100 plekken beschikbaar

Deze challenge is jou op het lijf geschreven als je online zichtbaarheid een lastig obstakel vindt. Misschien twijfel je wel eens of er wel een plekje is voor ondernemers zoals jij. 🤔

Maak je geen zorgen als je jezelf herkent in een van deze situaties:

⏰ Social media kost je veel tijd.

🔑 Je hebt de sleutel nog niet gevonden hoe Instagram echt voor je werkt.

📋 Het ontbreekt je aan structuur, waardoor je hap-snap berichten plaatst en je met regelmaat de inspiratie ontbreekt omdat je niet weet waarover je moet vertellen.

🤷‍♂️ Je hebt een gevoel van 'Ik doe maar wat'.

🙈 Je voelt je soms wat onzeker.

🤔 Als gepassioneerde ondernemer vraag je jezelf af: "Wie ben ik nou?"

😬 Misschien houden jouw eigen overtuigingen je wel tegen, zoals: "Ik kan niet op social media verschijnen, want ik heb XYZ (denk aan flaporen, een vlek op mijn gezicht, enzovoort)."

🙅‍♀️ Je bent geen maatje 36.

🧐 Of misschien ben je een perfectionist en een uitsteller.

  Goed nieuws: Er is online absoluut een plekje voor jou, zelfs als je dat nu nog niet helemaal ziet. 😊

  Zet je op de wachtlijst voor deze gratis challenge en ik sta voor je klaar om je te helpen groeien in jouw online zichtbaarheid. Ik deel praktische tips en motivatie, zodat jij jezelf niet langer in de weg staat. Zie ik je daar?


  Kun je niet wachten? Koop de Mini Training Zichtbaar op Instagram en bekijk de opnames van de challenge van oktober 2023. Deze eerste edit bevat vele bonussen die niet meer terug komen in de challenge van het voorjaar 2024.

  Ben je klaar om de traditionele marketingfluff achter je te laten en een betoverende reis te starten?

  Hier leer je niet alleen trucjes, maar dompelen we je onder in waardevolle inzichten voor echte impact. Zodat je echte verbinding maakt met je volgers, zonder verkoperig over te komen.

  Stel je voor: Jouw Instagram profiel straalt met echte connecties en waardevolle interacties. Niet meer urenlang overdenken of je bericht wel goed genoeg is. Maar elke dag een doelgerichte zichtbaarheid vergrotende opdracht die je binnen 30 minuten per dag kunt toepassen.

  Gedurende vijf inspirerende dagen neem ik je mee door praktische stappen en onthul ik hoe je jouw profiel professioneel vult, betekenisvolle connecties smeedt, en jezelf als een ware expert positioneert. Geen toverkunst, alleen bewezen methoden.

  Dit is jouw kans om deel uit te maken van een groep van gelijkgestemde coaches en ondernemers die klaar zijn om op hun eigen authentieke manier te groeien. Meld je nu aan en transformeer jouw zichtbaarheid!

  Dit is wat de deelnemers over mijn challenge zeggen

  Wat krijg je?

  Dagelijkse 30-minuten Zoom-sessies vol waardevolle inzichten

  Elke dag een praktische opdracht die je meteen kunt toepassen

  Toegang tot een groep van gelijkgestemde coaches en ondernemers

  Investeer in Jouw Groei

  Ik geloof in oprechte groei en resultaten. Mijn belofte aan jou:

  Nadat je deze challenge gevolgd hebt, ben je niet alleen zichtbaarder op Instagram, je legt ook een meer betekenisvolle verbinding met je volgers. Ook heb je de eerste stap gezet in jezelf positioneren als expert, zonder dat je jezelf verliest.

  Ik weet dat veel coaches en ondernemers hiermee worstelen. Tijdens deze challenge moedig ik je aan om je volgende stap te zetten, zodat jouw professionaliteit is weergegeven in je tijdlijn op zo’n manier, zodat jij lekker jezelf kunt zijn.

  Laat de magie van authentieke zichtbaarheid beginnen. 

  De volgende challenge is in het voorjaar van 2024. Maar je kunt vandaag al beginnen met het verbeteren van je marketing op Instagram. Bekijk de opnames van de challenge van oktober 2023 in de Mini Training: Zichtbaar op Instagram. 

  Je meld je gratis aan en ontvangt alle informatie via de mail.

  Elke dag is er een live Zoom sessie.

  Doe actief mee, volg mij op Instagram en stuur mij een DM dat je meedoet met de challenge.

  Ik ben tijdens deze challenge beschikbaar voor vragen.

  Herhalen is zo ontzettend belangrijk.  Net zoals blijven monitoren.

  Daarom volgt er na 4 weken een EXTRA Zoom sessie voor de VIP-ticket houders.

  Bekijk de challenge in de Mini Training

  Jouw unieke waarde verdient de spotlight - waarom wachten?

  Schrijf je vandaag nog in en laat jezelf stralen als nooit tevoren! 🌟


  .