VERGROOT JE VRIJHEID

Met de Reflectie Tool!

- Loop je vast in het maken van keuzes?
- Wil je niet langer tegen je gevoel ingaan?
- Wil jij je eigen gevoel beter leren kennen?
- Merk je dat jouw mening niet tot zijn recht komt?
- Zou je meer erkenning willen voor wie je werkelijk bent?

GO JE EIGEN FLOW!

Met de Reflectie Tool kun jij je eigen levensflow vinden en  blijven volgen. Je wordt je meer bewust van de keuzes die je maakt omdat ze allemaal vanuit jouw persoonlijke motivatie komen. Daardoor lukt alles veel beter! Zo vergroot je jouw gevoel van vrijheid!

WAT ER OOK OP JE PAD KOMT, JIJ KUNT HET AAN!

De Reflectie Tool helpt je om je uitdagingen aan te gaan, je eigen weg daardoor heen te vinden en zo je gevoel van voldoening te vergroten. 

En dit alles ligt binnen handbereik want je bepaald zelf wat je betaalt!


ERVARINGEN

Cindy Tas

Over de Reflectie Tool

De Reflectie Tool heb ik als verrijkend, ondersteunend en verhelderend ervaren. Dankzij de inzichten die kwamen vanuit de Reflectie Tool kon ik tevreden zijn met de besluiten die ik heb gemaakt. 

Ellen van der Linden

Over de Reflectie Tool

Dankzij de Reflectie Tool realiseer ik me dat ik zelf op een inspirerende manier verantwoordelijkheid kan nemen over mijn eigen leven. De Reflectie Tool is een motiverend hulpmiddel om je eigen weg te vinden en te blijven volgen. 

Liesbeth Rombouts

Over Waardebepaling achteraf

Toen ik hoorde dat ik achteraf zelf kon bepalen wat ik wilde betalen twijfelde ik even. Omdat het zo nieuw voor me is, wist ik niet goed wat ik daar nou mee moest.  Toen ik besloot de kans te pakken kwam ik tot de ontdekking dat het mij een groot gevoel van vertrouwen opleverde.  Ik betaalde wat goed voelde voor mij en dat was ook nog eens heel leuk om te geven. 


De Reflectie Tool is ontwikkelt door

Lucie Rijpstra

Ik heb de Reflectie Tool ontwikkeld tijdens een periode in mijn leven waarin ik voor grote uitdagingen kwam te staan. Ik wilde dicht bij mezelf blijven en vooral bewust handelen en verantwoordelijke keuzes maken. Keuzes die passen bij mijn visie op het leven. Ik wilde me niet langer aanpassen aan de verwachtingen die van buitenaf werden opgelegd, mits het helemaal goed voelde voor mezelf. 

Door te Reflecteren kon ik door deze uitdagingen heen gaan. Door me niet langer afhankelijk te voelen van wat 'de ander' van mij verwacht, of wat 'gangbaar' is leerde ik mijn eigen Flow kennen. Toen ik daarop begon te vertrouwen werd mijn gevoel van vrijheid vergroot en herken ik het direct wanneer ik in of uit mijn Flow ben, waardoor ik direct kan 'bijsturen' en ik niet langer te ver van mijn koers verwijderd raak. 

Ik voel me dankbaar dat ik mijn Tool op mijn manier kan delen met de wereld. En vertrouw er op dat het ook jou een groot gevoel van vrijheid en vertrouwen zal brengen met daarbij vele dankbare levens- en groei-ervaringen!  

GO WITH THE FLOW!

Leafs Lucie. 

MailerLite