Kirjoittajasta..

Katariina Helén

Moikka! Olen Katariina, pohjimmiltaan unelmien tavoittelija, positiivinen tsemppari, luova suunnittelija ja herkkä sielu. 

Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on mahdollisuus luoda elämästämme juuri sellainen kun haluamme ja uskon myös, että se elämän suurin taika löytyy ihan sieltä arjen pienistä asioista. Haluan jatkossa jakaa täällä inspiraatiota, motivaatiota ja työkaluja kaikille, jotka haluavat luoda omannäköisensä elämän, jotka haluavat luoda taikaa omaan arkeensa ja jotka haluavat kehittyä ihmisenä.

Tervetuloa yhteisööni! Tehdään yhdessä unelmistamme totta!

Palaa etusivulle


Liittyessäsi uutiskirjeen tilaajaksi sinulta kerätään etunimi sekä sähköpostiosoite MailerLite -palveluun, jota käytän uutiskirjeiden lähettämiseen. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain uutiskirjeen alareunasta löytyvällä “peruuta tilaus” painikkeella. Käy tutustumassa vielä tietosuojaselosteeseeni, josta saat tarkempaa tietoa tietosuojakäytännöstäni ja mikäli sinulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä kata(at)katariinehelen.com.

En käytä tässä antamiasi tietoja mihinkään muuhun kuin uutiskirjeeseen liittyviin asioihin. En myöskään tule tukkimaan sähköpostiasi, vaan lähetän sinulle sähköpostia vain silloin, kun minulla on tarjota sinulle jotain, mistä uskon olevan hyötyä sinulle.