PRESENTATIE VAN...

Koningin van Zwaarden...

Koningin van Zwaarden is de prequel van mijn eerste roman 'De hogepriesteres van Aruc'. 

Het verhaal is nergens te koop en kan alleen maar gelezen worden als je tot mijn tot mijn lezersgroep hoort.

Ben je er klaar voor? 

Je kan hem hier downloaden.

AUTEUR

TIBISAY FELIDA

Tibisay Felida (9 maart 1970) is behalve schrijfster ook bijles docent, tolk en vertaler. Na haar opleiding Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam is ze verhuisd naar Spanje waar ze 12 jaar gewoond en gewerkt heeft. Ze woont sinds 2015 op Curaçao. Ze schrijft fantasy.

“Mijn belangstelling voor magie vlamde op toen ik het roman Vrouwe van Avalon voor het eerst las. Sluimerde er in mij al een leven als heks? Soms voelt het wel zo. Bij het schrijven van ‘Koningin van Zwaarden’ zie ik vaak hele scènes voor me. Daarna ga ik op zoek naar de details die ik wil beschrijven. Een spannend proces waar ik veel van leer, zowel over magie als over het schrijfproces.”

Tibisay Felida

EEN HEKSENADEL VERHAAL

KONINGIN VAN ZWAARDEN

Als haar moeder Petronilla de Meath als de eerste vrouw in Ierland wegens beschuldiging van hekserij aan de brandstapel sterft, mag Basil met de bazin van haar moeder, Dame Alice Kyteler, mee naar de Cirkel waar ze een nieuw leven kan beginnen. Maar deze alternatieve werkelijkheid  kan alleen maar blijven bestaan met Kyteler bloed. Arnold le Poer, de oom en voogd van het dochtertje van Dame Alice sterft vijf jaar later in de gevangenis. Om de Cirkel veilig te houden moet ze terug naar haar oude werkelijkheid en het dochtertje van Alice Kyteler beschermen totdat ze getrouwd is en een dochter heeft om het Kyteler bloedlijn veilig te stellen.

Koningin van Zwaarden...


.