Наръчник за имиграция в Австралия

Искаш да живееш и работиш в Австралия, но не знаеш откъде да започнеш?

Този наръчник ще ти даде насоки и много полезна информация за имиграцията в Австралия. Той е пълен с видео материали и линкове, които ще ти разяснят имиграционния процес, така че да не се чувстваш объркан.

От България до Австралия

Наръчникът е насочен към всеки, който не знае откъде да започне. Той ще ти покаже основните изисквания и стъпките, за да започнеш живота си в Австралия.


За Наръчника

Полезна информация

Наръчника ще ти даде информация за основните изисквания към кандидатите. Той съдържа подробна информация за няколко вида визи, както и стъпките в процеса по кандидатстване.

Видео

Наръчника съдържа серия от видеа, които ще ти разяснят някои от видовете визи, но и ще ти дадат практически насоки и повече информация за Австралия.

Актуални връзки

В наръчника ще намериш десетки полезни линкове и връзки към официални източници на информация, както и много полезни ресурси, които ще ти помогнат в процеса по кандидатстване.

Здравко

Здравко живее в Австралия заедно със семейството си от 2012 година. Той показва живота в Австралия и споделя с последователите си съветите, които са му позволили да имигрира в Австралия.