naturen bruges som guide til at skabe balance mellem det feminine og maskuline i hverdagen, så du ikke falder tilbage i stress eller depression.

  Jeg har lavet et minikursus ’Skab et liv efter DIT hjerte’. Du modtager en workbook med guidede spørgsmål samt en 1, 5 times masterclass så du bedre kan lytte til din intuition og følge vejen til at udleve dit fulde potential

  🌟🌟🌟

  🌟🌟🌟

  E-bog: 

  Ti fede løgne om vægttab

  De ti mest almindelige (og ret skadelige) overbevisninger, når det kommer til mennesker og vægttab. Jeg er stødt på dem igen og igen i min kvalitative forskning, i mine uddannelser, i min mangeårige erfaring med klientforløb og i fortids-mig.

  Jeg har kogt dem ned i min lille e-bog som både PDF og som lydfil indtalt i høj kvalitet. Bogen er til dig der

  ✅ Kæmper med vægten

  ✅ Er træt af din krop

  ✅ Har svært ved at styre maden

  🌟🌟🌟

  E-bog: 

  Genvind din personlige frihed

  Vælger du at leve dit liv modigt, så forbered dig på en rejse, hvor du både kommer i kontakt med dine dybe længsler, din frygt og en ny følelse af frihed.

  Jeg vil glæde mig til at være din udfordrer, der stiller spørgsmålstegn ved dine fastlåste tanker og mønstre. Jeg vil, give dig konkrete redskaber til at træde ud af komfortzonen, så du kan skabe dine egne leveregler.

  Igennem bogen vil du blive præsenteret for en kombination af teori, praktiske øvelser og inspirationshistorier.

  🌟🌟🌟

  E-bog: 

  Skab øjeblikkelig forandring

  Er du stresset, overvældet og kender til følelsen af at være en tom skal der sidder og stirrer ud i luften?
  At du har glemt dig selv og synes det virker uoverskueligt at skulle skabe forandring fra en tom beholder?
  Er du klar til transformation i dit liv - så få e-bogen med det supersimple redskab der skaber ændring øjeblikkeligt. 

  Læs mere og tilmeld dig her.

  🌟🌟🌟

  Guidet meditation: 

  Boost dit selvværd


  Få en meditation der guider dig til at skabe flow & healing i dig selv ❤

  Boost dit selvværd på 10 minutter!
  Bag denne låge gemmer sig en lydfil, der giver dig mulighed for, at booste dit selvværd. Selve lydfilen er knap 10 min lang og så er der lige lidt musik til at “lande” på.


  Hos Your Powerful Mind hjælper jeg dig med at give slip på gamle begrænsende tanker og overbevisninger, så du kan leve det liv, du ønsker dig

  🌟🌟🌟

  Guidet meditation: 

  Skab heling og flow


  Få en meditation der guider dig til at skabe flow & healing i dig selv ❤
  Til dage med uro og stress, til dage hvor hovedpinen dunker i tindingerne og til dage hvor du bare gerne vil forkæle dig selv med den her guidede meditation som opløser blokeringer og smerter, skaber flow & energi, og som oplader dig i både krop & tanker. 

  Til dig der

  ✅  Mangler energi eller har smerter 

  ✅  Godt kunne tænke dig at fylde kroppen med kærlighed.

  ✅  Ønsker ro og connection med dig selv.

  ✅  Ønsker et fantastisk rygstød i retningen af dine drømme.

  Download meditationen her

  🌟🌟🌟

   Vil du være sikker på at høre om næste års julekalender? 

  Skriv dig op herunder, så hører du fra mig når det er tid. Du bliver udelukkende kontaktet i forbindelse med julekalenderen. 

  .