Kidsfocus - A fejlesztőjáték specialista

A Kidsfocus (korábban Okos Ovisok)  termékek minőségi alapanyagból, szakértők segítségével összeállított játékok, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a gyerekek játszva, 5 alapképességüket életkoruknak megfelelően fejlesszék. Mi a Kidsfocusnál folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy olyan játékokat fejlesszünk, amelyekkel játszva minőségi időt tölt együtt a család.


Az egyetlen, mind az 5 alapképességet fejlesztő termékcsalád!

Mi a játék képességfejlesztő erejében hiszünk!

Segítség a pedagóusoknak, segítség a szülőknek, játék a gyerekeknek

Nagyon kevés olyan gyerek van, aki valamilyen irányban nem "lóg ki" az intézményi követelményrendszerből. Akár kiemelkedő valamelyik képességben, akár gyengébben teljesít - feladja a leckét mind a pedagógusnak, mind a szülőknek a velük való foglalkozás. A mi játékaink úgy épülnek fel, hogy segítsenek a speciális törődést igénylőknek fejlődni, és megmaradjanak minden gyerek számára élvezetes játéknak egyaránt!

A cégről, a márkáról

Gulyás Tímea vagyok, és ez itt az én sztorim

Gulyás Tímea vagyok, és ez itt az én sztorim…

Sok-sok kacskaringóval jutottam a Kidsfocus (Okos Ovisok) vállalkozásig és mondhatom, hogy nagyon messziről indultam. Több, mint 10 évig dolgoztam a bankszektorban, és az ügyfeleim által nagyon sokszínű kapcsolatot sikerült kialakítanom a külvilággal. Folyamatosan motoszkált bennem, hogy még ennél is többet szeretnék „az élettől”; értéket és élményeket teremteni, melyeket megoszthatok másokkal is.

Amit fontosnak tartunk

MAGYAR FEJLESZTÉS

Játékainkat fejlesztőpedagós szakemberek segítségével, saját grafikával alkotjuk, óvónők által tesztelve. 

ITTHON GYÁRTUNK

Termékeink hazai nyomdákban, hazai munkahelyek támogatásával, kiváló minőségben készítjük. 

GYORS SZÁLLÍTÁS

Viszonteladói megrendeléseket gyorsan teljesítjük

SAJÁT RAKTÁRRÓL

Saját raktárunkban vannak a termékeink. 

9 ÉVE A PIACON

32 ezres facebook csoport, több ezres hírlevél olvasó, ismert márka, a magyar óvodák évek óta használják a Kidsfocus játékokat.

TISZTESSÉGES ÁRRÉS

Viszonteladó partnereinknek kiváló üzleti lehetőség.

Játszva fejlesztő óvoda program

A Kidfocus Fejlesztő Óvoda programot azért hoztuk létre, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki azokkal a pedagógusokkal és gyerekekkel, akik játékainkkal játszanak, gyakran használják őket az óvodai életben.

Nekünk fontos, hogy folyamatos visszajelzést, kritikát, véleményt, dicséretet, ötleteket kapjunk a játékaink „végfelhasználóitól”, a gyerekektől! 10 óvoda - kiemelten hátrányos régióból is! - pedagógusai, gyerekei küldik hozzánk folyamatosan a tapasztalataikat, fejlesztési ötleteiket! 

Imi Bácsi velünk zenél

Imi bácsi a játékaink zenei anyagát énelki majd fel, így sokkal könnyebben tudnak majd a kevésbé énelkős anyukák együtt dalolni a gyerekekkel.

„Azért csatlakoztam Timiékhez, a Kidsfocushoz, mert hasonló elveket vallunk. Más eszközökkel dolgozunk: a Kidsfocus minőségi fejlesztőjátékokkal, én a Varázsének foglalkozásaimmal és koncertjeimmel járulok ahhoz, hogy a szülők boldog gyermekeket nevelhessenek!” 

Hevesi Imre – Imi bácsi

A termékstruktúra

Sikertársasjátékok

Kiváló, strapabíró minőségben készült dobozos társasjátékaink több nyelven elérhetők. Igény szerint akár a nyelvi mutációk száma bővíthető. 

Disztribútorokat, viszonteladókat is keresünk, magyar, lengyel, szlovák, cseh, angol, német, orosz nyelvterületre. A játékok nyelvi mutációi elérhetőek, a termékek gyártásra előkészítve. 

Képességfelfedező kártyák az 5 alapképesség szerint 


Megújítottuk képességfelfedező kártyáinkat, amelyek nem csak új design-t kaptak, de belső tartalmukat is modernizáltuk. 

Disztribútorokat, viszonteladókat is keresünk, magyar, lengyel, szlovák, cseh, angol, német, orosz nyelvterületre. A játékok nyelvi mutációi elérhetőek, a termékek gyártásra előkészítve.

Tasakos prémium termékcsaládunk

Funkcionális fejlesztés - minden szín egy-egy képességet fejleszt - korcsoportonként. Exkluzív kivitelezés! 

Komplex fejlesztés - nagycsomagok iskola előkészítésre, óvodai fejlesztésre

Két korcsoportban, óriási fejlesztőcsomag, 75 feladatlap, 30 játékkártya, alaptábla, képességek szerinti fejlesztés a Mini suli, Mini ovi sorozatban. 

Mérési pontok meghatározása - mit tud a gyerek

Korcsoportonkénti bontásban Képesség navigátor füzetünk segítségével a szülők otthon is kideríthetik, hogy hol szorul fejlesztésre a gyermekük, miben nyújt kiemelkedőt. Látványos "diagramszerű" képességtérkép készíthető.

Nyelvtanulás - játékos angol füzetek

Az óvodás korosztálynak megfelelő játékos angoltanulást segítő füzetek, matricákkal, kártyákkal, társasjáték melléklettel, interaktív tartalommal. 

Végre megérkeztek az új társasok! 

Az első fejlesztésű játékainkat annyira megszerették a vásárlóink, hogy úgy döntöttünk modernizáljuk a megjelenésüket. Új grafikát, csomagolást kapnak hamarosan a Ki vagyok én? a Letakarós és Itt és ott, és az Egérfogó társasok! 

Érdeklődik termékeink iránt? Visszahívjuk!

További információk, részletes termékleírások, megtalálhatók a www.kidsfocus.hu - n. Telefonon a +36 20 323 0281 vagyunk elérhetőek, de ha itt leírja kérdéseit, észrevételeit, kollegánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. 

.