ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Moniosaajan työnhakuvideo parissa minuutissa – näin onnistut ja erotut joukosta

Entä jos vuonna 2019 et enää jättäisi uraasi työpaikkailmoitusten ja “sinua ei tällä kertaa valittu” -viestien armoille, vaan lähtisit tekemään rohkeasti omannäköistä työnhakua?

Jos tämä kuulostaa hyvältä, mutta sinusta tuntuu, että työnhaun uudet keinot ovat kaikkea muuta kuin luontevia ottaa käyttöön, tämä webinaari on juuri sinulle!

Videot ovat hiipineet pikkuhiljaa osaksi työnhakua, sillä parin minuutin videolla saat kerrottua itsestäsi ja osaamisestasi tehokkaammin kuin monen sivun hakemuksella. Monet kuitenkin ajattelevat, että videon tekemiseen tarvitaan erityistaitoja tai ainakin poikkeuksellista rohkeutta.

Asia ei ole niin, vaan muutama timanttinen vinkki riittää hyvän työnhakuvideon tekemiseen! Tässä webinaarissa näytämme, miten juuri sinä voit tämänhetkisillä taidoillasi saada osaamisesi tiivistettyä ja tallennettua parin minuutin työnhakuvideoon, joka puhuttelee työnantajia ihan uudella tavalla. Myös moniosaaja saa näillä vinkeillä tehtyä napakan videon osaamisestaan.

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan.  Tilaa linkki tallenteeseen sähköpostiisi ja katso webinaari milloin vain.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous on moniosaajan tie unelmatöihin. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. 

Webinaarissa tapaat Kumouksen toimitusjohtajan Minna Rantaman, joka on kutsunut webinaarivieraakseen Uralle.fi -palvelun perustajan ja toimistusjohtajan Jussi Wäistön.

Minna Rantama, Kumouksen toimitusjohtaja

Minna on jo usean vuoden ajan auttanut monisaajia sanoittamaan osaamisensa ja löytämään unelmiensa työpaikat. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Minna on itse menestynyt työnhaussa mm. videohakemusten ja muiden luovien työnhakumetodien avulla. Hän on työskennellyt VTM-opintotaustalla sekä yritysten, järjestöjen että julkisen sektorin palveluksessa.

Jussi Wäistö, Uralle.fi -palvelun toimitusjohtaja

Jussin perustama Uralle.fi -sivusto on rekrytointipalvelu, jossa työnhakija voi myydä osaamisensa työnantajille napakan video-CV:n avulla. Jussin lempiasioita ovat uuden kehittäminen ja ihmisten innostaminen, ja hän työskentelee Uralle.fi -palvelun lisäksi suomalaisen remontointialan konsernin (Resta Capital) IT- ja kehityspäällikkönä.

Webinaarin katsomisen jälkeen osaat:

Valita osaamisestasi oikeat palat työnhakuvideossa esiteltäväksi
Valita videollesi sopivan taustan ja tunnelman
Kuvata videon puhelimellasi
Jakaa videosi helposti työnantajille ja rekrytoijille
Saada työnhantajat innostumaan persoonastasi ja osaamisestasi!