Meer zelfvertrouwen en flexibiliteit bij je kind

Koop het werkboek voor slechts 15,50 EUR


Herken jij dit? 

Herken jij het dat je je vaak afvraagt hoe je je kind kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterker zelfbeeld, nadat er weer geroepen is “maar ik kan niks, ik ben gewoon een sukkel!”?

Doet het je pijn omdat je  ziet dat je kind nieuwe ervaringen uit de weg gaat omdat het bang is om te falen? Dat je kind op deze manier mooie avonturen mist omdat het  fouten maken te zwaar weegt?

Weet je niet meer waar je moet zoeken omdat je het gevoel hebt dat je alles al geprobeerd hebt om je kind te helpen? En begin je zo langzaam aan te geloven dat je maar moet accepteren dat deze manier van denken “gewoon” bij jouw kind hoort?

Dan is dit programma echt iets voor jou!

Ja maar...! Nee hoor, kijk maar


  • Als ouder raak je bijzonder snel thuis in de ideeën van groeimindset. De tips zijn praktisch toe te passen in jouw gezinssituatie.
  • Deze tips kosten je niet veel tijd om ze je eigen te maken. "Te druk" is geen excuus.

  • Oefening baart kunst. Als je de tips eenmaal een beetje in de vingers hebt wordt het een gewoonte om met groeimindset te kijken naar de uitdagingen die je tegenkomt. Het kost je geen moeite meer.
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar aanvullende materialen. In het werkboek krijg je tips, oefeningen en  andere bronnen om je kennis nog verder uit te breiden.


Het programma

  • In dit speciaal samengestelde werkboek krijg je hands on tips van Maaike Klaver, de coach van Onderwijs Coaching Amstelveen.
  • Praktische uitleg over de werking van het brein, tips om dit met je kind te bespreken. Hierbij leer je ook hoe je het belang van fouten maken met je kind kunt bespreken. Zodat je kind niet langer bang is om fouten te maken en nieuwe situaties met meer vertrouwen aan gaat.
  • Praktische uitleg hoe je om kunt gaan met kinderen die graag alles onder controle hebben en perfecte resultaten willen afleveren. Werkvormen om hier verandering in aan te brengen. Voorbeelden van situaties waarin je zelf controle hebt en wanneer niet en hoe je dan kunt handelen. Zodat je kind weet wat er binnen de cirkel van invloed ligt en wat niet, hierdoor kan het flexibeler omgaan met tegenslag. En zal het minder boos of verdrietig reageren als er iets gebeurt wat het niet had voorzien.
  • Uitleg over het belang van taal. Jouw taal wordt de innerlijke stem van je kind en zal een leven lang vertellen aan een kind wat de zelfwaarde is. Ik geef voorbeelden van hoe je feedback kunt geven op een manier die de innerlijke stem van je kind positief zal laten zijn over het kind zelf. Zodat jouw kind een vriendelijke en behulpzame innerlijke stem kan ontwikkelen.
  • Bonus: EEN PRACHTIG BRONNENBOEK met boekentips en extra werkbladen om jou nog verder op weg te helpen.

De investering

Normaal gesproken ga ik in een individuele setting met je aan de slag om samen met jouw kind te werken aan de principes van de groeimindset. Omdat ik het zo waardeer dat je interesse hebt in mijn werk en omdat je mij helpt om het gedachtegoed van groeimindset te verspreiden ga ik je dit programma eenmalig aanbieden voor slechts €15,50

Twijfel dus niet langer en schaf het programma vandaag nog aan!


Samenvatting

In de opvoeding zul je altijd situaties tegenkomen die je voor een verrassing of een uitdaging stellen. En je zult ook vaak ervaren dat je de oplossing niet meteen voor handen hebt. Maar als je vanuit een groeimindset de aspecten van je uitdaging kunt bekijken dan weet je dat je met inzet en doorzettingsvermogen altijd wel weer een stukje verder komt. Als je dit inzicht ook kunt meegeven aan je kinderen als ze opgroeien dan ontstaat er een andere dynamiek in het gezin waardoor problemen niet meer belemmeren en tegenhouden maar vragen om doorzettingsvermogen en een andere oplossing.

Dit werkboek is een prachtige aanvulling op de tips uit het e-book en je zult na het doorlopen en uitvoeren van de oefeningen echt anders kijken naar de uitdagingen die er op je pad komen. Dus ga er voor! Spring de verdieping in!


Koop hier het programma!

Stuur via het onderstaande vak een berichtje aan Maaike dat jij het werkboek wilt ontvangen voor maar €15,50. Maaike neemt contact met je op en na ontvangst van je betaling ontvang je de link om het werkboek te kunnen openen. 

Garantie:

Ben je niet tevreden over de gedeelde inhoud en kun je nog niet praktisch verder in je gezin? Dan mag je na het aanschaffen en doorlopen van het werkboek altijd contact opnemen voor een gratis adviesgesprek. Ik zal er alles aan doen om je tijdens dat gesprek de handvatten te geven die je nog mist, zodat je daarna toch verder kunt. Daarnaast heb je altijd 14 dagen niet goed geld terug garantie. Maar ik geloof zo in deze oefeningen dat een “geld terug actie” niet nodig zal zijn.


.