VERGROOT JE EIGEN ADEM RUIMTE!

- Loop je vast in het maken van keuzes?
- Wil je niet langer tegen je eigen gevoel in gaan?
- Wil jij je eigen gevoel beter leren kennen?
- Merk je dat je eigen mening niet tot zijn recht komt?
- Zou je meer erkenning willen voor wie je werkelijk bent?

LEER JE EIGEN ADEM-FLOW KENNEN

De Adem stroomt door je lijf op dezelfde manier als waarop jij je leven ervaart. Wanneer het je lukt om vanuit vol potentieel te ademen ga je dat ook leven!

 De reden waarom een volle ademhaling niet altijd even makkelijk gaat is doordat we veel vasthouden. Denk aan oude gewoontes, patronen, angsten en heel veel andere overlevingsstrategieën. Iedereen komt in zijn leven op dat punt waarop je denkt;

'Nu is het genoeg geweest, het wordt tijd dat ik mijn eigen leven ga leven!

Je bent van harte welkom om jouw ademhaling zo te optimaliseren dat je er zelf goed mee verder kunt! Met minimaal 5 ademsessies kom jij al een heel eind! 

* GOED OM TE WETEN;
 VANAF EIND OKTOBER KOMEN ER WEER NIEUWE ADEMPLEKKEN VRIJ  
Ben jij toe aan verandering en wil jij bewuster je gevoel gaan volgen? Meld je alvast aan voor 5 individuele sessies en sta versteld van de ademkracht die binnen je bereik ligt!
Claim hieronder  jouw 5 sessie's


ERVARINGEN

Ria Span

Over de Ademsessies

Als ik erover nadenk dan heeft mijn adem altijd hoog gezeten en niet vanuit de buik.

De eerste kennismaking met een ademsessie was voor mij zo mooi om te ervaren dat ik mijn man ook mee kreeg. Nadat ik een ademsessie heb gehad bij Lucie was ik een knoop in mijn maag kwijt. Het was net alsof er een bal in mijn maag zat die eruit ging. Heel vreemd maar erg mooi. Daarna heb ik een hele tijd geen last van mijn maag gehad. Goed ademen is zo ontzettend belangrijk voor je hele gestel. Je voelt je veel lekkerder en je kunt het zelf inzetten op de momenten dat je niet lekker in je vel zit. De ademsessies hebben mij geholpen om vrijer in het leven te staan en meer vanuit mijn gevoel te leven.

 

Gerard Mintjes

Over de Ademsessies

Ik heb de ademsessies bij Lucie als verdiepend ervaren. Lucie begeleid vakkundig en haar aanwezigheid als ademcoach voelde voor mij veilig en vertrouwd. Ik heb de sessies ervaren als een reis in mezelf, best wel intens. Het ademen geeft letterlijk ruimte aan wat er in me speelt en wat ik voel. Op deze manier kom ik zowel bij moeilijke gevoelens van pijn en oude emoties maar ook bij een heldere tegenwoordige levendigheid. Dit heb ik ook mee kunnen nemen in mijn dagelijks leven. Ik ben me bewuster geworden van hoe de adem meebeweegt met hoe ik me voel. En dat ik dit dus ook kan beïnvloeden door meer ruimte te geven aan mijn ademhaling en bewust(er) te gaan ademen.

Liesbeth Rombouts

Over Waardebepaling achteraf

Toen ik hoorde dat ik achteraf zelf kon bepalen wat ik wilde betalen twijfelde ik even. Omdat het zo nieuw voor me is, wist ik niet goed wat ik daar nou mee moest.  Toen ik besloot de kans te pakken kwam ik tot de ontdekking dat het bij mij een groot gevoel van dankbaarheid opleverde.  Ik betaalde wat goed voelde voor mij en dat was ook nog eens heel leuk om te geven. 


Je ontvangt een ademsessie van;

Lucie Rijpstra

Voor mij is de Adem de sleutel naar mijn oer - weten, naar de wijsheid van mijn lichaam. Alle ervaringen slaan zich op in het lijf en hoewel we niet alles kunnen bedenken kunnen we wel alles (terug) voelen. 

De Adem transformeert de pijnen naar kracht. Alle uitdagingen die je hebt doorstaan geven ook krachten en mogelijkheden vrij. Hou ze niet langer vast en Adem ze los! Zo kom je weer in het vertrouwen. 

Ik werk in de omgeving Stiens en Katlijk (Friesland)

* GOED OM TE WETEN;
 VANAF EIND OKTOBER KOMEN ER WEER NIEUWE ADEMPLEKKEN VRIJ
Ben jij toe aan verandering en wil jij bewuster je gevoel gaan volgen? Meld je alvast aan voor 5 individuele sessies en sta versteld van de ademkracht die binnen je bereik ligt!
Claim hieronder  jouw 5 sessie's

Wil je mij direct mailen dan kan dat naar go@lucierijpstra.nl 

Wil je telefonisch contact? Stuur dan eerst via Whats-app een berichtje zodat we een bel-afspraak kunnen maken. 
06-20673383