Clarity boost usluga

2 sastanka: 60+ 45 minuta s audio i video snimkom

opširni povratni mail koji je mala knjiga za sebe

moja neograničena podrška mailom tijekom 14 dana

Ovu sam uslugu osmislila posebno za poduzetnice (i uz pomoć poduzetnica!) koje žele naučiti kako postaviti svoj posao iz strasti da jednako služi njihovoj viziji života, koliko i njihovim idealnim klijentima!

Prošla si (ili prolaziš!) razne edukacije, možda i definirala ciljanu skupinu, ali ciljana skupina, niša i njihov odnos s tvojom uslugom i sadržajem te još uvijek zbunjuju

Nisi sigurna što točno rješava tvoja usluga

Ne znaš kako predstaviti i prodavati svoju uslugu ili proizvod u skladu sa svojim vrijednostima?

Imaš osjećaj da bi sve te informacije koje znaš i imaš trebalo staviti u neku drugu perspektivu?

Ti već sve imaš u sebi, samo ti nedostaje onaj mali poguranac u pravome smjeru!

„Clarity boost paket“ je usluga koja će ti pomoći da se pomakneš s mjesta i kreneš u realizaciju svojih ideja ili novi level u svom poslovanju.

Što možeš očekivati od „Clarity boost“ usluge?


Na konzultacijama dajem drugačiji pogled na problem koji ti koči poslovanje. Moje dosadašnje klijentice su to opisale kao iskustvo koje im je otvorilo oči.

Na prvom sastanku 60 minuta ćemo u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi pričati uglavnom o tebi, tvojim planovima i ciljevima, te onome što te najviše muči kod određivanja ciljane skupine, niše ili postavljanja poslovanja kao savršene točke između tebe i kupca. Na kraju sastanka ćemo dogovoriti korake i plan za implementaciju u naredna dva tjedna.

Koncentrirati ćemo se na onaj problem koji te najviše koči i zbunjuje, kako bi maksimalno iskoristila moje znanje i 15 godišnje iskustvo u marketingu, prodaji i radu s ljudima.

Nakon razgovora možeš očekivati moju detaljnu povratnu informaciju i konkretne korake koje možeš primijeniti kako bi otpustila kočnicu, dobila jasnoću i fokus koji ti nedostaje- i konačno krenula.

Nakon potvrde termina:

- poslati ću ti pripremni mail u kojem ćeš mi odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja, kako bi stekla bolji uvid u tvoj biznis i tvoje izazove
- prvi sastanak traje 60 minuta, preko ZOOM platforme.
- nakon konzultacija, dobiti ćeš i detaljnu povratnu informaciju s konkretnim koracima koji će te pokrenuti s mjesta
- u naredna dva tjedna dostupna sam ti putem maila za sve nedoumice i pitanja, 
- drugi sastanak nakon 14 dana traje 45-minutnom, kako bi dobila povratnu informaciju na implementaciju i/ili riješila još neki konkretni problem
- nakon svakog sastanka dobiti ćeš audio i video snimku- koju moje dosadašnje klijentice navode kao jedan od najvažnijih resursa 

Ako misliš da ćeš u ovoj suradnji dobiti instant rješenje za sve probleme tvog biznisa, ili razraditi cijelu strategiju sadržaja na 5 kanala, bojim se da ova usluga nije za tebe. Ali ako pak želiš jasnoću u poduzimanju koraka koji će rezultirati konačnim pokretanjem od ideje prema novoj usluzi i pravim klijentima koji je žele kupiti, na pravom si mjestu.


Čujem li ja to veliko DA? Drago mi je da si se pronašla u ovoj ponudi jer je dosadašnjim klijenticama redom donijela taj AHA moment kojeg su dugo čekale.

Ako si spremna investirati u konačnu promjenu, cijena ovih konzultacija i svih popratnih materijala je 197 €/ 1484,29kn 

Jesi li spremna otvoriti oči i krenuti? Da? DA!

Klikni na link i odaberi datum i vrijeme koje ti najbolje odgovaraju.

Radujem se našoj suradnji!

Zanimaju te iskustva? 
Evo što su rekle neke od dosadašnjih klijentica o našoj suradnji!


.