Tutkinto ilman selkeää ammattia – miten kerron osaamisestani?

Maanantaina 13.2.2017 järjestetty webinaari varattiin täyteen, mutta ilmainen tallenne on nyt julkaistu! Poimi viisi käytännöllistä vinkkiä omasta osaamisesta kertomiseen ja huomaat että seuraavalla kerralla työnhaku tai oman ammatti-identiteetin määrittely ei tuntuu heti helpommalta. 

Webinaarista sanottua:

"Kiitos webinaarista! Olitte niin innostavia, että melkein tekis mieli alkaa hakea töitä vaikkei nykyisessäkään vikaa ole."

"Kiitos vielä webinaarista. Erityisen ilahduttavaa oli kuulla, miten puhuitte aiheesta: inspiroivasti, ei-syyllistävästi ja omia vahvuuksia esiin nostaen."

"Kiitti vielä eilisestä webinaarista! Sain paljon hyviä ohjeita työnhakuun. Melkein itketti kun olette löytäneet ne työnhaun ongelmakohdat joihin on laajalti muka-ratkaisuja mutta jotka eivät välttämättä auta työnhakijaa juuri lainkaan."

Konkreettiset vinkit omasta osaamisesta kertomiseen!

Tämän webinaarin aikana saat käyttöösi helpot vinkit, joiden avulla omasta osaamisesta puhuminen muuttuu helpommaksi työnhaussa ja muissa urasi käännekohdissa. Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella yleisalojen (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. Sinä osaat vaikka mitä, tule mukaan oppimaan miten siitä kerrotaan! Webinaaritallenteen kesto on 59 minuuttia.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous - Uusi Työnhaku on tammikuussa 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. 

Minna Rantama

minna@kumous.com

Kumouksen yrittäjä ja työnhakusparraaja, VTM

Anna-Maria Leogrande

ama@kumous.com

Kumouksen sisältökumppani, FM