...

Utveckla och stärk din självkänsla och ditt självförtroende!

Genom dagliga reflektionsövningar i en månad utforskar du och reflekterar över din självkänsla och ditt självförtroende och kan sedermera stärka det.
Självkänsla handlar om hur du tänker och känner om dig själv, och självförtroende handlar om att du vet hur bra du är på något.

Du kommer få ett mail tidigt på morgonen under varje dag i 28 dagar. Du skriver när du vill på dagens fråga i cirka 10 minuter.

Skrivprocessen kommer att göra dig medveten om vad du vill uppnå när det gäller självkänsla och självförtroende, dina mål, styrkor, svagheter, utmaningar och framgångsfaktorer.
Du väljer själv hur du vill skriva. För hand eller i ett dokument. Mejlen börjar komma tidigast dagen efter ditt köp.

OM du inte vill ha den dagliga varianten utan hellre tar alla frågor i ett svep, kan du i stället köpa en pdf med allt samlat. Välj efter klick på köpknappen nedan.

Om du vill ha löpande reflektioner och/eller bevittning (icke dömande!) av mig så kontakta mig för att göra upp om formen för detta. Detta sker givetvis under tystnadsplikt. Enklast är att dela ett dokument i Google Docs (så då behöver du givetvis skriva dina uppgifter där.) Reflektionerna kan ge ytterligare dimensioner av det arbete du gör med dig själv. Vi kan också boka in några coachingsessioner under ditt skrivande för att ta ditt ledarskap till nya nivåer!

Innehåller frågor som reflekterar;

- nuläge, vision, vad som funkar och när, vad som saknas, hur det känns nu och samt vad som kan göras annorlunda framöver mm.

Omdömen

Lena

"Jag trodde det skulle vara halvjobbigt att skriva varje dag, men det har varit kul, spännande, ibland jobbigt men framförallt har jag fått en bättre självkännedom!"


Daniel

"Trodde inte jag skulle ha tid med det här egentligen, men mot slutet såg jag verkligen fram emot att skriva varje morgon! Kommer fortsätta!!"

.