ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Generalistin CV:n neljä haastetta ja ratkaisuesimerkit

Tilaa ilmainen webinaaritallenne ja katso webinaari silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Generalistin CV:n neljä haastetta ja ratkaisuesimerkit

Generalisti, moniosaaja, yleistietäjä. Titteleitä ja taitoja on monia, mutta osaaminen on vaikea tiivistää CV:n muotoon. Jos olet esimerkiksi yhteiskuntatieteilijä, humanisti, tradenomi tai kauppatieteilijä, tiedät luultavasti mistä puhumme. Opintojen aikana hankittu osaaminen tuntuu lipsuvan käsistä kuin saippua kun sitä yrittää pakottaa CV-formaattiin, ja työkokemus on joko niin monipuolista tai suppeaa että siitä tuntuu välillä puuttuvan punainen lanka.

Olet silti kova osaaja! Ai mistä tiedämme tämän, vaikka emme edes ehkä tunne sinua? Siitä, että olemme työstäneet työnhakua satojen generalistien kanssa ja tunnemme heidän haasteensa ja terävimmät kärkensä työnhaussa. Olemme itsekin generalisteja: valtiotieteilijä ja kasvatustieteilijä-humanisti.

Tässä webinaarissa ratkaisemme yhdessä seuraavat  yleiset haasteet generalistin CV:ssä:

  1. On vaikeaa saada olennainen osaaminen pomppaamaan esiin, kun työkokemus ja opinnot ovat monipuolisia (eivät sekavia, vaikka haluaisitkin ehkä sanoa niin).
  2. Rekrytoija käyttää CV:n lukemiseen keskimäärin 8 sekuntia, millaisilla ratkaisuilla voit säästää hänen aikaansa niin että hän ehtii lukea osaamisestasi?
  3. Tuntuu että nykyään pitäisi tehdä visuaalinen CV, mutta et tiedä miten.
  4. Kiperät pikkuongelmat, kuten: miten merkitset suosittelijat? Miten kerrot vaikkapa vanhempainvapaista vai kerrotko ollenkaan?

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella generalistien ja moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. 


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous – Uusi Työnhaku on yritys generalisteilta generalisteille. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. Kumouslaisia on jo satoja! Webinaarissa ovat mukana molemmat perustajajäsenet, Minna ja Ama:

Minna Rantama

minna@kumous.com

Kumouksen toimitusjohtaja, VTM

Anna-Maria Leogrande

ama@kumous.com

Kumouksen operatiivisen toiminnan johtaja, FM