ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Generalistiura ja kommunikaatiotaidot

Näin saat muut kuulemaan näkemyksesi ja ymmärtämään osaamisesi

Oletko opiskellut alaa, joka ei valmistanut sinua suoraan mihinkään ammattiin? Oletko kerännyt työkokemusta hyvin monenlaisista tehtävistä? Jos vastasit molempiin tai jompaankumpaan kyllä, hienoa – olet generalisti ja moniosaaja!

Osaamisesi ei ehkä ole selvärajaista tai helposti kuvattavaa, mutta se ei tarkoita ettei se olisi tärkeää tai kiinnostavaa työmarkkinoilla. Päinvastoin! Generalistien taitoja, kuten kokonaisuuksien hahmottamista, analyyttisyytta ja joustavuutta, tarvitaan työmarkkinoilla koko ajan enemmän. Kyse on vain siitä, osaatko kommunikoida osaamisesi ja näkemyksesi niin, että myös muut kuin generalistit ymmärtävät sen.

Tässä webinaarissa tarjoamme ratkaisuja kolmeen yleiseen haasteeseen, jotka generalistit kohtaavat uran kommunikaatiotilanteissa:

  1. Miten kerrot osaamisestasi erilaisille kuulijoille – niin että muutkin kuin generalistit ymmärtävät sen
  2. Miten kommunikoit työpaikalla näkemyksesi niin, että sinua kuunnellaan
  3. Millaisissa tiimeissä ja tilanteissa generalisti pääsee erityisesti loistamaan

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella generalistien ja moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. Voit tilata webinaaritallenteen sähköpostiisi ilmaiseksi ja katsoa webinaarin kun sinulle sopii.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous – Uusi Työnhaku on yritys generalisteilta generalisteille. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. Kumouslaisia on jo satoja! 

Webinaarissa ajatuksiasi herättelevät generalistien osaamisen asiantuntijat, Kumouksen Ama (Anna-Maria) Leogrande ja asiantuntijavieras Mikko Lehtonen. Lisäksi webinaarin chatissa kysymyksiin vastasi Kumouksen toinen perustaja, toimitusjohtaja ja työnhakusparraaja Minna Rantama. Chat-keskustelu näkyy myös tallenteen katsojille.

 

Anna-Maria Leogrande

Anna-Maria Leogrande on Kumouksen COO ja perustajajäsen.  Ama on moniosaajien ja generalistien osaamisen intohimoinen puolestapuhuja. Ama on innoissaan tulevaisuuden työelämästä, jossa generalistien monipuolinen osaaminen on entistä paremmin tunnustettua ja arvostettua.

Mikko Lehtonen

Mikko Lehtonen työskentelee Suomen Partiolaisten hallintopäällikkönä. Mikko on opintotaustaltaan generalisti, joka on omakohtaisesti ymmärtänyt, miten asiantuntijan ammatillinen identiteetti muovautuu ja kuinka osaaminen on tutkintokoulutusta laajempi teema. Mikko on erityisen kiinnostunut harrastus- ja vapaaehtoistoiminnassa syntyvän osaamisen merkityksestä työelämässä.