ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Näin pyydät verkostoiltasi apua työnhakuun

Oma strategia ja inspiroivat tarinat varovaiselle, avoimelle ja rohkealle työnhakijalle

Tilaa ilmainen webinaaritallenne ja katso webinaari milloin vain!

Uskalla pyytää verkostoiltasi apua ja löydä unelmiesi työpaikka!

Tässä webinaarissa saat konkreettiset askeleet siihen, että uskallat pyytää apua verkostoiltasi työnhakuun ja moninkertaistat mahdollisuutesi napata juuri sinulle sopivan työpaikan.

Avun pyytäminen tuntuu usein vaikealta ja vaivaannuttavalta, jos asiaa ei osaa laittaa perspektiiviin. Webinaarin aikana ymmärrät miten voit tarjota omaa osaamistasi muiden hyödyksi sen sijaan että tuntisit pyytäväsi muilta palveluksia.

Meitä on monenlaisia, joten annamme täsmävinkit kolmelle erityyppiselle hakijalle:

Varovainen: et tykkää puhua työnhausta julkisesti. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että olet tällä hetkellä työsuhteessa, tai siitä että epäilet verkostojesi halua tai kykyä auttaa

Avoin: kokeilet mielelläsi uusia juttuja työnhaussa, etkä pelkää kertoa tutuillesi että etsit töitä kun näet heitä kasvotusten. Tarvitset kuitenkin rohkaisua työnhakuun sosiaalisessa mediassa

Rohkea: olet jo kertonut työnhaustasi verkostoillesi sekä somessa että kasvotusten! Mitä muuta voisit tehdä?

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella generalistien ja moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan.


Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous - Uusi Työnhaku on tammikuussa 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. Webinaarissa ovat mukana molemmat perustajajäsenet, Minna ja Ama:

Minna Rantama

minna@kumous.com

Kumouksen toimitusjohtaja ja työnhakusparraaja, VTM

Anna-Maria Leogrande

ama@kumous.com

Kumouksen sisältökumppani, FM