Múzeumi terek
a kiállítástól az online piactérig.

Mire számítsunk holnap,
vagy azután?

Társadalmi trendek 
és közgyűjteményi felelősség.

  .

  Kik vagyunk? 

  Bayer Árpi

  Történész diplomával játékokat, szabadulószobákat terveztem, amikor egy véletlennek és egy meglepetésnek köszönhetően alkalmazott lettem a Nemzeti Múzeumban.

  Ahogy beszippantott a múzeumok világa, rájöttem, hogy hasznos tudást hozok a magánszférából. Azóta a két világ összekötésén dolgozom az Open History alapítójaként.

  arpad@openhistory.hu

  openhistory.hu

  Mácsai Ági

  Néhány éve egy képzésen hallottam először arról, hogy hogyan és milyen értékeléseket lehet a kultúrában készíteni. A kurzus után azt éreztem, hogy ezt a területet kerestem már egy ideje.

  Azóta azon dolgozom, hogy megmutassam az adatok és a tények is azt segítik, hogy egy kulturális intézmény minél érdekesebben elmesélhesse a saját történeteit és erre minél többen figyeljenek.

  agnes@kulturalisertekeles.hu

  kulturalisertekeles.hu

  Nagy-Sándor Zsuzsi

  Szabadúszóként a társadalmi, környezeti és gazdasági fenntarthatóság témáiban szervezek és veszek részt különböző múzeumi projektekben.

  Kulturális szociológiai és kulturális örökség menedzsmenti képzettségem mellett a kultúraszervezéstől a gasztronómiai kiscégvezetésen át az önkénteskoordinációig terjedő munkatapasztalataim segítenek nekem ezeket a komplex múzeumi témákat minél több irányból megközelíteni.

  projekt.nagysandor@gmail.com

  LinkedIn

  .