ILMAINEN WEBINAARI TO 23.8. KLO 18: Minna ja Ama kirjoittavat työhakemuksen tunnissa

Torstai 23.8.2018

Kello 18-19

Miten kirjoitat työpaikkailmoituksen pohjalta täydellisen työhakemuksen – tunnissa? Tule seuraamaan livenä miten se tehdään!

Mitä saat mukaasi webinaarista?

  • Opit kirjoittamaan työhakemuksen, joka vastaa juuri siihen, mitä rekrytoija tai työnantaja haluaa sinusta tietää
  • Opit käyttämään työpaikkailmoitusta hyödyksesi ja löytämään sieltä vinkit täydellisen hakemustekstin muotoiluun
  • Pääset helpommin haastatteluun, kun sinulla on hyvä prosessi sujuvan ja yksilöidyn hakemustekstin kirjoittamiseksi

Tämä on Kumouksen kahdeksas webinaari, mutta ensimmäinen jossa kirjoitamme työnhakudokumentin livenä!

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella generalistien ja moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. Tämä on webinaari juuri sinulle ja harvoin tarjolla. Osallistuminen vaatii vain pääsyn nettiin.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous – Uusi Työnhaku on moniosaajan tie unelmatöihin. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. Kumouslaisia on jo satoja!

Webinaarissa tapaat Kumouksen molemmat perustajat ja voit seurata reaaliajassa, miten he paloittelevat aidon työpaikkailmoituksen ja kirjoittavat sen pohjalta hakemuksen.

Minna Rantama & Anna-Maria Leogrande

Kumouksen kaksi perustajaa, nykyään CEO ja COO. Humanisti-kasvatustieteilijä ja valtiotieteilijä. Kaksi työnhakusparraajaa, joita yhdistää into auttaa moniosaajia loistamaan muuttuvassa työelämässä ja työnhaun maailmassa.