Ik help je om eindelijk die vrouw te zijn die wél haar grootste plannen & dromen waarmaakt! Kies het leven waar je 😄 van wordt!

SCHRIJF JE  DIRECT IN EN LUISTER METEEN.


Maak je steeds je grootse plannen en dromen die je had toen je nog studeerde niet waar?

Is het contrast tussen wie je bent op vakantie en thuis zo groot dat je soms wel kan janken op de wc?

Schrijf je dan in voor mijn podcast en daarbij ontvang je direct 2 keer per maand een mail van mij met hulp om dit probleem op te lossen en updates over nieuwe afleveringen!

Herken je dit?

  • Na je studie ben je direct beland in een goede baan en dat ging al meteen lekker. Eigenlijk zijn de meeste dingen die je aanpakt een succes, maar toch maakt dat je niet blij, je mist iets in je leven en werk. Je had ándere dromen toen je begin 20 was en die blijven je achtervolgen omdat je ze niet hebt waargemaakt. Je wilde reizen, andere culturen leren kennen en talen leren, en een bestaan vinden waarin je je avontuurlijke zelf kunt zijn… maar waarom doe je het dan niet? Je begrijpt jezelf gewoon niet meer!
  • Keer op keer probeer je jezelf aan te passen en in het leven te proppen dat je nu hebt, dat past in onze maatschappij. En daar probeer je gelukkig mee te zijn. Soms lukt dat voor een tijdje, maar daarna overvalt je dat benauwde gevoel je weer en verlang je naar het waarmaken van je dromen.
    Nu na 10 jaar ben je nog geen steek verder gekomen met die dromen. Steeds is er weer een reden waarom je ze niet waarmaakt: je krijgt nog een bonus, er gebeurt iets met een familielid, een vriendin gaat trouwen, je hebt alweer vakantieplannen gemaakt met vriendinnen voor volgende zomer en dat kost veel geld. Je vraagt je intussen af hoe je het voor elkaar kunt krijgen om degene te worden die wél gaat doen wat ze zich altijd heeft voorgenomen…
  • Vriendinnen begrijpen niet echt waarom je op reis wilt, dat andere leven wilt, of waarom je het nog niet heb gedaan. ‘Je bent toch single en vrij, je kunt er toch gewoon een tijd tussen uit gaan?’ Maar jij voelt je zo verantwoordelijk om het juiste te doen en verantwoordelijk te zijn. Misschien is dat dan toch wel die carrière… maar als je dat probeert blijft het knagen. Hoe kom je hier toch uit? Wat moet er gebeuren zodat je nu écht kiest, voorgoed?
  • Na elke vakantie stap je weer dapper op je fiets naar kantoor, maar na de 2e koffie voel je hoe groot het verschil is tussen hoe je bent in je vakantie en op kantoor. Zodra je collega vraagt hoe je vakantie was, zeg je snel “het was heerlijk” en probeer je de tranen die in je ogen opkomen te verbergen. Dit kan toch niet, altijd maar tussen twee levens in leven. Maar toch lukt het je nog steeds niet om écht te kiezen.


Wat je eigen lijk zou willen...

  • Je zou je zo graag gelukkig voelen met je leven, meer avontuur ervaren en trots kunnen zijn omdat je je dromen waar hebt gemaakt.
  • Je wou dat je het eindelijk wist. Dat je helemaal ging passen in je leven en je werk. Of nee, laat ook maar - eigenlijk wil je gewoon die vrouw zijn die haar dromen waarmaakt.
  • Hoe zou het voor je zijn als je je niet meer zou laten tegenhouden door wat anderen zeiden? Als je iemand zou worden die haar eigen passie volgt en haar dromen realiseert.
  • Hoe zou het voor je zijn als je 100% zeker zou weten dat je die avonturier bent als je al die twijfels en je huidige leven achter je zou laten en je dromen waar ging maken en je altijd de vrouw kunt zijn die nu je alleen maar op vakantie bent?


Schrijf je dus in en krijg direct toegang tot mijn podcast en twee maandelijkse e-mails die je zullen helpen om de keuze te maken en eindelijk die vrouw te worden!