Kwetsbare & Krachtige Portretten

Karakter Dagen

Waarom de Karakter Dagen?

Als coachende portretfotograaf help ik vrouwen liefdevoller naar zichzelf te kijken door middel van hun eigen portret. En hierdoor gaan zij vanuit meer zelfvertrouwen leven.

Het Puur Portret is een prachtige fotografie en coaching ervaring die ik iedereen gun. Het kan zijn dat je niet opzoekt bent naar de coaching, je wilt vooral jezelf krachtig en puur op de foto zien.
Een bevestiging van jouw vrouwelijkheid en sensualiteit.
Een bewijsstuk waardoor je denkt: dit ben ik en ik kan de wereld aan!

Dit is de reden waarom ik de Karakter Dagen organiseer. Het is gebaseerd op het Puur Portret maar dan vereenvoudigd. Sommige Karakter Dagen zullen in thema zijn, waarbij ik specifieke doelgroepen oproep om deel te nemen aan deze bijzondere dag.

Het principe van de fotografie blijft hetzelfde: je wordt naturel gefotografeerd, geen opsmuk en geen nabewerking (op foto optimalisatie na), waardoor je een krachtig portret van jezelf krijgt.

Eerstvolgende karakter dag: zaterdag 20 juni. Er zijn nog 4 plekken beschikbaar.

Investering € 97


— INCLUSIEF

• Mini fotoshoot
• 1 foto digitaal, keuze uit een selectie van 5 foto's
• Voorbereidingstips
• Kledingadvies
• 1 kledingwissel
• Begeleiding in het poseren
• Digitale onthullingsessie via zoom

— LOCATIE

De fotosessie vindt plaats in Dorst bij BEUM.
Adres: Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst (gratis parkeren)

— DUUR

De fotosessie inclusief kennismaking duurt 45 minuten. Plus nog een afspraak voor de digitale onthullingsessie via zoom van ongeveer 30 minuten op een later moment.

— PRIJS

De prijs voor de mini fotoshoot is € 97. Je ontvangt 1 foto digitaal. Je bent vrij om extra foto's af te nemen tijdens de onthullingsessie.

— FOTO COLLECTIE

Er wordt een totale selectie van 5 foto's getoond. 1 foto is inclusief de prijs van de fotoshoot (€97). Je kunt de overige 4 foto's afnemen voor € 200 of voor € 50 per stuk. Je ontvangt de foto's digitaal. Bij afname van de 4 foto's voor € 200 ontvang je 1 foto 20x30cm afgedrukt in een 30x45cm passepartout. Met alle liefde kan ik de foto's voor je afdrukken en/of inlijsten. Inlijsten kan al vanaf € 250,00.

Karakter Dag 20-06-2020

Ik wil een mooi portret en doe mee!

Werkwijze

01.

Digitale boeking

Je hebt interesse en mogelijk vragen, die beantwoord ik uiteraard graag voor je. Vul het formulier op deze pagina in.

Zodra jouw bericht is verzonden neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer er nog plek is geef ik aan op welke tijd jouw fotosessie plaatsvindt.

02.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je mijn tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie.

Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding en bijpassende lingerie je moet meenemen, en of je hier complete setjes van kunt maken. Gelukkig hoef je niet over je haren en make-up na te denken. Maar vergeet de persoonlijke verzorging niet. Moet je nog naar de kapper, een gezichtsbehandeling laten doen, manicure nemen? Mijn aanrader: plan de avond van te voren wat me-time in en ga op tijd slapen.

Geen stress, ik heb het allemaal voor je opgeschreven en uitgewerkt in een checklist, deze ontvang je via de mail.

03.

Fotosessie

Kom met een fris gezicht richting de fotolocatie. Zoals afgesproken heb je geen make up op je gezicht en heb je niets bijzonders aan je haren gedaan behalve de dagelijkse verzorging. Dit geldt ook voor je huidverzorging.

Eenmaal bij mij aangekomen beginnen we met een korte kennismaking, zodat ik weet waarom jij deze fotosessie doet en hoe je over wilt komen op de foto.

Daarna is het tijd om voor mijn camera te gaan staan. In het begin meestal nog wat onwennig, maar ik zal er voor zorgen dat jij je snel op je gemak voelt. Ik begeleid je in het poseren en je kunt 1 keer van outfit wisselen.

04.

Onthulling

Na 1 week kun je de portretten via een zoomsessie bekijken, er wordt een selectie van 5 foto’s aan je gepresenteerd.
Je bent vrij om af te nemen wat je wilt. Je ontvangt 1 foto digitaal. Je kunt extra foto’s digitaal afnemen voor € 50 per stuk of alle vier voor € 200, wanneer gewenst kan ik deze professioneel voor je afdrukken en inlijsten. Ik heb een schitterende selectie aan houten lijst die ik graag aan je laat zien. Foto’s inlijsten kan al vanaf € 250,00.

Wat klanten over Traits Studio zeggen

Wie fotografeert mij?

Hoi, ik ben Esther

Met Traits Studio geef ik vrouwen een fotografie ervaring, het Puur Portret, waardoor ze met een liefdevolle blik naar zichzelf gaan kijken.

Lange tijd had ik last van faalangst en een laag zelfbeeld. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een evenwichtiger persoon. Ik werk bewust aan het verkrijgen een positieve mindset. Tegenwoordig ben ik veel zelfverzekerder, bewust van negatieve overtuigingen over mezelf en hoe ik deze overschrijf met positieve gedachten.

Portretfotografie heeft hier ook aan bijgedragen. Het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

Het is mooi om te zien dat door positieve gedachten en een liefdevolle blik je anders naar foto’s van jezelf gaat kijken. Je waardeert het plezier dat je op dat moment beleefde, hoe zelfverzekerd of mooi jij je voelde (en sindsdien voelt) in plaats van dat je kijkt naar imperfecties van je lichaam.

Dit is wat ik iedere klant van Traits Studio wil laten ervaren. 
En de reden waarom ik mij ook heb opgeleid tot mental coach. 

Ik wil je de best mogelijke ervaring geven zodat ook jij negatieve overtuigingen gaat overschrijven met positieve!

Love note to self

Ik laat mij door niemand klein houden

Kwetsbare & Krachtige Portretten

20-06-2020 Karakter Dag

Ben jij er klaar voor om jezelf echt te verassen? Laat je fotograferen zoals je nog nooit hebt gedaan en raak onder de indruk van jezelf!

.