Hogyan készíts nagyszerű kávét kotyogóval?

Hogyan válj az otthoni kávékészítés mesterévé?

Mindig is szerettél volna finom kávét készíteni otthonodban, de nem tudtad mire kell odafigyelned, hogy igazán jól sikerüljön?

Szeretsz kávézóba járni és imádod az ottani ízeket, de most nincs lehetőséged elmenni kávézni egy jót, viszont szeretnéd továbbra is élvezni a nagyszerűen elkészített kávé ízét?

Van otthon kotyogód, de hiába készítesz vele kávét, az íze kellemetlen lesz?

Vágysz rá, hogy szuper kávéval indítsd a napot, de nem akarsz több százezer forintot rákölteni az eszközökre, amivel megcsinálhatnád magadnak a kávét?

Vagy egyszerűen csak egy igazán hasznos ajándékot keresel kávé rajongó rokonodnak, ismerősödnek?

Akkor van egy jó hírem!

Bemutatom az Online Kotyogós Mesterkurzust!

Létrehoztam egy olyan oktató anyagot, ami segít abban, hogy az otthoni kávékészítés mesterévé válj!

Nem kell drága eszközöket vásárolnod, egyszerűen csak használd azt az eszközt, ami valószínűleg már amúgy is megtalálható otthonodban: A KOTYOGÓD!

A képzés teljesen online történik, ki sem kell mozdulnod, hogy el tudd végezni, ráadásul bármikor eléred a tananyagot, amikor csak akarod!

Mit tartalmaz a képzés?

Miben más, mint a többi?

Mindenki tud kotyogóval kávét készíteni, de igazán finomat csak nagyon kevesen!!!

A legtöbb oktató anyag arra koncentrál, hogy egy konkrét eszközhöz egy konkrét receptet adjon, vagyis azt, hogy hogyan kell elkészíteni a kávét, de az elveket nem adja át, tehát a miérteket nem tanítja meg.

Ha valami nem úgy alakul, ahogy lennie kellene (szinte mindig), akkor a tanuló meg van lőve, nem tudja mit kell tennie.

Ez az oktató anyag elveket tanít, a hogyan mellett kiemelt figyelmet fordítottam a MIÉRT-re is!

Látni fogod a teljes képet, minden tudást meg fogsz kapni, amire szükséged van ahhoz, hogy finom kávét tudj készíteni a kotyogóval.

Annak érdekében, hogy ezzel a nagyon egyszerű eszközzel GYORSAN zseniális ízélményt tudj elérni, egy olyan tudásanyagot állítottam össze, aminek a segítségével tudni fogod, hogy:

 • milyen kávét használj (van ami jó, de van ami nem)!
 • milyen vizet szerezz be (fontosabb mint gondolnád)! Miért? Ez is ki fog derülni).
 • melyik kotyogót válaszd!
 • mit használj őrlőnek és mit NE!
 • mekkora szemcseméretet használj!
 • mi legyen a kávé/víz aránya (ez nagyon fontos)!
 • hogy ha valami nem lett igazi az ízével, akkor min kell javítanod!
 • mi az elkészítés pontos menete!
 • hogy mivel tisztítsd az eszközöket!
 • ezeken kívül kapsz egy profi tippet, amivel az egekbe repítheted az ízélményt!
 • és még sok minden mást!

A képzési felületen folyamatosan kérdezhetsz is, nem hagylak magadra, célom, hogy mindenképpen megtanuld, hogyan készíts szuper kotyogós kávét otthon.

Ki fogja tartani a képzést?

Jarjabka Zoli vagyok, a szegedi újhullámos Kék Elefánt Kávézó tulajdonosa és baristája, én  fogom tartani az online oktatást. Szenvedélyesen kutatom, hogyan lehet a rendelkezésre álló eszközökkel, kávékkal a legmagasabb ízélményt elérni, és ezt a tudást szeretem átadni workshopokon, barista képzéseken is, illetve a Szegedi Kávékurzuson is (aminek én vagyok az egyik szervezője).

A kávézóban természetesen lehet kotyogós kávét is kóstolni, ami ott tulajdonképpen pont ugyanúgy készül, ahogy most ezen az online képzésen el fog hangozni!

Amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt jelentkezel!

 • A képzés teljesen online lesz, amihez feltétlenül szükség lesz FACEBOOK hozzáférésre!
 • Maximum 50 (!!!) fő tud jelentkezni, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy mindenkinek válaszolni tudjunk az oktatáson felmerült kérdéseire!


Mit mondanak azok, akik már elvégezték a kurzust? Itt van pár vélemény:

"Ha azt gondoltad, hogy mindent tudsz a kotyogóban készült kávéról, akkor azért ajánlom ezt az online tanfolyamot, mert rájössz, hogy semmit nem tudtál. Ha pedig eddig nem tudtad elképzelni, hogy kotyogóban is lehet jó kávét főzni, akkor ez a tanfolyam pont neked szól: képekkel, videókkal, gyakorlati tanácsokkal. Azóta itthon én is csak ilyen kávékat készítek." (E. Attila)

"Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent lehet jobban csinálni egy kotyogós kávé főzésénél! Ugyan pár ezközt még be kell szereznem, hogy mindent úgy csináljak, ahogy a Zolitól tanultam, de már pár apró változtatás is érezhetően javít a kávén. Magáról az oktatásról meg csupán annyit, hogy csak akkor tudtam abbahagyni, amikor vége lett. :) Csak ajánlani tudom." (P. Attila)

"Először picit tartottam attól, hogy munka és gyerkőc mellett mikor fogom „elvégezni” a kotyogós kurzust, de hamar kiderült, hogy semmi alapja nincs a félelmemnek. Nagyon jó volt a tematika felépítése és az egyes blokkok terjedelme is pont megfelelő egy rövid napvégi kikapcsolódáshoz. A kurzus lépésein haladva feltöltődtem, tanultam és szuper kotyogóst is tudok már készíteni!" (H. Gabriella)

"Professzionális kávézás otthon a jó öreg 'kotyogóssal'? Igen, határozottan igen. Sőt...A kurzus nagyon részletesen, érthetően megtanít a tökéletes otthoni kávézás rejtelmeire. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom." (F. Roxána)

Mennyibe kerül a képzés?

Jogos a kérdés, mindjárt mutatom is.

2 lehetőség közül lehet választani:

 1. Online Kotyogós Mesterkurzus
 2. Online Kotyogós Mesterkurzus + Tejhabosítás Otthon Alapkurzus és latte art alapok + INGYEN kóstolhatsz meg egy kotyogós kávét a Kék Elefánt Kávézóban, ezzel leellenőrizheted, hogy mindent jól csináltál-e otthon)

Lehetőségek

Te melyiket választod?

1. Opció:

Online Kotyogós Mesterkurzus

Az 1. Opció tartalmazza az Online Kotyogós Mesterkurzus teljes anyagát.

Az oktatás online felületen fog történni, aminek segítségével az otthoni kotyogó készítés mesterévé tudsz válni. Minden információt meg fogsz kapni, ami a gyors eredményhez és a finom kotyogós kávé eléréséhez szükséged lesz. 

Az oktató felületen kérdezni is tudsz majd, ezzel is segítve az anyag gyorsabb és biztosabb elsajátítását.

Az Online Kotyogós Mesterkurzus értéke: 

14.900 HUF

De nem ezen az áron, hanem most ennyiért kapod meg:

7.900 HUF


2. Opció

Online Kotyogós Mesterkurzus + Bónuszok

Ajánlott

Ez az opció az alábbiakat tartalmazza:

 • Online Kotyogós Mesterkurzus (értéke: 14.900 HUF)
 • Tejhabosítás Otthon Alapkurzus és latte art alapok (értéke: 14.900 HUF)
 • 1 kotyogó kóstolása a Kék Elefántban (értéke: 580 HUF)

A csomag összértéke:

30.380 HUF

De nem ennyiért, hanem az alábbi áron kapod most meg:


11.900 HUF

Mi fog történni a megrendelés után?

Fontos információk

Az oktató anyag megrendelése és kifizetése után emailben minden szükséges információt elküldünk, ami ahhoz kell, hogy elérd az oktató anyagot.

Ezután egyből kezdheted is a képzést.

  .