Näin soitat työnantajalle kun haet töitä - pomminvarma kaava vakuuttavaan puheluun

Tilaa ilmainen webinaaritallenne ja nappaa kaikki toimivimmat vinkit haastattelukutsun saamiseksi!

Webinaarista sanottua:

"Iso kiitos erittäin hauskasta ja mielenkiintoisesta webinaarista tänään! :) Saitte minussa pienen työnhakukipinän syttymään!"

"Eilinen puhelukoulutus oli todella hyvä! Voin sanoa että yksi parhaista koulutuksista joissa olen ollut. Itse lähinnä hain ajatuksia ja oppia asiakkaiden markkinointipuheluihin ja asia soveltui siihen myös hyvin."

"Kiitos paljon! :) Kumouksella on tosi hyvä meininki :)"

Generalisti ja huippumyyjä kohtasivat - tuloksena täydellisen puhelun kaava

Tässä webinaarissa opit pomminvarman kaavan, jonka avulla seuraava puhelusi tulevalle työnantajalle sujuu jännittämättä ja tuottaa haluamasi lopputuloksen.

Saat varmuutta soittamiseen ja ymmärrät että soiton ainut tavoite on päästä keskustelemaan kasvotusten – itseään ei tarvitse myydä töihin puhelimessa!

Opit tiivistämään osaamisestasi hissipuhettakin kompaktimman tujauksen joka herättää kiinnostuksen ja käyttämään yksinkertaista myyntipsykologiaa puhelusi tukena.

Kaikista tärkeimpänä: sen seuraavan puhelun oikeasti uskallat soittaa, eikä se jää vain suunnittelun asteelle!

Webinaari järjestettiin 22.8.2017. Webinaaritallenteen kesto on 1h 25min. Kun tilaat linkit linkin voit katsoa webinaarin milloin vain, vaikka pätkissä.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumouksen yrittäjä ja työnhakusparraaja Minna Rantama on kutsunut webinaariin vieraakseen todennäköisesti Suomen parhaan tapaamisten bookkaajan, Firan Julius Tuomikosken (joka on puhelimessa täysin pysäyttämätön). Yhdessä Minna ja Julius ovat kehittäneet täydellisen puhelun kaavan jonka sinä voit helposti napata käyttöön seuraavan kerran kun soitat työnantajalle!

Minna Rantama

Kumouksen yrittäjä ja työnhakusparraaja

Julius Tuomikoski

Growth Builder, Fira