Kul att du är här och kollar in

Longevity-kollen som snart är tillbaka igen!

Vill du vara redo så att du kan skaffa dig Longevity-koll nästa gång vi kör utmaningen kan du sätta upp dig på väntelistan här nedan.

Du som vill leva ett spänstigare, friskare & gladare liv längre, nu har du chansen att enkelt och roligt testa och förbättra dina möjligheter. Begreppet Longevity står både för ett forskningsfält och en livstil och ordet i sig betyder livslängd.  Är du nyfiken på att veta mer så är du på rätt väg. Att fortsätta vara nyfiken och våga testa nytt är ett sätt att hålla livet levande....

Lisel Humla berättar

Vad är Longevity-kollen

Under fem dagar utforskar vi tillsammans olika rörelser som både är diagnostiska och transformerande. Vi börjar lätt. Alla rörelser går att anpassa efter de flestas förutsättningar. Det är mitt, Lisel Humlas signum. Du får rörelserna via mail/sms och kan öva i lugn och ro samt reflektera över dina insikter. Du får pepp och stöd under hela veckan. Om du råkar halka efter går det bra att komma ikapp. De rörelser vi gör visar på din förutsättningar att leva ett spänstigt, friskare & gladare liv längre. Ja, det går att förbättra dina förutsättningar....

Vad får du om du är med?

Du blir spänstigare & gladare direkt!

Här och nu är lika viktigt som livet på sikt. Så redan Dag 1 blir du spänstigare & gladare och får med dig strategier som gör att du enkelt själv kan förbättra din livskvalitet kontinuerligt. Gentlemannen här har fattat galoppen...

Hur går det till?

Så här går utmaningen till

Så fort du anmält dig har du börjat. Ordna direkt så du får meddelande från mig så som det passar dig bäst. Varje dag under utmaningen får du instruktioner på en enkel och säker rörelse som du kan utforska själv och sen dela med dig av din erfarenheter. Det tar inte många minuter. 

Allt sker online på sajten Urforma.nu. Under veckan finns fler möjligheter att få pepp och tid för frågor och funderingar.. Det går också att delta i olika utlottningar genom att göra vissa vissa trevliga och välgörande uppgifter.

När kör vi?

Du får reda på det ...

när du anmäler dig till väntelistan.

Fast du börjar så snart du har anmält dig  även till väntelistan. 

(Och sen finns hela helgen 20-21 mars att repetera och komma ikapp. Fast du vet ju att genom att göra i tid så får du mer tid. Så måndag den 15 mars sätter vi igång direkt! Okej då, du kan anmäla dig ända till fredag kl 22 den 19 mars. För hela helgen kör vi Kom i kapp-party ända till söndag kl 22.)

Kostar det nåt?

Det är alldeles gratis

Att vara med när utmaningen körs är helt gratis. 

Vill du stå på väntelistan

Gör så här

Du fyller i formuläret här nere. Mobilnumret är för att få påminnelser via SMS.  Det brukar underlätta väldigt mycket. När du fyllt i formuläret hamnar du på nästa sida där du får lite mer pepp och tips på hur du får ut mest av utmaningen. Du får också ett första mail som är viktigt att hitta och se till att du lätt ser kommande mail. Du får tips på hur du gör det.


00 dagar
00 timmar
00 min
00 sek

Kul!

Ställ dig på väntelistan

Fyll bara i allt och kryssa i rutan.  Vill du ha SMS-påminnelse fyller du i ditt mobilnummer.

Ps. Nu levererar Gentlemannen en för-övning. Häng bara på...

Urforma nu - Lisel Humla, Forvägen 7, Norsborg, 

Mobil: 070-755 88 44. Mail: lisel@urforma.nu. sajt. Urforma.nu

.