Knjiga, ki vam bo pomagala zvleči na kup pravo (in zdravo!) mero drznosti, da končno storite to, o čemer že tako dolgo, plaho in na skrivaj sanjarite ... 

Ni več nobena skrivnost - tu smo zato, da ta svet v čim večji meri, a ne v škodo drugih, izkusimo po svoje, ga malenkost obrnemo na bolje ali pa smo za vse to vsaj odprti.

- Neuhojena stezica -

Brez heca ...


Izbire (naših življenjskih poti) so lahko tudi nevsakdanje, neustaljene, neobičajne, za nekatere celo čudne, nesmiselne ali sanjaške…


Lahko so take “neuhojene” in stran od “hitre ceste” konvencionalnih prepričanj, a kljub temu (obče) dobre in za nas ta’ prave!


Odločitev je naša in ta knjiga je nastala z enim samim preprostim namenom - da bi se vsega naštetega res dobro zavedali!

Knjiga (140 x 210mm, 164 strani, mehka vezava, leto izdaje 2020):

NEUHOJENA STEZICA Ker hitra cesta ne vodi do najlepših kotičkov tega sveta ...

Izpolnite spodnji obrazec, da bo poštar vedel, kam jo dostaviti ... Cena: 19,90 EUR (poštnina brezplačna). 

BESEDA AVTORJA ...

Prvih 38. let je bilo pestrih in razgibanih, zato sem s svojimi občutki o življenju popisal na stotine listov papirja ter kar nekaj spletnega prostora.

V svoji prvi knjigi sem naredil generalno tega beleženja, ločil zrno od plevela ter na eno mesto zacahnal ključna dozdajšnja spoznanja, ki so lahko marsikomu v pomoč, saj globoko verjamem, da ima naše skromno sporočilo svetu večji pomen, kot si sploh upamo predstavljati.

Namen knjižne vsebine, skupaj z resničnimi zgodbami posameznikov, je, da vas razvedri, potolaži, navduši, predrami in/ali vam ponudi tisti še zadnji manjkajoči “šluk” motivacije, preden stopite ali nadaljujete pot po svoji “neuhojeni stezici” … ;)

Sr(e)čno!

www.neuhojenastezica.si

SPLETNI KOTIČEK O MOŽNOSTI IZBIRE


Bi želeli pokukati v knjigo? Danes je vaš srečen dan! :) Izvolite! 

Veselo branje! :)

.