INTRODUCEERT

Love Note to Self

De meest waardevolle post die je in jouw virtuele brievenbus zult ontvangen.

ONTVANG GRATIS

Positieve Affirmatie oefening

Wanneer jij je inschrijft op de Love Note to Self ontvang je mijn positieve affirmatie oefening.

Ik pas deze oefening zelf ook toe en het heeft mij geleerd een aantal negatieve overtuigingen te overschrijven met positieve.

In een aantal korte video's leg ik je uit wat affirmaties zijn, hoe je deze voor jezelf maakt en hoe je ze daarna kunt gebruiken.

Als bonus ontvang je ook afbeeldingen met mooie affirmaties die je kunt gebruiken op zowel je desktop als je mobiel. 

Zo herinner je jezelf dagelijks eraan hoe fantastisch je bent!

Let op: ik werk nog aan de positieve affirmatie oefening, maar als jij je nu al inschrijft, ontvang je deze zodra het af is!

Love note to self

Ik mag kiezen voor mijn eigen geluk.

Wie stuurt mij post?

Hoi, ik ben Esther

Met Traits Studio geef ik vrouwen een fotografie ervaring, het Puur Portret, waardoor ze met een liefdevolle blik naar zichzelf gaan kijken.

Lange tijd had ik last van faalangst en een laag zelfbeeld. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een evenwichtiger persoon. Ik werk bewust aan het verkrijgen een positieve mindset. Tegenwoordig ben ik veel zelfverzekerder, bewust van negatieve overtuigingen over mezelf en hoe ik deze overschrijf met positieve gedachten.

Portretfotografie heeft hier ook aan bijgedragen. Het proces naar een foto toe is van groot belang: je kiest bewust voor jezelf door op de foto te gaan, je denkt na over wie je bent en hoe je over wilt komen op de foto. Er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien en oprecht vastgelegd.

Het is mooi om te zien dat door positieve gedachten en een liefdevolle blik je anders naar foto’s van jezelf gaat kijken. Je waardeert het plezier dat je op dat moment beleefde, hoe zelfverzekerd of mooi jij je voelde (en sindsdien voelt) in plaats van dat je kijkt naar imperfecties van je lichaam.

Dit is wat ik iedere klant van Traits Studio wil laten ervaren. 
En de reden waarom ik mij ook heb opgeleid tot mental coach. 

Ik wil je de best mogelijke ervaring geven zodat ook jij negatieve overtuigingen gaat overschrijven met positieve!

Schrijf je in

Love Note to Self


Esther Kuijpers
traits-studio.nl
 | esther@traits-studio.nl | 0627139843

.