Képességfelfedező kártyák 3-6 éveseknek

Megújult külső és belső tartalommal újra kaphatóak nálunk az elmúlt évek egyik legsikeresebb fejlesztő kártyacsomagjai. 

Tudtad, hogy 5 alapképesség van?

A velünk dolgozó fejlesztő szakemberek - gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, óvónők - tanácsai alapján játékainkat úgy alkotjuk, hogy speciálisan egy-egy terület, két vagy több terület, vagy akár mind az 5 alapképességet fejlődjön a játék során.  

Mit fejleszt az adott játék? 

A dobozon megtaláljátok az itt látható logót, és a hátoldalon pedig azt, hogy pontosan milyen alapképességet fejleszt a játék! Keressetek célirányosan! 

Az 5 alapképesség. 

1. mozgás-észlelés-finommotorika   2. intelligencia   3. tér-vizuális   4. nyelvi   5. matamatikai-logikai készség5 alapképességet fejlesztő kártyák

Beszéd- fejlesztés


Vizuális fejlesztés


Mozgás- fejlesztés


Intelligencia fejlesztés


Matemaikai fejlesztés


500 kártya egy csomagban


Anikó óvónéni ajánlásával

Nagyon hálásak vagyunk nektek a fejlesztő játékokért amiket tőletek kaptunk, millió örömteli percet szereztetek nekünk. A sok játék közül a Képességfelfedező kártyákat emelném ki, amelyet rengeteg alkalommal használtunk és használunk a mai napig is anyanyelv és kommunikáció, játékra nevelés foglalkozásokon. A kártyákkal megtanulták a gyerekek az állatok lakhelyét, azt is hogy mivel táplálkoznak, valamint megtanulták megkülönböztetni a kicsi - és nagy állatokat. A beszélő gyerekek ismereteit tartalmas beszélgetésekkel tudtuk bővíteni a képek segítségével, a nem beszélő gyerekek pedig ugyan úgy mint beszélő társaik elsajátították az ismereteket a kártyák egymáshoz rendelésével"

Papp Gáborné Anikó gyógypedagógus, Ózd Csillagfürt

A játékfejlesztők ajánlása

Fejlesztő játékaink megalkotása során célul tűztük ki, hogy a gyerekek örömmel, játékos módon sajátítsák el azokat a képességeket, amelyek a zökkenőmentes iskolakezdéshez, majd az ezt követő olvasás-, írás- és számolás megtanulásához szükségesek.

A gyerekek fejlődő idegrendszerének egészséges megnyilvánulása a játék. A kognitív, szociális folyamatok éréséhez, összerendeződéséhez kínálunk olyan tevékenységi formákat melyek megalkotása során figyelembe vettük a gyermekek életkori sajátosságait, érdeklődési körét.

.