Wat zit er in de LinkedIn-cursus?


✅ Video 1: Hoe je introductie eruit moet zien.
✅ Video 2: 'info' aanpassen + tekst + keywords
✅ Video 3: profielonderdeel uitgelicht
✅ Video 4: profielonderdeel achtergrond
✅ Video 5: vaardigheden + prestaties
✅ Video 6: aanbevelingen + vaardigheden
✅ Video 7: Hoe maak je een LinkedIn-banner met Jana Loncke. 
✅ Video 8: BONUS Social Selling Index


Jamie Van Camp Zaakvoeder Van Camp

Allround administratie

" Ik had een LinkedIn profiel die helemaal niet up-to-date was. Zelf wist ik niet hoe eraan te beginnen om dit professioneel te laten overkomen aan mijn klanten. Dankzij Femke heeft ze me tijdens een meeting stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn profiel er professioneel moest laten uitzien. Dank je wel Femke.'

Tina de Souter, CEO tinadesouter.be bookdesign en bookbinder, Gent

"Femke van The Spotlight Agency helpt super gericht en enkel met wat jij wilt. Ik had vandaag maar 30 minuutjes de tijd en ze heeft me geholpen een 'Google Mijn bedrijf' op te stellen. Zelden heb ik al iemand binnen deze branche ontmoet die jouw website en jou als zelfstandige/bedrijf zo wilt vooruit helpen. Ze zoekt samen met jou naar wat je nu 'echt' nodig hebt. Zeer tevreden. Ik boek snel nog een sessie!"

Lies Helsloot

CEO Take You Time Waregem

"Ik werkte in het verleden al met anderen samen, maar sinds ik met Femke werk zie ik eindelijk de resultaten die ik nodig heb. Ik kan haar diensten warm aanbevelen aan elke ondernemer die zijn/haar blog of website beter vindbaar wil maken (is dat niet de bedoeling???!) of die iemand zoekt om te ghostwriten of ondersteunen op zijn/haar blog. Top service van en correcte, vlotte en toffe madame die haar werk tot in de puntjes aflevert."

Voor wie is deze LinkedIn-cursus bedoeld? 


🔦 Voor iedereen die zijn profiel professioneel wil zetten.

Deze basistraining is niet bedoeld voor: ⛔ voor ondernemers of particulieren die al een goed professioneel profiel hebben.


Schrijf je in voor de cursus⬇️

.