Webinar PUT DO LIFESTYLE POSLA sastoji se od 3 dijela:

  • Što je Lifestyle posao?
  • Prepreke i greške pri pokretanju posla, i kako ih izbjeći
  • Kako od hrpe ideja izabrati pravu i doći do profita?

 

Webinar je ujedno i uvod u naš online coaching+mentoring program "OD IDEJE DO PROFITA", u kojem vam pomažemo da od svoje ideje razvijete profitabilan poslovni model i plan.

Feedback polaznice programa OD IDEJE DO PROFITA

Marija Kukolja

... Jako sam zadovoljna sa ovom programom dosta toga pruža potiče na razmišljanje i daje neku nadu za buduće poslovne uspjehe. Svaki je početak težak ali smatram da je ovaj program poticaj za poduzetnike koji još točno ne znaju u kojem bi smjeru htjeli ići.  Meni je stvarno to pomoglo te preporučujem svakome da prođe ovaj program.

Natalija Pećarina

Prvo fukncionalno kazalište LUTONJICA

Sada s 4 godišnjim iskustvom vlastitog biznisa dobila i uvid o tome što i kako sam radila. ...Da su mi bili dani ovi alati na početku, puno stvari bi mi bilo jasnije, a i lakše. Sve što si lijepo strukturirala webinarom, radila sam intuitivno i sistemom pokušaja i pogrešaka. Sva sreća, izdržala sam. Znači, bila bih pošteđena puno tapkanja u magli. najjači alati koje si nam dala su meni exel tablica s planiranjem prihoda, jer tada sve postaje egzaktno. i hoćeš, nećeš, energija se usmjerava realizaciji napisanog. nema zujanja. i, ono što sam kroz vlastito iskustvo teško odradila - vježba samopouzdanja. eh, da je bila, tko zna možda bih bila sad u boljoj poziciji.

Vedrana Grgić

Očekivala sam korak po korak vođenje od ideje do profita, sto sam i dobila ... Dobila sam potvrdu da sam dobro zamislila svoj koncept, ali i krila da ne držim sliku sitnom. Parole "Dream big" postaju konkretne kroz ovaj program.

Očekivala sam da cemo se baviti i osobnim manama i slabostima, međutim.njih sam svjesna i ovako i onako. Jedan ovakav program ih neće rijesiti i to je jedna sasvim druga radionica. Mislim da je ovo dobar koncept u kojemu se postepeno gradi i osobno samopouzdanje i razvija projekt sam po sebi.

Sviđa mi se jer program nije strogo ekonomska, suha priča, a nije ni ledbenje u zraku – samo želite i to ce se ostvariti. Kao i dobar arhitektonski projekt ovo je program od ideje do konkretnoga.

 

Autorica i voditeljica programa

Dijana Novak Krešić

dnk.studio

Informirati ćemo vas samo o našim programima, webinarima, projektima i novostima.

Važna nam je sigurnost vaših podataka, i ne proslijeđujemo ih nikome. Ne šaljemo spam.

U svakom  našem mailu je link putem kojega možete sami regulirati svoju pretplatu.

Prijavom pristajete na našu Politiku privatnosti.